Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® takaa parhaan markkinahinnan - ja nyt myös lyhyemmän myyntiajan!

Tarjouskaupassa asetamme yhdessä myyjän kanssa kohteelle todelliseen markkina-arvoon suhteutetun lähtöhinnan, josta ostajat tekevät tarjouksia ylöspäin. Tarjoukset ovat kaikille avoimia ja niitä voi seurata. Kaikki tarjoukset tehdään kirjallisesti, kuten perinteisessäkin kauppatavassa. Ja myyjä päättää Tarjouskaupassakin hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen. Myyntipakkoa ei ole.

Kun myyt asuntoa:

 • Enemmän ostajia: Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia ostajia

 • Enemmän tarjouksia: Avoimuus poistaa epäluuloja. Tarjousten julkisuus mahdollistaa uusien ostajien mukaantulon milloin vain. Ja jo tarjonneet pystyvät reagoimaan uusilla tarjouksilla. Kaikki tarjoukset tehdään kirjallisesti.

 • Yhteiset pelisäännöt: Sinulla on 48 tuntia aikaa hyväksyä tarjous tai odottaa uusia tarjouksia. Asunnon myyjänä päätät aina itse myytkö asunnon vai et.

Tutustu lähivuosien toteutuneisiin Tarjouskauppoihin

Kun ostat asuntoa:

 • Avoimuus: Tarjouskauppaa voit seurata kätevästi koko ajan, sillä saat koko ajan tiedon uusista tarjouksista.

 • Aikaa reagoida: Yhtäkään kohdetta ei myydä toisten huomaamatta. Kohdetta seuraavilla on aikaa tehdä oma tarjouksena

 • Oikea markkinahinta: Arvailu siitä tuliko tarjottua liikaa tai liian vähän on turhaa, sillä ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet. Jos tarjouksesi menee läpi, voit olla varma, että olet maksanut juuri oikean markkinahinnan asunnosta. 

Tarjouskauppa on sekä myyjälle että ostajalle parempi.

Asuntokauppa syntyy silloin, kun myyjällä ja ostajalla on yhteinen, jaettu käsitys asunnon arvosta. Perinteisesti tähän on päästy valvottavan ja pitkän, sokkona tehtyjen tarjousten ja arvuuttelujen voimin. Asia tulisi hoitaa avoimemmin ja nykyaikaisin menetelmin!

Ajattele, jos voisit asuntoa ostaessasi nähdä verkosta, minkä arvoisena muut ostajakandidaatit pitävät sitä. Näkisit, mille tasolle hinta on asettunut ja kuinka paljon sinun tulisi korottaa tarjoustasi ylittääksesi sen. Näin hintaa eivät aseta välittäjä tai asunnon myyjä, vaan markkinat eli muut asunnonostajat.

Ajattele, jos myyjänä saisit enemmän tarjouksia, koska ostajat ovat luotettavan markkinatiedon varassa rohkaistuneita. Sinun ei tarvitse pähkäillä tarjoaako joku vielä lisää, sillä kaikki kiinnostuneet ovat koko ajan tasalla tarjouksista ja reagoivat sen mukaan. Lisäksi pääset hyväksymään kauppoihin johtavan tarjouksen nopeammin. Tämä on todettu tilastoistakin: Tarjouskauppa vie maaliin noin 14 vrk nopeammin kuin perinteinen kaupanhieronta. 

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Kaikille samoilla pelisäännöillä ja avoimesti.

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa eroaa monessa suhteessa perinteisestä kauppatavasta. Tarjouskaupassa kohteelle asetetaan houkutteleva, todelliseen markkina-arvoon suhteutettu lähtöhinta, josta ostajaehdokkaat tekevät tarjouksia ylöspäin.  Tarjouskauppa on kaikille avointa ja toimii yhteisillä pelisäännöillä. Näin asuntokauppakin saadaan läpinäkyväksi ja turhat epäluulot poistuvat!

Lyhyempi myyntiaika.

Tarjouskauppa on tutkitusti nopeampi tapa ostaa ja myydä asunto ja vieläpä juuri oikeaan hintaan. Tarjouskaupan avulla asuntosi myyntiaika lyhenee keskimäärin 2 viikkoa verrattuna perinteiseen kauppatapaan.

Tämä onnistuu siksi, että Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla® houkutellaan enemmän ostajia, yhteiset pelisäännöt selkeyttävät ja kaikki tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä avoimesti. Ostajana tiedät siis aina mitä muut ovat tarjonneet ja siksi et maksa unelmiesi kodista koskaan euroakaan liikaa vaan aina todellisen, sen hetken markkinahinnan.  Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® on tämän päivän kauppatapa.

Näin Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® toimii:

Asiakkaiden kokemuksia Kiinteistömaailman Tarjouskaupasta

Tarjouskaupan edullisen hinnan avulla asuntoni sai hyvin huomiota ja parissa viikossa sain peräti kolme ostotarjousta. Naapurirapussa saman kokoisessa asunnossa normaalikaupalla on ollut hiljaista jo pari kuukautta.

Kerrostaloasunnon myyjä, Oulu, 09/2015

Kaikki meni paremmin kuin osasin odottaa, Tarjouskauppa yllätti, hinta nousi yli odotusten.

Omakotitalon myyjä, Lieto, 07/2015

Lue lisää kokemuksia>>

Katso myös video, jossa kiinteistönvälittäjä kertoo Tarjouskaupan roolista onnistuneissa asuntokaupoissa.

Tutustu lähivuosien tarjouskauppahistoriaan!

Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla on myyty jo 30 000 asuntoa. Voit tutustua helposti viime vuosina jo käytyjen Tarjouskauppojen tarjoushistoriaan naapurustossasi.

 

Tarjouskauppa - Sinä päätät, minkä hinnan asunnostasi saat. Ja milloin.

Ajattele, jos voisit verkossa seurata, kuinka ostajakandidaatit esittävät kilpailevia tarjouksiaan asunnostasi. Piinaava tinkiminen jäisi pois. Ostajat varmistaisivat keskenään, että sinä saat asunnostasi parhaan hinnan mikä vallitsevassa tilanteessa on saatavissa.

Hinta nousisi kuten julkisissa huutokaupoissa, kuitenkin sillä erolla, että sinä päätät, milloin hinta on riittävä. Voit myös päättää valita toiseksi korkeimman tarjouksen, jos sen ehdot muutoin ovat palkitsevat.

Tarjouskauppa alkaa siitä, kun myyjä ja välittäjä sopivat markkkinatasoon suhteutetun houkuttelevan lähtöhinnan.

Katso miten hyödyt:

 • Tarjouskauppakohteen alempi lähtöhinta tuo enemmän asunnosta kiinnostuneita eli potentiaalisia ostajia.

 • Videoesittely asunnostasi yhdessä Tarjouskaupan kanssa houkuttelee entistä enemmän asiakkaita tutustumaan asuntoon.

 • Ensiasunnon myyjänä tarjouskauppa poistaa epävarmuuden: saat varmasti juuri oikean markkinahinnan.

 • Myyjänä sinulla on 44 tuntia aikaa hyväksyä tarjous.

 • Tarjouskauppa sopii hyvin tilanteisiin, jossa sinulla on kiire myydä asunto. Keskimäärin asunnot menevät 2 viikkoa nopeammin kaupaksi Tarjouskaupassa.

 • Jos olet asuntosijoittaja, haluat varmasti varmistaa parhaan mahdollisen markkinahinnan, kun myyt asunnon. Tarjouskauppa on ratkaisu tähän. 

Toimiiko Kiinteistömaailman Tarjouskauppa todella näin?

