Kiinteistömaailma Kirkkonummi

Kiinteistömaailma KirkkonummiKiinteistömaailma Kirkkonummi

Onko unelmissasi uusi koti tai vapaa-ajan asunto tai harkitsetko oman asunnon myyntiä? Olemme osaava, palveleva ja paikallinen kiinteistönvälittäjä ammattilaisjoukkue, joka tekee tehokkaasti yhteistyötä asuntokauppasi hyväksi. Me tunnemme Kirkkonummen ja sen lähikuntien kylät ja kadut sekä hinnat. Sinulle parhaan lopputuloksen tuovat vahva osaamisemme, innovatiivinen markkinointi, Kiinteistömaailman työkalut sekä ilo ja into palvella asiakasta. Olemme osa tehokasta ja monena vuonna palkittua Adream-konsernia, jolla on asuntomyymälät Kirkkonummen lisäksi Espoossa Espoonlahdessa ja Matinkylän Isossa Omenassa, Helsingin Etu-Töölössä ja Kauppakeskus Kaaressa. Joukkueestamme saamme puolin ja toisin tukea sekä ostajien etsinnässä että monenlaisten asuntokaupan vaiheiden hoitamisessa. Tarjoamme sinulle myös vahvan turvan asuntokauppaan. On sitten kyse asunto-osakeyhtiöistä tai kiinteistöistä, varmistamme ettei turhia reklamaatioita tule ja osapuolet saavat nukkua yönsä rauhassa kauppojen jälkeen. Olemme sitoutuneet ylivertaiseen laatuun ja tärkein arvomme on asettua toimeksiantajan asemaan ja etsiä hänen parastaan. Me tiedämme, että kodit ja kiinteistöt eivät myy nyt itse itseään. Siksi suosittelemme asuntokauppaan vahvaa ammattilaista, jolla on apunaan myös paras teknologia. Panostamme laadukkaisiin kuviin ja videoesittelyihin, digitaalisiin ja perinteisiin stailauspalveluihin sekä esittelyihin, jotka voidaan tarvittaessa tehdä jopa netissä. Nämä kaikki auttavat yhdistämään ostajan ja myyjän eli johtavat hyvään asuntokauppaan. Kun olet myymässä tai ostamassa, keskustelu Kirkkonummen alueen ammattilaisen kanssa on varmasti hyödyllistä. Annamme esimerkiksi täsmäneuvoja asunnon parhaaseen myyntikuntoon laittamisesta. Asunnon myynti on yhteistyötä, jossa kaikilla on oma vastuunsa. Me ammattilaisina hoidamme asunnon myynnin niin, että kannamme vastuumme kaikissa vaiheissa avaimet käteen periaatteella. Myymälämme sijaitsee Kirkkonummella osoitteessa Asemankulma 2, Kauppakeskus Kirsikassa Citymarketin edessä. Tervetuloa käymään. Ota yhteyttä ja kutsu meidät Kotikäynnille. Palvelemme mielellämme ja osaavasti!

Asuntokaupan ammattilaiset palveluksessasi

100%
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED Mira Milan-Harmia
Mira Milan-Harmia

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

0400 292 007
100%
Toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA, Henley Certificate of Management Hannu Salo
Hannu Salo

Toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, INS, BBA, Henley Certificate of Management

050 313 7626
100%
myymäläpäällikkö, LKV, LVV, BBA, merkon. Kati Reiju
Kati Reiju

myymäläpäällikkö, LKV, LVV, BBA, merkon.

050 598 4525
100%
kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, TTM Raine Roihuvuo
Raine Roihuvuo

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, TTM

050 383 5012
kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT Petra Saijola
Petra Saijola

kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT

045 851 7260
95%
myyntineuvottelija, KED, KiLAT Stephanie Wegelius
Stephanie Wegelius

myyntineuvottelija, KED, KiLAT

050 597 2721
kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Jorma Lehtikangas
Jorma Lehtikangas

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

050 430 5633
100%
yrittäjä, markkinointipäällikkö Päivi Salo
Päivi Salo

yrittäjä, markkinointipäällikkö

050 534 3402

Kiinteistönvälitys Kirkkonummi

49

kohdetta myynnissä

53

myydyt kohteet

viim. 12kk aikana

Kiinteistömaailma Kirkkonummi

Olemme muuttaneet! Löydät meidät tästä eteenpäin Kauppakeskus Kirsikasta, Asemankulma 2, 02400 Kirkkonummi Lämpimästi tervetuloa moikkaamaan paikan päälle!

Nyt myynnissä

Alueen muut kohteet

Nyt esittelyssä

Voimmeko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistömaailma Kirkkonummi