Asuntojen videoesittelyt - mistä on kyse?

Asuntovideot helpottavat kodinvaihtoa

Asuntojen videoesittelyt ovat saavuttaneet valtavan suosion. Kiinteistömaailma  on kuvannut jo 25 000 asuntoa. Vuoden 2016 aikana videoita  katsottiin 2,7 miljoonaa kertaa, yhteensä 4 miljoonan minuutin edestä.

Parhaiten asuntovideoiden hyödyistä osaavat kertoa asiakkaat. Toteutimme aiheesta kyselyn, johon vastasi 766 asiakasta. Tulos oli mykistävä: kolme neljästä asunnonvaihtajasta on sitä mieltä, että esittelyvideosta on hyötyä uuden asunnon löytämisessä. Samaa sanovat asiakkaamme, joiden asunnon myyntiin saatiin täysin uutta vauhtia videoiden avulla.

Asuntojen videoesittelyt keräävät jättiyleisön

Kiinteistömaailman asuntoesittelyvideot tavoittavat aktiiviset kodinvaihtajat asuntoportaaleissa, YouTubessa, sosiaalisessa mediassa sekä tietysti Kiinteistömaailman omassa verkkopalvelussa.

Joka kuukausi videot tavoittavat lähes 250.000 silmäparia, jotka katsovat videoita 330.000 katseluminuutin edestä. Päiviksi muutettuina katseluminuutit ovat 229 vuorokautta.

Katseluminuutit voi lukea myös niin, että keskimäärin vuorokauden joka ikisenä hetkenä on 8 videoesittelyä käynnissä.

Asuntovideot koukuttavat katsojan - videoita katsotaan keskimäärin 84% kokonaiskestosta. Se on paljon, huomioiden että videoidemme keskikesto on 1:57 minuuttia.

 

Asuntojen videoesittelyt minuutit

 

Lähde: YouTube Analytics / Kiinteistömaailma

Asuntovideoilla tavoitetaan aktiiviset kodinvaihtajat

Videoiden katselu ei ole vain nuorten ajanvietettä. Kiinteistömaailman asuntovideoiden katselijoista joka neljäs (26%) on yli 45-vuotias. Tyypillisessä ensiasunnon tai perheasunnon ostamisen iässä, 18-44 vuotta, on kaksi kolmesta (67%). Koska kodinvaihto on perheelle suuri päätös, on hienoa että myös perheen lapset, eli alle 18-vuotiaat, (7%) osallistuvat uuden kodin valintaan.

Miehet ja naiset ovat melko tasaisesti edustettuina. Kaikista katselijoista miehiä on 57% ja naisia 43%. Miesten osuus korostuu hieman nuorten aikuisten ikäryhmässä.

Asiakkaat tutustuvat koteihin kaikilla laitteilla

Esittelyvideot ovat erinomainen keino tutustua myytäviin asuntoihin. Katsominen ei ole rajoittunut ainoastaan tietokoneisiin (60%), vaan esittelyvideoita katsotaan myös runsaasti tablet-laitteilla (22%) ja älypuhelimilla (17%). Muutamat innovatiiviset asiakkaat katsovat asuntoesittelyvideoita älytelevisoidensa ruuduilta - ja tutustuvat uusiin koteihin kirjaimellisesti omilta kotisohviltaan käsin.

Asuntovideo

 


Asunnon videoesittely
Lähde: YouTube Analytics / Kiinteistömaailma. Aika 30.9. - 1.11.2015

Videon avulla on esittely joka päivä

Sunnuntai on perinteisesti ollut asuntoesittelyissä käymisen tyypillisin päivä. Näin on myös videoiden aikakaudella - sillä erotuksella, että vaihtoehtoihin tutustutaan rauhassa  kotisohvalta käsin.

Myös muut viikonpäivät ovat erittäin suosittuja asuntovideoiden katselulle. Samaa ei voi sanoa perinteisistä, avoimista asuntojen yleisesittelyistä - video sujahtaa näppärämmin osaksi kiireistä arkea.

Myös asunnon myyjät rakastavat videoesittelyitä

Asuntovideot sitaatti 1Asuntovideot sitaatti 2Asuntovideot sitaatti 4

Haluatko sinäkin, että asuntosi myydään videon avulla? Ota yhteyttä!

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »