Kiinteistönvälittäjä: Haluatko mukaan Suomen parhaaseen kiinteistönvälitysketjuun?

Olemme useilla alueilla selkeä markkinajohtaja ja alan tunnetuin kiinteistönvälitysketju. Meidät tuntee nimeltä lähes jokainen suomalainen, ja Kiinteistömaailma tuleekin useimmille ihmisille ensimmäiseksi mieleen puhuttaessa asuntokaupan ketjuista. Kiinteistömaailmassa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 paikkakunnalla, reilussa 100 asuntomyymälässä. Yhdessä haluamme tehdä suomalaisten kodinvaihdosta mahdollisimman mukavaa, vaivatonta ja turvallista.

Kiinteistömaailma tunnetaan alan nykyaikaisimpana välitysketjuna ja alan kehittäjänä. Eikä ihme: toimme alalle aikoinaan ensimmäisenä asuntomyymälät, kuvallisen lehti-ilmoittelun, asuntojen kuvalliset verkko- ja virtuaaliesittelyt, mobiilipalvelut sekä Tarjouskauppa- mallin. Monista asioista, jotka toimme aikanaan alalle uudistuksina, on tullut osa jokaisen kodinvaihtajan ja välittäjän arkea. Aiomme jatkossakin toimia alan edelläkävijänä ja uudistajana.

Yksi Kiinteistömaailma-ketjun tärkeimmistä kilpailueduista on yhteismyynti. Se tehostaa asuntojen myyntiä ja parantaa sekä myyjä- että ostaja-asiakkaiden palvelua. Yhteismyynti tarkoittaa sitä, että kun yksi välittäjämme saa asunnon myyntiin, myös hänen liki 700 kollegaansa ympäri Suomen voivat esitellä ja myydä asuntoa omille asiakkailleen. Meillä ei myöskään ole aluerajoja, eli saat vapaasti toimia siellä missä asiakkaasi ovat. Toimimme kaikki yhdessä onnistuneen asuntokaupan puolesta.
 

Katso avoimet työpaikat >>

 

Menesty Kiinteistömaailman kanssa

Brändi

Kiinteistömaailma-ketjun työntekijänä sinulla on loistava mahdollisuus menestyä. Vahva ja hyvämaineinen brändimme antaa sinulle hyvän liikkeelle lähdön. Saat käyttöösi testatun ja alati kehittyvän ketjukonseptin sekä ketjun yhteiset palvelut.

Yhteismyynti

Kiinteistömaailma-ketjun tärkeimpiä kilpailuetuja on yhteismyynti. Se tehostaa asuntojen myyntiä ja parantaa sekä myyjä- että ostaja-asiakkaiden palvelua. Yhteismyynti tarkoittaa sitä, että kun yksi välittäjämme saa asunnon myyntiin, myös hänen liki 700 kollegaansa ympäri Suomen voivat esitellä ja myydä asuntoa omille asiakkailleen. Asuntokauppaa yhtenä joukkueena!

Danske Bank

Kiinteistömaailma ja Danske Bank tekevät asuntokaupan ja asuntorahoituksen saralla jokapäiväistä yhteistyötä, josta on hyötyä sekä meille että asiakkaillemme. Danske Bankin henkilökunta ohjaa kodinvaihdosta kiinnostuneita asiakkaitaan Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailman välittäjät taas ohjaavat tapaamiaan asiakkaita Danske Bankiin asiakkuusneuvotteluihin. Tämä yhteistyö ei ainoastaan tuo molemmille osapuolille uusia asiakkuuksia, vaan se myös vauhdittaa asuntokauppaa.

Välitysjärjestelmä

Kiinteistömaailmalla on oma helppokäyttöinen ja nopeasti opittava välitysjärjestelmä, Vilpas. Sitä voi paikasta riippumassa käyttää selaimen kautta. Vilppaassa samaa tietoa ei tarvitse syöttää useaan paikkaan vaan tieto seuraa mukana sinne, jossa sitä tarvitsee. Vilppaaseen kuuluu Tehtävälista, joka auttaa ajanhallinnassa ja muistaa asioita välittäjän puolesta. Vilpas on järjestelmä, jota koko ajan kehitetään palvelemaan välittäjiä paremmin.

Markkinointi

Kilpailijoita aktiivisempi ja ammattitaitoisempi markkinointi on ollut vuosia yksi Kiinteistömaailma-ketjun vahvuuksista. Markkinointi toteutetaan ketjussa ammattilaisten voimin ja sen tehtävä on edistää systemaattisesti ketjun liiketoimintaa.

Verkkopalvelu

Oma verkkopalvelumme www.kiinteistomaailma.fi on kuin verkossa toimiva valtakunnallinen asuntomyymälä, joka opastaa ja tukee asiakkaita kodinvaihdossa, auttaa heitä kiinnostavien kohteiden löytämisessä esimerkiksi kohdevideoitten avulla ja ohjaa heidät ottamaan yhteyttä välittäjään. Verkkosivuillamme käy useita satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa.

