Kiinteistömaailma Ylöjärvi

Soppeentie 2
33470 Ylöjärvi
Puh 040 162 0541
ylojarvi​@kiinteistomaailma.fi

Avoinna:
ma-pe klo 10-16. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin puhelimitse.

Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy | Y-tunnus: 0925843-8
Tietosuojaseloste ›

Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV,  Misa Roito

Kiinteistömaailma Ratinan väki palvelee sinua myös Ylöjärvellä! Ensimmäisenä ylöjärveläisenä kiinteistönvälitysyrityksenä myyntipalveluumme kuuluvat laadukkaat, ammattikuvaajan ottamat markkinointikuvat sekä videoesittelyt. Mitä parempaa palvelua asuntoasioissasi vaadit, sen parempi meille. Me Ylöjärven Kiinteistömaailmassa otamme asunnonvaihtokokonaisuutesi hyvin henkilökohtaisesti. Saat kotisi myyntiin ja mahdollisen uuden asunnon ostoon kumppaniksesi ammattilaisen, jolla on sitä oikeaa asennetta ja ennen kaikkea kokemusta markkinoilta pitkältä ajalta.

Elämäntilanteet, tarpeet ja toiveet muuttuvat, mutta koti on ja pysyy. Juuri tällä hetkellä joku toinen haaveilee kodista - juuri sellaisesta kuin sinun asuntosi on. Samalla hetkellä sinulla saattaa olla jo selvä mielikuva uudesta kodistasi. Kun haaveet muuttuvat harkinnaksi ja toiveista on aika tehdä totta, muista, mistä onnistunut asuntokauppa alkaa. Se alkaa siitä, että valitsee itselle parhaan välittäjän. Sellaisen, joka tekee mitä lupaa ja saa aikaan tuloksia. Sellaisen, joka välittää oikeasti. Vertaa rohkeasti ja kyseenalaista. Lupauksia on helppo antaa, mutta niiden toteuttaminen onkin jo toinen juttu. Kiinteistövälittäjissä on eroja.

Tykkää meistä Facebookissa facebook.fi/kiinteistomaailma.ylojarvi ja saat tietoa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sekä uusista myyntikohteistamme.

Misa Roito
Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV,

Tilaa Kotikäynti
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä