Haluatko asiantuntijan tekemän, perustellun hinta-arvion?

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon arvioinnista ja myynnistä. Välittäjiemme antamat asunnon hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

UUTTA! Sujuvan ja turvallisen kodinvaihdon varmistamiseksi Kiinteistömaailma aloittaa Digikotikäynnit. Nyt voit tavata välittäjän omalta kotisohvaltasi käsin ja saada samaa, henkilökohtaista palvelua kuin kasvokkainkin. Tutustu Digikotikäyntiin tästä!

Asunnon hinta-arvio - ja paljon muuta!

Kotikäynnillä saat paljon rahanarvoista tietoa asuntosi myyntiin. Laadimme sinulle asuntosi myyntisuunnitelman ja autamme ratkaisemaan kodinvaihtoosi liittyvät haasteet. Meihin voit luottaa, sillä tilastojen mukaan onnistumme asuntojen hinta-arvioissa 98 % varmuudella.

Kuvitus3

Näihin kysymyksiin saat vastauksen Kotikäynnin aikana

  • Mikä on asunnon hinta-arvio?
  • Mikä on alueen asuntojen hintakehitys?
  • Milloin ja miten kannattaa myydä?
  • Mitkä ovat parhaat markkinointikeinot?
  • Miten kodinvaihto käy sujuvasti?
Kuvitus2

Asunnon hinta-arvio ja myyntisuunnitelma tunnissa 

Kotikäynnillä välittäjä perehtyy asuntoosi, sen erityispiirteisiin ja asunnonvaihdon toiveisiisi. Saat juuri sinulle ja asunnollesi sopivan markkinointi- ja myyntisuunnitelman, aikatauluehdotuksen, arvion myyntiajasta ja myyntihinnasta. Saat ammattilaisen suosituksen myyntitavasta, jossa huomioidaan sekä sinun tarpeesi että markkinatilanne.

Saat välittäjiemme
kokemuksen, näkemyksen ja tiedon käyttöösi

Välittäjillämme on vahva kokemus alueesi asuntokaupasta, asuntojen kysynnästä ja asunnon arvoon vaikuttavista seikoista. Taustatukena toimii maanlaajuinen Kiinteistömaailma-ketju ja sen noin 700 välittäjää. Tilastojen mukaan onnistumme asunnon hinta-arviossa 98 % tarkkuudella.

Paljon enemmän kuin pelkkä asuntoarvio

Asunnon arviointi on vain osa palveluamme. Tapaamista varten välittäjämme valmistelee sinulle tuhdin tietopaketin kaikesta mikä vaikuttaa juuri sinun asuntosi myyntiin. Mitä tarkemmat tiedot annat asunnostasi, sitä enemmän hyödyt Kotikäynnistä.

Miksi valita
Kiinteistömaailma?

Koska meillä on loistavat edut, joita et saa muualta ja Kotikäynti on vain yksi eduistamme! Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia tapoja sujuvaan kodinvaihtoon. Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti. Tutustu Kiinteistömaailman etuihin!

Lue lisää asunnon myymisestä ja tutustu kodinvaihdon palveluihimme.

Jätä yhteydenottopyyntö