Haluatko asiantuntijan tekemän, perustellun asunnon hinta-arvion?

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon arvioinnista ja myynnistä. Välittäjiemme antamat asunnon hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Asunnon arviointi ei sido sinua

Asunnon arviointi ja sen perusteella tehty asunnon hinta-arvio ei sido sinua mihinkään. Laadimme asunnon myyntisuunnitelman ja ratkaiset kodinvaihtoosi liittyvät haasteet.

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä.

Hei, nimeni on ja haluan tilata asuntooni perustellun, noin tunnin kestävän Kotikäynnin jossa määritellään asuntoni hinta. Ymmärrän, että kotikäynti ei sido minua mihinkään.

Asun postinumeroalueella ja sopivan ajankohdan sopimiseksi minut tavoittaa parhaiten joko sähköpostilla osoitteesta tai puhelimitse numerosta

Mikä on Kotikäynti?

Kotikäynnillä saat paljon rahanarvoista tietoa asuntosi myyntiin. Laadimme sinulle asuntosi myyntisuunnitelman ja autamme ratkaisemaan kodinvaihtoosi liittyvät haasteet. Meihin voit luottaa, sillä tilastojen mukaan onnistumme asuntojen hinta-arvioissa 98 % varmuudella.

Näihin kysymyksiin saat vastauksen Kotikäynnin aikana

  • Mikä on asunnon hinta-arvio?
  • Mikä on alueen asuntojen hintakehitys?
  • Milloin ja miten kannattaa myydä?
  • Mitkä ovat parhaat markkinointikeinot?
  • Miten kodinvaihto käy sujuvasti?

Tunnissa saat yksilöllisen myyntisuunnitelman ja perustellun asunnon hinta-arvion

Kotikäynnillä välittäjä perehtyy asuntoosi, sen erityispiirteisiin ja asunnonvaihdon toiveisiisi. Saat juuri sinulle ja asunnollesi sopivan markkinointi- ja myyntisuunnitelman, aikatauluehdotuksen, arvion myyntiajasta ja myyntihinnasta. Saat ammattilaisen suosituksen myyntitavasta, jossa huomioidaan sekä sinun tarpeesi että markkinatilanne.

Paljon enemmän kuin pelkkä arviokäynti

Asunnon arviointi on vain osa palveluamme. Tapaamista varten välittäjämme valmistelee sinulle tuhdin tietopaketin kaikesta mikä vaikuttaa juuri sinun asuntosi myyntiin. Mitä tarkemmat tiedot annat asunnostasi, sitä enemmän hyödyt Kotikäynnistä.

 

Saat välittäjiemme kokemuksen, näkemyksen ja tiedon käyttöösi

Välittäjillämme on vahva kokemus alueesi asuntokaupasta, asuntojen kysynnästä ja asunnon arvoon vaikuttavista seikoista. Taustatukena toimii maanlaajuinen Kiinteistömaailma-ketju ja sen lähes 800 välittäjää. Tilastojen mukaan onnistumme asunnon hinta-arviossa 98 % tarkkuudella.

Miksi valita Kiinteistömaailma?

Koska meillä on loistavat edut, joita et saa muualta ja Kotikäynti on vain yksi eduistamme! Kodinvaihdossa kannattaa hyödyntää Kiinteistömaailman apua ja osaamista. Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia tapoja sujuvaan kodinvaihtoon. Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti. Tutustu Kiinteistömaailman etuihin!