Asunnon ostaminen - tutustu ostajan palveluihimme

Kun haaveet muuttuvat harkinnaksi on aika tehdä toiveista totta. Kiinteistömaailman verkkopalvelusta löydät tuhansia myynnissä olevia kohteita. Mikäli et näistä löydä juuri sitä oikeaa, autamme sinua löytämään uuden kotisi. Tutustu alta ostajan palveluihimme.

Asunnon ostamisen maksuttomat palvelut

24h Etumatka

Katso kaikki myytävät asunnot ja tallenna maksuton 24h Etumatka.  Se on Kiinteistömaailman hakuvahti, jonka avulla saat tiedon uusista, kriteerisi täyttävistä asunnoista ensimmäisten joukossa.

Kotihaku

Sinä tiedät, millaisesta kodista unelmoit. Me tiedämme, mistä se löytyy. Kun on aika tehdä haaveista totta, tee kanssamme Kotihaku. Me kartoitamme kanssasi unelmakotisi kriteerit.

Yksityisesittelyt

Tiesithän, että kaikista kohteistamme voit jättää yksityisesittelypyynnön? Näin pääset katsomaan sinulle mieluista kohdetta itsesti ja perheesi aikataulujen mukaisesti. Lue lisää uudesta tehokkaammasta tavasta ostaa asunto.

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa

Tarjouskaupalla löydät uuden kodin nopeasti, avoimesti ja oikeaan hintaan. Tarjotut hinnat ovat julkisesti nähtävissä ja ryhtymällä kohteen seuraajaksi saat tarjouksista tiedon myös sähköpostiisi.

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto joka löytää nekin kodit, jotka eivät ole myynnissä. Välittäjä etsii ostajan toiveen mukaisen kodin omien kontaktiensa kautta.

Tutustu ostotoimeksiantoon
Ostotoimeksianto