Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla® onnistuneita kodinvaihtoja jo 15 vuotta

Aito ja alkuperäinen Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® on tuonut yhteen kymmeniätuhansia asunnon ostajia ja myyjiä jo 15 vuoden ajan.
 
Tammi-kesäkuussa 2022 Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla tehtyjen asunto- ja kiinteistökauppojen keskimääräinen myyntiaika oli yli 20 prosenttia lyhyempi kuin muissa asuntokaupoissa keskimäärin.
Kun kaikki tarjoukset voimassa 48 tuntia ja ne ovat avoimesti esillä verkkopalvelussa, ehtii jokainen ostaja silti tarjouksellaan mukaan.

Tarjouskauppa 151x157px
Tarjouskaupassa asunnolle asetetaan lähtöhinta, ja asiakkaat antavat tarjouksia ylöspäin. Tarjotut hinnat ovat julkisesti nähtävissä, joten ostaja on koko ajan kartalla ja voi halutessaan korottaa tarjousta. Myyjä päättää, hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen eikä myyntipakkoa ole.

Näin Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® toimii

Asetetaan houkutteleva lähtöhinta

Asunnolle asetetaan todelliseen markkinahintaan suhteutettu houkutteleva lähtöhinta.

Tarjouskauppa alkaa

Asunnon markkinointi alkaa ja kiinnostuneet voivat ryhtyä seuraamaan Tarjouskauppaa. Seuraajat saavat tiedon heti, kun asunnosta tehdään tarjous.

Asunnosta tehdään tarjouksia

Tarjotut hinnat ovat avoimesti nähtävissä ja tarjoukset ovat voimassa vähintään 48 tuntia. Näin yksikään asunto ei mene kiinnostuneelta ostajalta sivu suun.

Kaupanteko päättyy

Kun myyjä saa sellaisen tarjouksen, jonka haluaa hyväksyä, Tarjouskauppa päättyy ja asunto saa uuden onnellisen omistajan.

Tarjouskaupan suosion salaisuus

Oikea markkinahinta - ostajan ei tarvitse miettiä, tuliko maksettua liikaa, tai myyjän, tuliko pyydettyä liian vähän.

Luotettava ja avoin - tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä, joten yksikään tarjous ei mene ostajalta tai myyjältä ohi.

Jokainen ostaja ehtii tarjoamaan - ostajat ja myyjät kohtaavat perinteistä kauppatapaa tehokkaammin.

 

Katso Tarjouskaupalla myytyjä kohteita
Tarjouskaupan myötä sain asunnostani selvästi paremman hinnan mitä muutamat kiinteistönvälittäjät arvioivat asuntoni arvon olevan. Koin, että Tarjouskaupalla asuntoni todellinen arvo tuli mitattua!
Asunnon myyjä
Tarjouskauppa oli yllättävän toimiva malli. Pidin siitä, että tarjoajilla on tasapuolisesti aikaa 48h tehdä tarjous, eikä kukaan pääse kiilaamaan väliin vaivihkaa.
Asunnon ostaja
Olin epäilevä Tarjouskauppaan lähtiessä. Lähtöhinta oli alhainen, mutta sitten rokki alkoi! Kaupat kävi ennen kaikkea nopeasti ja hinnastakaan ei voi kiukutella.
Asunnon myyjä

Tutustu lähivuosien tarjouskauppahistoriaan

Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla on myyty jo kymmeniä tuhansia asuntoja. Voit tutustua helposti viime vuosina käytyihin Tarjouskauppojen tarjoushistoriaan naapurustossasi.

 ()

Valitse alue

Huoneluku

Hinta

0 – 1 000 000+ €
Tyhjennä hakuehdot
Kohde
Viimeinen tarjous
Myyntiaika
Lähtöhinta
Suurin tarjous

Haluatko keskustella Tarjouskaupasta, tai muusta kodinvaihtoosi liittyvästä?

Ota yhteyttä!