Asunnon ostaminen - näin palvelemme sinua kodinvaihdossa

Onko asunnon osto ajankohtaista? Olet oikeassa paikassa, sillä kauttamme löydät tuhansittain ihania ja upeita vaihtoehtoja. Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin, tee maksuton hakuvahti ja pyydä kaikista kiinnostavimmista yksityisesittely itsellesi sopivana aikana. Ja mikäli sitä oikeaa ei tunnu löytyvän, välittäjämme auttavat sinua siinä mielellään.

Ota yhteyttä

Etkö löydä sopivaa asuntoa?  Tee ostotoimeksianto!

Tee asunnon ostotoimeksianto ja anna meidän löytää unelmiesi koti puolestasi! Me autamme sinua löytämään asunnon, joka ei edes välttämättä edes ole juuri nyt myynnissä. Saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot. Uuden kodin löytäminen on helppoa ja stressitöntä, kun laitat asiantuntijan etsintätyöhön. Ostotoimeksianto on myös asunnon myyjälle vaivantonta, koska välityspalkkion maksaa ostaja.

Ostotoimeksianto on ostajille suunnattu palvelu, joka löytää nekin kodit, jotka eivät ole myynnissä. Se voidaan räätälöidä täysin tilanteesi ja tarpeitesi mukaan.

Lue lisää asunnon ostotoimeksiannosta >>

 

Asunnon ostamisen maksuttomat palvelumme

24h Etumatka

Katso kaikki myytävät asunnot ja tallenna maksuton 24h Etumatka.  Se on Kiinteistömaailman hakuvahti, jonka avulla saat tiedon uusista, kriteerisi täyttävistä asunnoista ensimmäisten joukossa.
 

Tutustu

Kotihaku

Sinä tiedät, millaisesta kodista unelmoit. Me tiedämme, mistä se löytyy. Kun on aika tehdä haaveista totta, tee kanssamme Kotihaku. Me kartoitamme kanssasi unelmakotisi kriteerit.

 

Tutustu

Yksityisesittelyt

Tiesithän, että kaikista kohteistamme voit jättää yksityisesittelypyynnön? Näin pääset katsomaan sinulle mieluista kohdetta omasi ja perheesi aikataulujen mukaisesti.
 

Tutustu

Kiinteistömaailman Tarjouskauppa

Tarjouskaupalla löydät uuden kodin nopeasti, avoimesti ja oikeaan hintaan. Tarjotut hinnat ovat julkisesti nähtävissä ja ryhtymällä kohteen seuraajaksi saat tarjouksista tiedon myös sähköpostiisi.
 

Tutustu

Asunnon osto ajankohtaista? Laske itsellesi sopiva lainasumma.

asunnon osto

Voimmeko auttaa sinua uuden asunnon ostossa tai nykyisen myynnissä?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä!