Hyvin valmisteltu on puoliksi myyty

Kiinteistömaailma on uudisrakentajalle yhteistyökumppani, joka auttaa tekemään oikeita ratkaisuja rakennushankkeen vaiheesta riippumatta. 

Meillä on täysi ymmärrys asuntokannoista aluekohtaisesti. Autamme rakentamaan oikeanlaisia asuntoja oikeille paikoille. Profiloimme kohderyhmäsi ja myymme asiakkaittesi vanhat asunnot. Danske Bank -yhteistyöllä rahoitamme uusia asuntounelmia. Kun haluat tehdä oikeita ratkaisuja asuntomarkkinoilla, valitset yhteistyökumppaniksesi Kiinteistömaailman.

  • Kiinteistömaailma tarjoaa asiantuntemuksensa avuksesi jo hankkeen harkintavaiheessa.
  • Autamme rakentamaan oikeanlaisia asuntoja oikeille paikoille.
  • Tunnemme kohderyhmäsi ja profiloimme asiakkaasi.
  • Valjastamme tehokkaan markkinointikoneistomme sekä satojen välittäjien verkostomme toteuttamaan myyntitavoitteitasi.
  • Kiinteistömaailman yhteistyökumppanit hyötyvät sekä kattavasta asiakasrekisteristämme että Suomen suurimmasta välitysalan asuntoportaalista.
  • Kiinteistömaailman ja Danske Bankin yhteistyö mahdollistaa niin asiakkaille rahoituksen kuin rakennuttajille kassavirtojen toteutumisen.

 


 

Miksi Kiinteistömaailma?

Suunnitteluapua rakennuttajille
Myyntivoimaa uudisrakennushankkeisiin
Nykyaikaista markkinointia
Sitoutunutta yhteistyötä

Ota yhteyttä!

Tommi Lindstrom kasvo

Tommi Lindström

0400 152 892

tommi.lindstrom@kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailman rakennuttajayhteistyöstä vastaava Tommi Lindström tietää, miten voimme parhaiten auttaa juuri sinun hankettasi nyt ja sen eri vaihessa.

Helpoin tapa ostaa - varmin tapa myydä

Meillä on kattava tarjonta erilaisia etuja ja palveluita, joiden avulla teemme asiakkaidemme kodinvaihdosta helppoa. Alan edelläkävijänä tuomme jatkuvasti lisää uusia ja ainutlaatuisia tapoja sujuvaan kodinvaihtoon. Lopputuloksena on helpoin tapa ostaa ja varmin tapa myydä koti.

  • Asuntojen videoesittelyt
  • Tehokkaat markkinointikeinot ja yhteismyynti
  • Kolmanneksi suuri asuntoportaali
  • Lähes 700 asuntokaupan osaajaa noin 100 myymälässä

 

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.