Meillä pääset näyttämään kyntesi

Joukkoomme kuuluu eri-ikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia. Taustoiltaan he voivat olla hyvinkin erilaisia. Monet ovat tulleet Kiinteistömaailmaan täysin alan ulkopuolelta ja hankkineet alan ammattitaidon laadukkaan valmennuksemme ja koulutuksemme avulla. Välittäjäksi ryhtyminen ei siis edellytä tiettyä, tarkkaan rajattua pohjakoulutusta.

Tärkeintä meille on asenteesi. Odotamme, että olet luonteeltasi aktiivinen asiakaspalvelija, rehellinen ja luotettava. Jos sisälläsi palaa menestymisen halu ja koet intohimoa kiinteistönvälitysalaa kohtaan, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

1. Oma brändimme yhdistettynä henkilöbrändiisi on vahva yhdistelmä

Kiinteistömaailman välittäjät tunnetaan ammattitaidostaan - ja me tuemme sinua myös oman henkilöbrändisi kehittämisessä.

2. Sinulla on vapaus vaikuttaa omaan tapaasi tehdä ja menestyä

Yhdessä paikallisen yrittäjäsi kanssa voit suunnitella toiveitasi ja tarpeitasi vastaavat tavoitteet ja toimintamallit oman menestyksen takaamiseksi.

3. Reilu ja palkitseva ansaintamalli

Kiinteistömaailmassa kaikki välittäjät ovat työsuhteessa yritykseen ja heille kuuluvat kaikki lakisääteiset työntekijän palvelut. Meille jokaisen välittäjän taloudellinen menestys on tärkeää.

4. Eniten kauppoja

Joukkueena teemme eniten kauppoja Suomessa. Vuonna 2018 niitä oli yhteensä 13 000!

5. Tiivis yhteistyö Danske Bankin kanssa

Yhteistyö mahdollistaa nopeat ja joustavat rahoitusratkaisut asiakkaillemme.

6. Olemme edelläkävijä

Kiinteistömaailma on aina uudistanut asuntokauppaa. Tällä hetkellä olemme kehittämässä mm. asuntojen digikauppaa.

Miten rakentaa uraa Kiinteistömaailmassa?

Haluamme, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja pystyvät jatkuvasti kehittämään itseään. Kiinteistömaailmassa kunnianhimoisilla työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan.

Katso, mitä tarjoamme