Vastuullisuus

Kiinteistömaailma on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen välityspalvelua lakia ja Hyvää välitystapaa noudattaen sekä edistämään henkilöstönsä jatkuvaa ammattitaidon kehittymistä ja hyvinvointia. Yritysvastuuhankkeittemme myötä olemme aktiivinen toimija niissä yhteisöissä, joissa elämme.

Hyvä välitystapa suojaa ostajaa ja myyjää

Toimimme aktiivisesti Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Laki- ja lausuntovaliokunnassa, joka tekee aloitteita ja antaa lausuntoja asioissa, jotka vaikuttavat esimerkiksi asumiseen, asuntomarkkinoihin, niihin liittyvien palveluihin sekä alan toimintaympäristön kehittymiseen. Laki- ja lausuntovaliokunta ylläpitää ohjetta Hyvästä välitystavasta, joka edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää.

 

Jatkuva kouluttautuminen palvelun ammattimaisuuden ja työssä menestymisen taustalla

Järjestämme säännöllisesti valmennusta sekä alalle tuleville että ketjussamme jo pitempään työskennelleille. Tarjoamme valmennusta kaksi kertaa vuodessa järjestettävään LKV- ja LVV-kokeeseen (laillistettu kiinteistönvälittäjä ja laillistettu vuokravälittäjä) valmistautuville, ja henkilöstöämme osallistuu säännöllisesti YKV- eli ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutukseen ja tutkintoon.

Henkilöstömme työtyytyväisyyttä ja hyvinvointia seurataan vuosittain henkilöstötutkimuksella. Vuoden 2017 lopulla peräti 94 prosenttia kiinteistömaailmalaisista kertoi olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen työhönsä.