Siitä on kiistatonta faktaa. Tarjouskauppa syntyy tilastollisesti 14 vrk nopeammin kuin perinteinen asuntokauppa. Kun kaupan kumpikin osapuoli voi vakuuttua hinnan oikeellisuudesta, epäröinniltä ja aikaa kuluttavalta väännöltä vältytään.

Miksi Tarjouskauppa on nopeampi?

Myyjä haluaa asunnolleen mahdollisimman laajan näkyvyyden. Me varmistamme sen; käytämme kaikkia kanavia kohteiden esittelyssä, myös 24/7-videoesittelyjä. Sitä paitsi tiukasti asetettu lähtöhinta nostaa kohteen lukuisampiin hakutuloksiin.

Ostaja puolestaan haluaa, että aivan kaikki eivät ehtisi innostua kohteesta. Siksi hän toimii nopeasti, ja aina tietoisena siitä, miten muut asunnonetsijät ovat kohteen arvottaneet. 

Aika on ketjuuntuvissa asuntokaupoissa aina kriittinen tekijä. Tarjouskauppa sallii kaikkien osapuolten reagoida tilanteen vaatimalla tavalla – nopeasti.

Välittäjämme kertomus:

Case Rovaniemi

Katso  voittamaton yhdistelmä: videoesittely ja Tarjouskauppa.

Asiakkaiden suusta

Kaikki meni paremmin kuin osasin odottaa, Tarjouskauppa yllätti, hinta nousi yli odotusten.

Omakotitalon myyjä, Lieto, 07/2015

Olemme tyytyväisiä kun asunto meni kaupaksi todella nopeasti tämän hetkisen asuntotilanteeseen nähden. Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Kiitos.

Rivitaloasunnon myyjä, Tuusula, 02/2015

Tutustu lähivuosien toteutuneisiin tarjouskauppoihin

Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla on myyty jo 30 000 asuntoa. Voit tutustua helposti viime vuosina jo käytyjen Tarjouskauppojen tarjoushistoriaan naapurustossasi. 

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Mistä tiedät, onko myyjän asettama hintapyyntö kohdallaan?

Asunnon oikea hinta on se, minkä joku on valmis maksamaan. Kiinteistömaailman Tarjouskaupassa lähtöhinta asetetaan houkuttelevaksi, ja ostajat selvittävät tarjouksillaan, mitä hintaa pidetään kohtuullisena. 

Ostajana näet sekä asunnosta kiinnostuneiden määrän että tehdyt tarjoukset aina Kiinteistömaailman verkkosivuilta. Tarjoukset ovat aitoja ja varmennettuja ja jokainen  tarjous on aina voimassa  48 h. Arvailu siitä, tuliko tarjottua liikaa tai liian vähän on turhaa.

 

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Sinun ei tarvitse pysytellä verkkopalvelussamme tietääksesi, kuinka tilanne elää. 

Kiinteistömaailma Tarjouskauppa-kohteita voi kuka tahansa seurata. Lähetämme sinulle sähköpostin aina jos kohteesta esitetään uusi tarjous. Sinä pääset rauhassa harkitsemaan kantaasi, sillä myyjä voi hyväksyä tarjouksen aikaisintaan 44 tunnin kuluttua sen saapumisesta. Oma tarjouksesi on aina voimassa 48 h.

 • Kaupanteko on täysin avointa ja läpinäkyvää: kaikkien ostajien tekemät tarjoukset ovat nähtävillä verkossa. Kun seuraat asuntokohdetta, saat aina automaattisesti tiedon, kun asunnosta tulee uusi tarjous.

 • Sinulla on valta: Tarjouskaupassa kaupanteko on todelliseen markkina-arvoon perustuvaa tarjoamista.

 • Avointa ja reilua: Tiedät ostajana maksaneesi juuri oikean markkinahinnan ja myyjä tietää saaneensa juuri oikean markkinahinnan. Molemmat voittavat!

 • Nopeus ja rajattu aika: myyjällä on 44 tuntia aikaa hyväksyä tarjous. 

