Senioriasuminen

Ikääntyminen tarkoittaa monelle muuttuneita tarpeita arjessa. Toinen kaipaa kauppojen ja palveluiden ääreen, mutta toinen taas haluaa asua maalla luonnon keskellä. Toiselle tärkeintä taas on esteetön kulku ja hoitopalveluiden tilaaminen napin painalluksella. Yhä useammassa tapauksessa on myös kyse siitä, että on mukavaa, kun isovanhemmat asuvat lähempänä.

Senioriasumiseen on tarjolla monenlaisia ratkaisuita ja monet suuret rakennuttajat ovat aktiivisesti ryhtyneet rakentamaan senioreille sopivia asumismuotoja. Paras tapa löytää sopiva senioriasunto on ostotoimeksiannolla, jolloin kiinteistönvälittäjämme löytää sinulle eläkepäivien unelmaratkaisun! Täältä löydät ajankohtaista tietoa senioriasumiseen.

Mitä sinä tarvitset?

Markkinoilla on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja omiin tarpeisiin! Tarvekartoitusta tehdessä kannattaa miettiä ajassa eteenpäin mahdollisimman pitkälle ja varautua ikäviinkin tilanteisiin. Liikkuminen saattaa hankaloitua tai näkö heikentyä: onko uudessa asunnossa huomioitu muuttuvat tarpeet?

Kiinteistönvälittäjämme auttavat oikean asunnon valinnassa ja esikarsintaa voi tehdä vaikkapa kätevien videoesittelyiden avulla!

Voinko vielä tässä iässä hankkia asunnon?

Monelle ikäihmiselle asunnon ostaminen tuntuu kaukaiselta ajatukselta, etenkin, mikäli eläkepäiviä on jo jonkin verran takana. Asunnon ostaminen ei koskaan ole huono ajatus. Jos vuokralla asuminen on vaihtoehto, kannattaa kulut laskea huolella auki. Lue lisää asunnon ostamisesta oikeaan aikaan ja mieti, mitä sinä odotat tulevalta kodiltasi.

Lisää aiheesta