Vastuullisuus

Kiinteistömaailma on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen välityspalvelua lakia ja Hyvää välitystapaa noudattaen sekä edistämään henkilöstönsä jatkuvaa ammattitaidon kehittymistä ja hyvinvointia. Yritysvastuuhankkeittemme myötä olemme aktiivinen toimija niissä yhteisöissä, joissa elämme.

Vuonna 2018 välitämme hyväntekeväisyysjärjestöjen testamenttilahjoituksena saatuja asuntoja ilman välityspalkkiota. Lue lisää sivun lopusta.

Hyvä välitystapa suojaa ostajaa ja myyjää

Toimimme aktiivisesti Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Laki- ja lausuntovaliokunnassa, joka tekee aloitteita ja antaa lausuntoja asioissa, jotka vaikuttavat esimerkiksi asumiseen, asuntomarkkinoihin, niihin liittyvien palveluihin sekä alan toimintaympäristön kehittymiseen. Laki- ja lausuntovaliokunta ylläpitää ohjetta Hyvästä välitystavasta, joka edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää.

 

Jatkuva kouluttautuminen palvelun ammattimaisuuden ja työssä menestymisen taustalla

Järjestämme säännöllisesti valmennusta sekä alalle tuleville että ketjussamme jo pitempään työskennelleille. Tarjoamme valmennusta kaksi kertaa vuodessa järjestettävään LKV- ja LVV-kokeeseen (laillistettu kiinteistönvälittäjä ja laillistettu vuokravälittäjä) valmistautuville, ja henkilöstöämme osallistuu säännöllisesti YKV- eli ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutukseen ja tutkintoon.

Henkilöstömme työtyytyväisyyttä ja hyvinvointia seurataan vuosittain henkilöstötutkimuksella. Vuoden 2017 lopulla peräti 94 prosenttia kiinteistömaailmalaisista kertoi olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen työhönsä.

 

Yritysvastuuhankkeemme vuonna 2018: välitämme hyväntekeväisyysjärjestöjen testamenttilahjoituksena saatuja asuntoja ilman välityspalkkiota

Kiinteistömaailma välittää yritysvastuutekonaan yleishyödyllisille hyväntekeväisyysjärjestöille testamentilla osoitettuja tavanomaisia asunto-osakkeita ilman palkkiota. Näin testamenttilahjoituksen hyöty menee maksimaalisesti siihen kohteeseen, johon lahjoituksen on haluttu menevänkin, ja Kiinteistömaailma osoittaa tukensa arvokasta työtä monella elämänalueella tekeville hyväntekeväisyysjärjestöille niissä yhteisöissä, joissa elämme.

Hankkeen piirissä ovat tavanomaiset asunto-osakkeet (ei kiinteistöt, arvokohteet tai muuten poikkeukselliset välitettävät kohteet). Kiinteistömaailman ketjuohjaus pidättää oikeuden määritellä, mikä on tavanomainen asunto-osake. Etu koskee yleishyödyllistä toimintaa harjoittavia hyväntekeväisyysjärjestöjä, ei valtio- ja kuntataustaisia toimijoita, poliittisia ja uskonnollisia toimijoita eikä säätiöitä, rahastoja. Urheiluseurat/-järjestöt ovat edun piirissä, jos ne harjoittavat laajaa ja avointa junioreiden ja aikuisten harrastusurheilutoimintaa.

Yksi yhdistys voi hyödyntää etua yhden kerran vuoden 2018 aikana, ja yhteensä välitämme maksutta kymmenen yhdistyksen testamenttilahjoitettua asuntoa. Saadakseen palkkiottoman välityspalvelun hyväntekeväisyysjärjestöjä pyydetään ottamaan yhteys Kiinteistömaailman ketjuohjaukseen: info@kiinteistomaailma.fi tai 0400 822 001, josta nimetään asiaa hoitava paikallinen kiinteistönvälittäjä.