Asuntojen hintakehitys

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa? Hienoa! Me seuraamme aktiivisesti asuntojen hintakehitystä ja asuinalueiden markkinatilannetta. Täältä saat ajankohtaista tietoa asuntomarkkinoista, tietoa asuntojen hintakehityksestä yleisesti sekä vinkkejä siihen, mitkä seikat vaikuttavat asunnon hintaan.

Olit sitten vasta harkitsemassa kodinvaihtoa tai asuntosijoittajana jo päättänyt sijoituskohteen, me autamme sinua! Yhteistyö kanssamme elämäsi kenties tärkeimmässä kaupassa kannattaa! Voimme ylpeästi kertoa, että hinta-arviomme osuvat noin 98 % varmuudella oikeaan. Tarjoamme myös täällä ajankohtaista tietoa markkinoihin liittyen ja uusimmat käytännön vinkit!

Asunto on sijoitus

Oma asunto on kannattava sijoitus ja pitkällä aikavälillä asuntosijoittaminen voi tuottaa paremman tuoton, kuin mikään muu säästämisen tai sijoittamisen muoto. Asunnonomistaja hyötyy asuntojen hintakehityksestä ja taloustilanteen käänteet eivät lyhyellä aikavälillä välity asumisen markkinoihin. Kotia etsiviä ostajia löytyy, vaikka taloustilanne muutoin olisi rajoittanut investointi-intoa sekä kuluttajien ostokäyttäytymistä.

Sijainnilla on merkitystä

Kiinteistövälittäjämme olivat yhtä mieltä siitä, mitkä seikat vaikuttavat asunnon myyntihintaan ja hinnan kehitykseen. Kiinteistöbarometrimme mukaan asunnon sijainti oli ehdottomasti tärkein. Toiseksi tärkeimpänä mainittiin asunnon kunto.

Me arvioimme asuntosi hinnan ottaen huomioon tärkeimmät hintaan vaikuttavat tekijät, lue lisää asunnon arvioinnista sekä poimi talteen tärkeimmät vinkit!