Asunnon vaihtaminen

Oletko saamassa perheenlisäystä tai löysitkö unelmatyöpaikkasi? Asunnon vaihtaminen voi tulla ajankohtaiseksi, kun perhe kasvaa tai jos vaikkapa pitää muuttaa työn perässä. Uuden kodin etsiminen on jännittävää ja joskus aikaakin vievää. Me autamme sinua asunnonvaihdossa! Täältä löydät tärkeimmät uutiset ja artikkelit asunnonvaihtoon liittyen.

Onko nykyisen asunnon myyminen tarpeen ennen uuden ostoa ja miten saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan? Me Kiinteistömaailmassa autamme sinua hahmottamaan kokonaistilanteen ja hoidamme nykyisen asuntosi myynnin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia!

Mitä odotat uudelta kodiltasi?

Kun suunnittelet kodinvaihtoa, kannattaa suunnitteluun uhrata hieman aikaa. Eri asuinalueisiin tutustuminen on tärkeää, erityisesti, mikäli muutat uudelle paikkakunnalle ja alueet ovat vieraat. Mieti myös, minkälaisia ominaisuuksia uudelta kodiltasi toivot. Ostotoimeksiannolla jätät uuden kodin etsinnän meidän harteillemme.

Tutustu asiakaskokemukseen Oulusta

Miten välttää kahden asunnon loukku?

Riskitön vaihtoehto on myydä ensin nykyinen asunto. Myymällä vanhan asunnon ensin voit sijoittaa uuteen asuntoon vanhasta asunnosta saaduilla rahoilla. Aloita myynti jo tänään, sillä meiltä saat koko Suomen kattavan myyntiverkoston tueksesi sekä lähes 600 kiinteistönvälittäjän kokemuksen käyttöösi.