Koulutus ja lakineuvonta

Oman koulutusjärjestelmämme tavoitteena on kehittää kiinteistömaailmalaisten osaamista pitkäkestoisesti, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Välittäjät pääsevät syventämään osaamistaan esimerkiksi lakiasioiden parissa. Oma lakimiehemme on puhelinsoiton päässä asuntokaupan ongelma- ja reklamaatiotilanteissa.  Hän seuraa myös alan lainsäädännön kehitystä sekä tiedottaa ajankohtaisista lakiasioista.
 

Kasvu- ja etenemismahdollisuudet

Kiinteistömaailman ketjuohjaus sekä ketjun itsenäiset yrittäjät työnantajanasi haluavat todella panostaa koulutukseesi ja menestykseesi. Kun toimit päämäärätietoisesti, erinomaisella asenteella ja Kiinteistömaailman toimintamallien ja arvojen mukaisesti, meillä on tarjota sinulle useita eri kasvupolkuja. Voit luoda erittäin menestyksekkään uran välittäjänä tai sinun on halutessasi mahdollista kasvaa välittäjästä pienosakkaaksi tai yrittäjäksi.

Välittäjä

Palkkiojärjestelmämme sekä ketjun kokonaisvaltainen tuki mahdollistavat erittäin menestyksekkään uran välittäjänä.

 

Pienosakas

Yrittäjämme palkitsevat ja sitouttavat huippuvälittäjänsä tarjoamalla heille pienosakkuutta (alle 15%), joka lisää vaikuttamisen ja lisäansainnan mahdollisuuksia. Tulevaisuudessa mahdollisuus kasvattaa osuutta ja ryhtyä yrittäjäksi.

Yrittäjä

Mikäli kunnianhimoa ja taitoa riittää, meillä on mahdollista kasvaa yrittäjäksi, joka suoraan välittäjän roolista tai pienosakkuuden kautta. Yrittäjyysmalleja löytyy useampia.

 

Toivomme sinun olevan:

  Joukkuepelaaja
  Tavoitteellinen ja määrätietoinen
  Kunnianhimoinen
  Menestyksennnälkäinen
  Periksiantamaton
  Aloitteellinen ja ahkera
  Rehti ja suoraselkäinen
  Ihmisläheinen ja palvelualtis
  Myyntihenkinen

 

Kiinnostuitko? Katso avoimet työpaikkamme tästä >>

Tarjoamme sinulle

  Suomen tunnetuin kiinteistöalan brändi takaa sinulle hyvän pohjan työteolle.

  Erinomainen perehdytys ja valmennus alalle.

  Nykyaikaisin verkkopalvelu, joka tuottaa sinulle suoria asiakaskontakteja.

  Suomen näkyvin markkinointi ja tehokkain henkilöbrändäys.

  Hyvä fiilis. Todella mukavat ja kannustavat kollegat. Perheyrityksen tuntua.

  Sitoutuneet yrittäjät työnantajina, jotka panostavat menestykseesi ja koulutukseesi.

  Alan paras välitysjärjestelmä ja lukuisia sähköisiä työkaluja, jotka tuovat tehoa ja helppoutta työhösi.

  Suomen suurin varasto kohteita myynnissä - sinulla on aina myytävää.

  Saumattomasti toimiva pankkiyhteistyö Danske Bankin kanssa.

 

Kiinteistömaailmalaisten suusta

Koen, että Kiinteistömaailma on kuin iso vihreä perhe, jossa apua ja tuki on aina lähellä.

 
  Riitta Snellman

  Yrittäjä
  Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari

Yrittäjyys + ketjukonsepti = hyvä yhdistelmä, kun ei tarvitse alkaa keksimään pyörää kokonaan uusiksi.

Mervi Pakkala ja Antti Vihavainen
Yrittäjät
Kiinteistömaailma Hyvinkää Uudenmaankatu

Meillä on voittava strategia. Yrittäjyys, välittäjän taivas ja uudet tietojärjestelmät yhdessä yhteismyynnin kanssa luovat meille verrattoman kilpailuedun. Meillä on vain voitettavaa!

Hannu Salo
Yrittäjä
Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti Merituuli

Kiinteistömaailmaketju on vahva toimija. Toiminnassa on kurinalaisuutta, mitä kaikissa tämän alan ketjuissa ei ole. Ketjussa on myös panostettu koulutukseen ja osaamistason nostamisella voimme jatkossakin erottautua alan muista tekijöistä.

Kari Puustinen
Yrittäjä
Kiinteistömaailma Kerava


 

Millaista on välittäjän työ Kiinteistömaailmassa? Katso video!


Liity voittajajoukkueeseen - odotamme yhteydenottoasi!

Kiinnostuitko urasta Kiinteistömaailmassa?

Ota suoraan yhteyttä paikkakuntasi asuntomyymälän yrittäjään. Avoinna olevat työpaikat löydät alla olevasta linkistä:

Katso kaikki avoimet työpaikat tästä >

Lisätietoja antaa henkilöstön kehittämispäällikkö Minna Kasanko oheisella yhteydenottolomakkeella.
 

 

 

Kiitos yhteydenotostasi! Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

 

KYLLÄ! Haluan Kiinteistömaailmaan välittäjäksi, ottakaa minuun yhteyttä pikimmiten!