Asunnon ostotoimeksianto: paras tapa löytää unelmiesi asunto. 

Sinä päätät, millaisen asunnon haluat. Me etsimme sinulle sen.

Millaisessa kodissa sinä haluat asua? Minkä kokoisessa, ikäisessä ja näköisessä? Minkä kuntoisessa ja kuinka hyvin varustellussa? Missä tuon toiveittesi kodin tulisi sijaita? Ja paljonko sinun on mahdollista siihen sijoittaa? Me etsimme sinulle kodin. Koko Kiinteistömaailman voimalla – yksityisyyttäsi kunnioittaen! Vaivoja säästelemättä, toiveitasi vastaten.

Ota yhteyttä!

Asunnon ostotoimeksianto - mistä siinä on kyse?

Tekemälllä ostotoimeksiannon valjastat välittäjän löytämään sinulle unelmiesi kodin.  Saat heti käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kontaktiverkostot. Välittäjä löytää myös ne asunnot, jotka eivät ole julkisesti myynnissä. Uuden kodin löytäminen on helppoa ja stressitöntä, kun laitat asiantuntijan etsintätyöhön.

 

Ota yhteyttä ja tehdään toiveista totta
Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto toimii näin

Löydämme myös ne kodit, jotka eivät ole aktiivisesti myynnissä.

 Ulottuvillasi ovat myös ne asunnot, jotka ovat kyllä kaupan, mutta eivät tällä hetkellä aktiivisesti myynnissä. Näitä asuntoja et löydä millään itse.

Sinun ehdoillasi.


Saat juuri sen kodin, mikä on hyvä, et vain sitä, mikä on myynnissä juuri nyt. Sinä kerrot, millaisia ominaisuuksia asunnossa pitää olla. Me etsimme toiveitasi vastaavan asunnon.

Sinun budjettisi mukaan.

Sinä määrität, minkä hintaluokan asuntoja etsimme. Ehdottamamme asunnot ovat oikeaa hintatasoa ja budjettisi mukaisia, välityspalkkio mukaan lukien.

Sinun aikaasi säästäen.

Juuri sen oikean löytäminen voi viedä joskus aikaa. Mutta ei sinun aikaasi, vaan meidän ammattilaistemme.

Ota yhteyttä. Tehdään toivekodistasi totta.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.