Hyvin valmisteltu on puoliksi myyty

Kiinteistömaailma on uudisrakentajalle yhteistyökumppani, joka auttaa tekemään oikeita ratkaisuja rakennushankkeen vaiheesta riippumatta.

Checked Kiinteistömaailma tarjoaa asiantuntemuksensa avuksesi jo hankkeen harkintavaiheessa.
Checked Autamme rakentamaan oikeanlaisia asuntoja oikeille paikoille.
Checked Tunnemme kohderyhmäsi ja profiloimme asiakkaasi.
Checked Valjastamme tehokkaan markkinointikoneistomme sekä satojen välittäjien verkostomme toteuttamaan myyntitavoitteitasi.
Checked Kiinteistömaailman yhteistyökumppanit hyötyvät sekä kattavasta asiakasrekisteristämme että Suomen suurimmasta välitysalan asuntoportaalista.
Checked Kiinteistömaailman ja Danske Bankin yhteistyö mahdollistaa niin asiakkaille rahoituksen kuin rakennuttajille kassavirtojen toteutumisen.

 

Tommi lindstrom2

Tommi Lindström
Suurasiakkuuspäällikkö
puh. 0400 152 892

Kiinteistömaailman rakennuttajayhteistyöstä vastaava Tommi Lindström tietää, miten voimme parhaiten auttaa juuri sinun hankettasi nyt ja sen eri vaihessa. Soita Tommille tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Meillä on täysi ymmärrys asuntokannoista aluekohtaisesti. Autamme rakentamaan oikeanlaisia asuntoja oikeille paikoille. Profiloimme kohderyhmäsi ja myymme asiakkaittesi vanhat asunnot. Danske Bank -yhteistyöllä rahoitamme uusia asuntounelmia. Kun haluat tehdä oikeita ratkaisuja asuntomarkkinoilla,
valitset yhteistyökumppaniksesi Kiinteistömaailman

- Tommi Lindström, suurasiakkuuspäällikkö

 

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Jätä yhteydenottopyyntö Tommille

Miksi Kiinteistömaailma?

Checked
Suunnitteluapua rakennuttajalle
     Checked Myyntivoimaa uudisrakennushankkeisiin  
   Checked Nykyaikaista markkinointia
     Checked Sitoutunutta yhteistyötä

 

Helpoin tapa ostaa
- varmin tapa myydä

Unelmoiva nainenMeillä on kattava tarjonta erilaisia etuja ja palveluita, joiden avulla teemme asiakkaidemme kodinvaihdosta helppoa. Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti lisää uusia ja ainutlaatuisia tapoja sujuvaan kodinvaihtoon. Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti.

 

 

 

Video Asuntojen videoesittelyt
Sales power Tehokkaat markkinointikeinot ja yhteismyynti
Portal Kolmanneksi suuri asuntoportaali
Agent Lähes 700 asuntokaupan osaajaa noin 100 myymälässä

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.