Onko vain hinnalla merkitystä?

Ei suinkaan. Kun teet ostotarjouksesi Kiinteistömaailman välittäjälle, voit samalla listata kaikki kauppaan liittämäsi ehdot. Jos voit esimerkiksi ehdottaa tavallista pidempää luovutusaikaa, sillä voi olla myyjälle suuri merkitys. Niin suuri, että hän hyväksyy tarjouksesi, vaikka joku olisi tehnyt korkeammankin tarjouksen. Useinhan myyjä etsii vuorollaan uutta kotia ja varaa siihen mielellään hiukan aikaa. 

Mikäli tarjous tulee hylätyksi, se näkyy välittömästi Kiinteistömaailman verkkosivulla. Kun tarjous tulee hyväksytyksi ja kaupat syntyvät, kohteesta kiinnostuneet ja tarjonneet saavat ilmoituksen siitä sähköpostiinsa. 

Kiinteistömaailman Tarjouskaupan usein kysytyt kysymykset

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Näin asuntosi hinnaksi muodostuu sen todellinen markkinahinta. Myyjän ei tarvitse arvailla, olisiko asunnosta saanut enemmän eikä ostajan, tuliko tarjottua liikaa tai liian vähän.

 

Voiko Tarjouskauppa-mallilla myytävästä kohteesta tarjota lähtöhintaa alempaa hintaa?

Ei voi, Tarjouskauppa-mallissa idea on nimenomaan tehdä tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin.

 

Miksi Kiinteistömaailma kehitti vaihtoehtoisen kauppatavan ?

Kiinteistömaailma halusi parantaa asuntokaupan läpinäkyvyyttä ja tehdä asuntokaupasta reilumpaa kaikille osapuolille. Tarjouskauppa-mallissa kaikki tarjoukset kirjataan ylös ja ne näkyvät avoimesti kaikille verkossa. Ostajaehdokkaille annetaan enemmän aikaa tehdä oma tarjouksensa tai korottaa vanhaa tarjoustaan. Näin ostaja ei jää tahtomattaan kakkoseksi eikä kukaan pysty keinottelemaan: Ei ostaja, ei myyjä eikä myöskään välittäjä.

 

Miten ostaja hyötyy Tarjouskauppa-mallista?

Tarjouskauppa hyödyttää monin tavoin myös ostajaa. Esimerkiksi esittelyssä asuntoa ei myydä ensimmäiselle halukkaalle, vaan kaikilla ostajaehdokkailla on aikaa tehdä oma tarjouksensa. Tarjouskauppa on avointa, sillä kaikki kiinnostuneet voivat seurata Kiinteistömaailman  verkkopalvelussa kaikkien Tarjouskauppa-kohteiden tarjouksia ja saada helposti näkemyksen asuntojen todellisesta hintatasosta reaaliajassa. Ostaja voi myös ilmoittautua Kiinteistömaailman verkkopalvelussa minkä tahansa Tarjouskauppa-kohteen seuraajaksi, jolloin hän saa sähköpostiinsa tiedon kaikista ko. kohteesta tulleista tarjouksista. Tarjouksen teko on ostajalle aina henkisesti iso päätös, ovathan tarjoukset sitovia. Tarjouskauppa-mallissa ostaja ei joudu turhaan tekemään liian alhaisia tai korkeita tarjouksia, koska hän näkee muiden tekemät tarjoukset. 

 

Miten Kiinteistömaailman Tarjouskauppa® eroaa huutokaupasta?

Tarjouskauppa ei ole huutokauppaa. Huutokaupassa myyntikohde myydään suurimman tarjouksen antaneelle. Tarjouskauppa-mallissa, kuten perinteisesäkin, myyjä valitsee kenelle hän on asuntonsa valmis myymään vai myykö sitä ollenkaan. Kauppahinnan lisäksi kaupan muut ehdot – esimerkiksi asunnon vapautuminen ja maksuehdot – vaikuttavat myyjän myyntipäätökseen. Hinnaltaan korkein tarjous ei aina ole myyjälle paras.

