Tervetuloa Kiinteistömaailmaan

Aika uudelle? Tervetuloa siihen välittävämpään ketjuun.

Kiinteistömaailma hakee vahvistusta menestyviin joukkueisiinsa ympäri Suomen. Ota yhteyttä sinua kiinnostavan myymälän yrittäjään. Löydät kaikki asuntomyymälät ja yrittäjät täältä.

Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä ketjussamme, ota yhteyttä franchisingkonsultti Harri Kastikaiseen, puh. 040 533 1161.

 

Ketä etsimme?

Monet ovat jo kannuksensa ansainneita, alan kovimpia ammattilaisia. Toiset ovat tulleet Kiinteistömaailmaan täysin alan ulkopuolelta ja hankkineet alan ammattitaidon laadukkaan valmennuksemme ja koulutuksemme avulla.

Tärkeintä meille on asenteesi. Odotamme, että olet luonteeltasi aktiivinen asiakaspalvelija, rehellinen ja luotettava. Jos sisälläsi palaa menestymisen halu ja koet intohimoa kiinteistönvälitysalaa kohtaan, olet etsimämme henkilö.

Miksi Kiinteistömaailma? Välittäjämme kertovat!

Menestyksesi avaimet

1. Oma brändimme yhdistettynä henkilöbrändiisi on vahva yhdistelmä

Kiinteistömaailman välittäjät tunnetaan ammattitaidostaan - ja me tuemme sinua myös oman henkilöbrändisi kehittämisessä.

2. Sinulla on vapaus vaikuttaa omaan tapaasi tehdä ja menestyä

Yhdessä paikallisen yrittäjäsi kanssa voit suunnitella toiveitasi ja tarpeitasi vastaavat tavoitteet ja toimintamallit oman menestyksen takaamiseksi.

3. Reilu ja palkitseva ansaintamalli

Kiinteistömaailmassa kaikki välittäjät ovat työsuhteessa yritykseen ja heille kuuluvat kaikki lakisääteiset työntekijän palvelut. Meille jokaisen välittäjän taloudellinen menestys on tärkeää.

4. Eniten kauppoja

Joukkueena teemme eniten kauppaa Suomessa. Vuonna 2020 välitimme yli 15.000 myynti- ja vuokrakohdetta!

5. Tiivis yhteistyö Danske Bankin kanssa

Yhteistyö mahdollistaa nopeat ja joustavat rahoitusratkaisut asiakkaillemme.

6. Olemme edelläkävijä

Kiinteistömaailma on aina uudistanut asuntokauppaa. Tällä hetkellä olemme kehittämässä mm. asuntojen digikauppaa.

Miten rakentaa uraa Kiinteistömaailmassa?

Haluamme, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja pystyvät jatkuvasti kehittämään itseään. Kiinteistömaailmassa kunnianhimoisilla työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan.

Katso, mitä tarjoamme