Kiinteistömaailman ensimmäisen ketjuyrityksen yrittäjä vaihtuu – Pekka Laukkanen on myynyt yrityksensä liiketoiminnan 35 vuoden Kiinteistömaailma-yrittäjyyden jälkeen Tea Skog-Mikkoselle ja Jouni Mikkoselle

Kiinteistömaailman ensimmäisen ketjuyrityksen eli Kiinteistömaailma Helsinki Kampin yrittäjä Pekka Laukkanen on myynyt yrityksensä liiketoiminnan Tea Skog-Mikkoselle ja Jouni Mikkoselle, jotka toimivat yrittäjinä Kiinteistömaailma Helsinki Punavuoren ja Töölön asuntomyymälöissä. Asiakkaiden palvelu Kampin Kiinteistömaailmassa Aurorankadulla jatkuu saumattomasti yrittäjämuutoksesta huolimatta.

Kiinteistöneuvoksen arvonimen tasavallan presidentiltä vuonna 2022 saanut Pekka Laukkanen on luotsannut Kiinteistömaailma Helsinki Kamppia (Fredeka Oy) viidellä vuosikymmenellä, aina vuodesta 1988 alkaen. Vuonna 1990 Laukkasen välitysliike liittyi ensimmäisenä yrityksenä juuri perustettuun Kiinteistömaailma-ketjuun Laukkasen ollessa yksi sen perustajista.

1.10.2023 voimaanastuvan kaupan myötä liiketoiminta siirtyy Tea Skog-Mikkosen ja Jouni Mikkosen omistukseen, ja myös asuntomyymälän henkilökunta siirtyy uuteen yritykseen. Pekka Laukkanen jatkaa toiminnassa mukana Senior Advisorina.

Jouni Mikkonen on toiminut Kiinteistömaailma-yrittäjänä Punavuoressa Iso-Roobertinkadulla vuodesta 2016, ja Tea Skog-Mikkosen aloitettua yrittäjäkumppanina toiminta laajeni viime vuonna Töölön Mannerheimintien asuntomyymälään. Kampin kolmas asuntomyymälä täydentää heidän ketjuyrityskokonaisuuttaan merkittävällä tavalla.

Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Mika Laurikainen kiittää Pekka Laukkasta koko maankin mittakaavassa uraauurtavasta yrittäjyydestä, joka on kulkenut läpi erilaisten suhdanteiden ja markkinoiden yli 30 vuoden ajan.

”Pekka on yrittäjänä kehittänyt suomalaista kiinteistönvälitysalaa ja niin yksityishenkilöiden kuin instituutioidenkin kiinteistönvälityspalvelua ainutlaatuisella tavalla, jollaista ei löydy Suomesta toista. Kiitämme lämpimästi hänen yrittäjyydestään Kiinteistömaailmassa”, Laurikainen sanoo ja toteaa Tea Skog-Mikkosen ja Jouni Mikkosen olevan erinomainen jatkaja Pekan työlle.

”Tea ja Jouni ovat aktiivisia Kiinteistömaailman pääkaupunkiseudun yrittäjäyhteisössä, Tea myös tämänhetkisenä yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana. Tiivis yhteistyö asiakkaiden palvelussa asuntomyymälöiden välilläkin jatkuu näin luontevasti.”

 

Lisätiedot:

yrittäjä Pekka Laukkanen (30.9.2023 asti), Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi, puh. 0400505285
yrittäjä Jouni Mikkonen (1.10.2023 alkaen), Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi (jo aiemmin Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori ja Töölö), puh. 0452755610
yrittäjä Tea Skog Mikkonen (1.10.2023 alkaen), Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi (jo aiemmin Kiinteistömaailma Helsinki Punavuori ja Töölö), puh. 0405381857
toimitusjohtaja Mika Laurikainen, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0405607514

22.09.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.