 

Miksi minun kannattaa laittaa asuntoni myyntiin Tarjouskauppa-mallilla?

Alhaisemmalla lähtöhinnalla saamme useamman ostajaehdokkaan kiinnostumaan asunnostasi. Mitä useampia ostajia asunnollesi löytyy, sitä todennäköisempää on löytää ostaja, joka maksaa siitä parhaan hinnan. Tarjouskauppa on tilastollisesti myös  perinteistä nopeampi kauppatapa.

 

Miksi korkein tarjous ei välttämättä tule hyväksytyksi?

Kuten asuntokaupassa aina myyjällä on mahdollisuus valita kenelle hän on valmis myymään, milloin ja millä hinnalla. Lisäksi kaupan muut ehdot kuten esim. asunnon vapautuminen ja maksuehdot vaikuttavat myyjän päätökseen.

 

Millainen asunto parhaiten sopii myytäväksi Tarjouskauppa-mallilla?

Tarjouskauppa sopii kaikkiin kohteisiin. Tarjouskauppa-mallilla saadaan aikaan tervettä kilpailua ja useampia kiinnostumaan siitä alhaisemmalla lähtöhinnalla. 

 

Näkyykö verkossa kaikille vain korkein tarjous vai kaikki annetut tarjoukset?

Sivustolla näkyvät avoimesti kaikki kohteesta tehdyt kirjalliset tarjoukset. Kun Tarjouskauppa päättyy eli myyjä on hyväksynyt jonkun tarjouksen, saavat kaikki kohteesta tarjouksen tehneet tai sen seuraajiksi ilmoittautuneet tästä tiedon.

 

Miksi Tarjouskauppa-kohteissa lähtöhinta on asetettu epärealistisen alas?

Lähtöhinta määritellään yhdessä asunnon myyjän kanssa ja se on hinta, josta ostajat voivat tarjota ylöspäin. Myyjä ei vastaanota lähtöhintaa alhaisempia tarjouksia. Myyjän etuna on se, että asunnon alhaisempi lähtöhinta ja tarjousten julkisuus herättää enemmän mielenkiintoa ja saa yleensä suuremman määrän ostajaehdokkaita tutustumaan asuntoon paikan päällä. Ostajan etuna taas on se, että hän on tietoinen koko ajan asunnosta tehdyistä tarjouksista ja pystyy halutessaan tekemään tältä pohjalta oman tarjouksensa. Perinteisessä kaupassa ostaja voi jättää suotta tutustumatta kiinnostavaan asuntoon, jonka hintapyyntö on korkea, vaikka voisi tosiasiassa saada sen haluamallaan hinnalla.

 

Onko pakko myydä korkeimman tarjouksen antajalle, jos jostain syystä haluaisi myydä esim. toiseksi parhaalle?

Asuntokaupassa kuluttaja-asiakas myyjänä päättää aina kenelle hän myy ja millä ehdoilla. Myyjällä on aina oikeus olla myymättä ellei hänen mielestään sopivaa ostotarjousta tule.

 

Miten voin seurata Tarjouskauppa-kohteen etenemistä?

Helpoiten se onnistuu, kun ilmoittaudut kohteen seuraajaksi sen Tarjouskauppa-sivulla. Siten saat tiedon sähköpostiisi aina, kun kohteesta tulee uusi tarjous. Saat ilmoituksen myös, kun Tarjouskauppa on päättynyt. Palvelu on maksuton ja voit seurata useita kohteita samaan aikaan.

 

Noudattaako Tarjouskauppa kaikkia asuntokaupan lakipykäliä?

