Avoimet työpaikat

Uusi vaihe elämässä – kiinteistömaailmalaisena

Haemme kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin ja useisiin alueellisiin keskuksiin lisää positiivisia ja ahkeria tekijöitä, joilla on halu ja innostus parhaaseen asiakaspalveluun ja myyntiin.

Kiinteistömaailma-ketjun viime vuodet ovat olleet vahvaa kasvun aikaa. Tarvitsemme joukkoomme lisää sekä LKV-tutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia että alanvaihtajia, jotka haluavat kehittyä meillä asuntokaupan huipuiksi. Huippuvälittäjillä on hyvinkin erilaisia taustoja ja työhistorioita, mutta yhteistä on halu tarjota maan empaattisinta ja näkemyksellisintä asunto- ja kiinteistökaupan palvelua. Kiinteistönvälittäjien ja myyntineuvottelijoiden lisäksi asuntomyymälöissämme työskentelee mm. myynti- ja markkinointiassistentteja sekä -suunnittelijoita.

 

Jos olet aktiivinen ja asioihin ripeästi tarttuva sekä kohtaat avoimesti uudet ihmiset, kuulostat ihan kiinteistömaailmalaiselta. Kaikki kiinteistönvälittäjämme ja myyntineuvottelijamme ovat työsuhteessa ketjuumme kuuluviin yrityksiin; meillä ei ole ns. vuokratuolisopimuksia.

Lue lisää työstä kiinteistömaailmalaisena >

Jos et löydä itsellesi mieluisaa paikkakuntaa alla olevalta listalta, voit myös olla suoraan yhteydessä haluamasi asuntomyymälän yrittäjään.
Kaikki asuntomyymälämme >

Toista video