Tervetuloa Kiinteistömaailmaan

Aika uudelle? Tervetuloa siihen välittävimpään ketjuun.

Kiinteistömaailma hakee vahvistusta menestyviin joukkueisiinsa ympäri Suomen, tutustu avoimiin työpaikkoihin. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan sinua kiinnostavan myymälän yrittäjään.

 

Keitä etsimme?

Monet ovat jo kannuksensa ansainneita, alan kovimpia ammattilaisia. Toiset ovat tulleet Kiinteistömaailmaan täysin alan ulkopuolelta ja hankkineet alan ammattitaidon laadukkaan valmennuksemme ja koulutuksemme avulla.

Tärkeintä meille on asenteesi. Odotamme, että olet luonteeltasi aktiivinen asiakaspalvelija, rehellinen ja luotettava. Jos sisälläsi palaa menestymisen halu ja koet intohimoa kiinteistönvälitysalaa kohtaan, olet etsimämme henkilö.

Tällä sivulla kerromme, millaista on olla työsuhteessa Kiinteistömaailmaan, joukkueen jäsenenä jossakin yli sadasta yrittäjävetoisesta asuntomyymälästämme. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä ketjussamme, ota yhteyttä franchisingkonsultti Harri Kastikaiseen, puh. 040 533 1161.

Menestyksesi avaimet

1. Oma brändimme yhdistettynä henkilöbrändiisi on vahva yhdistelmä

Kiinteistömaailman välittäjät tunnetaan ammattitaidostaan – ja me tuemme sinua myös oman henkilöbrändisi kehittämisessä.

Suomen luotetuin kiinteistönvälitysbrändi yhdistettynä sinun ammattilaisbrändiisi on yhdistelmä, joka avaa monta ovea

2. Sinulla on vapaus vaikuttaa omaan tapaasi tehdä ja menestyä

Yhdessä paikallisen yrittäjäsi kanssa voit suunnitella toiveitasi ja tarpeitasi vastaavat tavoitteet oman menestyksesi takaamiseksi.

Kiinteistömaailmalaisena sitoudut ketjun yhteisiin arvoihin ja toimintamalleihin, mutta sinulla on iso mahdollisuus vaikuttaa työsi tuloksellisuuteen.

3. Reilu ja palkitseva ansaintamalli

Kiinteistömaailmassa kaikki välittäjät ovat työsuhteessa yritykseen ja heille kuuluvat kaikki lakisääteiset työntekijän palvelut. Meille jokaisen välittäjän taloudellinen menestys on tärkeää.

Kiinteistömaailmassa ei ole - eikä ole myöskään ollut - käytössä ns. vuokratuolimallia, joka KHO:n päätöksellä todettiin koko kiinteistönvälitysalalla kielletyksi 8.3.2022.

4. Eniten kauppoja

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju. Suomen lisäksi toimimme Virossa, Latviassa ja Liettuassa, Ober-Haus-nimellä. Kaikkiaan asunnonvaihtoja tehtiin Kiinteistömaailma-ketjussa ja -konsernissa vuona 2021 pitkälti yli 18 000 kappaletta.

5. Tiivis yhteistyö Danske Bankin kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä Danske Bankin kanssa. Se mahdollistaa nopeat ja joustavat rahoitusratkaisut asiakkaillemme.

6. Olemme edelläkävijä

Kiinteistömaailma on yli 30-vuotisen historiansa aikana jatkuvasti uudistanut asuntokauppaa Suomessa, niin toimintamalleja kuin esimerkiksi kohteiden markkinointiakin. Tällä hetkellä kehittämme aktiivisesti mm. asuntojen digikauppaa.

Miten rakentaa uraa Kiinteistömaailmassa?

Haluamme, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja pystyvät jatkuvasti kehittämään itseään. Kiinteistömaailmassa kunnianhimoisilla työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan.

Katso, mitä tarjoamme