Tarjouskauppa-mallia kehitettäessä ja ennen sen lanseerausta kauppatapa käytiin kuluttajaviranomaisten ja lääninhallitusten kanssa läpi hyvässä yhteisymmärryksessä. Tarjouskauppa on ollut Kiinteistömaailman käytössä jo lokakuusta 2007. Kuluttajat ovat ottaneet Tarjouskauppa-mallin hyvin vastaan ja senn on todettu palvelevan asiakasta hyvin ja läpinäkyvästi. Kuluttajavirasto antoi myönteisen päätöksen kesäkuussa 2012 ja totesi kauppatavan kuluttajan edun mukaiseksi.

 

Muutkin välittäjät tarjoavat vastaavia mallejaan. Eroavatko nämä toistaan ?

Kiinteistömaailma kehitti Tarjouskaupan jo vuonna 2007 parantaakseen alan läpinäkyvyyttä ja avoimuutta. Kiinteistömaailman Tarjouskaupassa on omat säännöt, jotka takaavat tulokset. Emme tunne kilpailijoiden mallien sääntöjä.  Jo 8 vuoden kokemus ja 30.000 Tarjouskauppa-tavalla käytyä kauppaa kertoo omaa kieltään juuri Kiinteistömaailman Tarjouskaupan toimivuudesta. Muista tarkistaa aina välittäjältä kuinka pitkään heidän tarjoama malli on ollut käytössä.

 

Käydäänkö Tarjouskauppa-mallin kaupat kokonaan netissä?

Ei. Tarjouskauppa-mallissa, kuten perinteisessäkin, tarjoukset vastaanottaa aina välittäjä. Kaikkien myynnissä olevien Tarjouskauppa-kohteiden tarjoukset ovat nähtävissä netissä.

Jäikö vielä joku asia askarruttamaan?

Jos joku kysymys jäi vielä vastaamatta ota yhteyttä, välittäjämme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Asiakkaamme kertovat

Tarjouskaupan edullisen hinnan avulla asuntoni sai hyvin huomiota ja parissa viikossa sain peräti kolme ostotarjousta. Naapurirapussa saman kokoisessa asunnossa normaalikaupalla on ollut hiljaista jo pari kuukautta.

Kerrostaloasunnon myyjä, Oulu, 09/2015

 
Kaikki meni paremmin kuin osasin odottaa, Tarjouskauppa yllätti, hinta nousi yli odotusten.

Omakotitalon myyjä, Lieto, 07/2015


Olemme tyytyväisiä kun asunto meni kaupaksi todella nopeasti tämän hetkisen asuntotilanteeseen nähden. Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Kiitos.

Rivitaloasunnon myyjä, Tuusula, 02/2015
 

Tarjouskauppa ja yhteistyö välittäjän kanssa toimi jopa paremmin kuin mainostettua, ihan nappisuoritus kaikin puolin!

Kerrostaloasunnon ostaja, Espoo, 02/2016

 

Tiukassa markkinatilanteessa erittäin asiallisesti hoidettu myynti. Saimme useita tarjouksia ja myynnin tehtyä arvioidussa aikataulussa.

Kerrostaloasunnon myyjä, Helsinki, 01/2015
 

Välittäjä pisti heti hihat heilumaan toimeksiannon saatuaan ja ei aikaakaan, kun asunnosta oli ensimmäinen tarjous tehty. Ja sen jälkeen alkoi valtava tarjousrumba. Hinta nousi yli sen mitä itse olin ajatellut asunnosta saavani. Olen siis todella tyytyväinen!

Kerrostaloasunnon myyjä, Turku, 11/2014

Kaikki toimi sovitulla tavalla ja asunto myytiin kahdessa viikossa, mikä alitti tavoitteemme reilusti. Todella positiivinen kokemus jälleen. Seuraavaa kauppaa odotellessa ;)

Omakotitalon myyjä, Oulu, 11/2014


Tarjouskauppa oli minulle uusi palvelu, mutta osottautui mahtavaksi. Hyvä kauppahinta!

Kerrostaloasunnon myyjä, Helsinki, 03/2016