Ensiasunnon ostaminen

Ensiasunnon hankintaan liittyen herää monta kysymystä. Ja syystäkin, onhan kyseessä yksi elämäsi suurimmista päätöksistä. Miten varmistua, että asunnon kunto on arvioitu oikein ja mitä asioita isännöitsijätodistuksesta tulee osata tarkastaa? Mistä tiedän, että taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta? Jätä nämä kysymykset meidän huolehdittavaksi ja keskity miettimään, mitä sinä ensiasunnoltasi odotat.

 

Mitä sinä odotat ensiasunnoltasi?

Me autamme sinua löytämään unelmiesi asunnon. Onko asuinalue se tärkein kriteeri? Vai haetko asunnolta tiettyjä ominaisuuksia? Monelle on tärkeää, että ensiasunto muuntautumiskykyinen elämäntilanteen muuttuessa.

Asiantuntevat kiinteistövälittäjämme auttavat sinua asunto-ostoksilla perehtymään asuntoon, taloyhtiöön ja isännöitsijätodistukseen, jotta voit olla turvallisin mielin asuntokaupoilla.

Asunnon ostaminen kannattaa

Kun vertaat oman kodin asuinkustannuksia vuokranmaksuun on helppo todeta, että asunnon ostaminen nuorena kannattaa taloudellisesti. Lainanlyhennyksen lisäksi kannattaa toki muistaa, että asunnon omistamiseen liittyy muitakin kuluja, kuten yhtiövastike ja vesimaksut. Pankki auttaa sinua kartoittamaan itsellesi sopivan lainan ja varmistaa, että taloutesi säilyy tasapainossa asunnon hankkimisen jälkeenkin.