Kiinteistömaailma Oy

Kiinteistömaailma Oy:llä on kaksi liiketoimintaa. Täyden palvelun kiinteistönvälitystä tarjoamme Kiinteistömaailma-brändin alla, jonka asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Asuntoaan itse myyviä autamme Pala-palvelumme avulla.

Kiinteistömaailma Oy:n omistaa kotimainen osakeyhtiö, jonka osakkaina ovat Risto Kyhälä sekä yhtiöittensä kautta Arto Martonen, Kenneth Kaarnimo ja Merasco Real Estate.  Lue lisää                         

Kiinteistömaailma-ketju

Km pinottu

 

Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee vajaa 700 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja. Kiinteistömaailma on perustettu vuonna 1990.

Kiinteistömaailma - helpoin tapa ostaa uusi koti, varmin tapa myydä oma koti

Linkedin
Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Pala

Pala logo

 

Pala tarjoaa palveluja asuntojen itsemyyjille: myyjä hoitaa asuntokauppansa itse mutta ostaa haluamansa Palan palvelua esimerkiksi asunnon markkinointia tai kauppaneuvotteluja varten.

Pala on Kiinteistömaailma Oy:n omistama liiketoiminta.

Tutustu Palaan: www.pala.fi

Linkedin
Twitter
Facebook

 

Kiinteistömaailma Oy:n johtoryhmä

Risto Kyhälä

0400 998 800

toimitusjohtaja

Marina Salenius

040 738 1776 

varatoimitusjohtaja

Taina Mustamo

050 424 0045 

markkinointi- ja viestintäjohtaja

Sari Leppikangas

050 422 6068

liiketoimintajohtaja, Pala

Miika Muroma

0500 258 258

kehitysjohtaja