Kiinteistömaailman yhteismyynnistä hyötyy sekä myyjä että ostaja

Haluatko hyötyä asuntosi myynnissä koko Kiinteistömaailman välittäjäverkoston näkyvyydestä, kontakteista ja myyntivoimasta? Vai etsitkö uutta kotia?

Kysy välittäjältäsi, miten Kiinteistömaailma voi tarjota enemmän, oletpa sitten myymässä vanhaa, ostamassa uutta - tai molempia.

Uusi koti. Kyllähän se vähän jännittää. Suomen laajin välittäjäverkosto auttamassa isoissa päätöksissä.

Ota yhteyttä niin jutellaan!

Kun annat asuntosi myynnin meidän hoitoomme, yhteydenpito kanssasi hoituu oman välittäjäsi kanssa. Ostajan löytää kuitenkin usein joku toinen välittäjämme. Ehkäpä toisesta asuntomyymälästämme, toiselta paikkakunnalta. Siitä on kyse Kiinteistömaailman yhteismyynnistä, jolla myydään lähes puolet välittämistämme kohteista. Yhteismyynti lyhentää tutkitusti myyntiaikaa: ostopäätöksiä syntyy tehokkaammin, kun kohdettasi myy useampi välittäjä.

Onpa asuntosi ostaja melkein naapurissa tai toisella puolen Suomea, löydämme hänet Kiinteistömaailman yhteismyynnin voimin. Maan laajin, noin 600 välittäjämme verkosto esittelee ja myy asuntoasi omille asiakkailleen. Malli toimii, koska Kiinteistömaailmassa myös ostaja voi valita välittäjistämme yhden, jonka avulla hän etsii uutta kotia. Välittäjämme siis tuntevat asiakkaidemme tarpeet, jolloin he voivat esitellä myyntiin tulleita koteja juuri oikeille ostajille, ja kaupoille päästään näin jouhevammin.

Toiveittemme mukaisia koteja tulee harvoin myyntiin. Välillä meinasi usko loppua, eikä portaaleja jaksa koko ajan yhtä tiiviisti seurata. Välittäjämme soitti, että hänen kollegalleen on tullut myyntiin asunto, joka saattaisi sopia meille. Siitä tulikin meidän kotimme!”
- Pariskunta Espoosta
Vanha koti myytiin Oulusta ja uusi ostettiin Tampereelta, molemmat Kiinteistömaailman avulla, sujuvasti ja mukavasti.
- Vauvaperheen äiti, Tampere
Yhteistyö sujui tosi hyvin. Jos kaikki kiinteistönvälittäjät olisivat tällaisia, olisi paljon helpompi ja iloisempi tehdä asuntokauppoja.
- Asiakaspalaute Helsingistä