Asuntojen hintakehitys

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa? Hienoa! Me seuraamme aktiivisesti asuntojen hintakehitystä ja asuinalueiden markkinatilannetta. Täältä saat ajankohtaista tietoa asuntomarkkinoista, tietoa asuntojen hintakehityksestä yleisesti sekä vinkkejä siihen, mitkä seikat vaikuttavat asunnon hintaan.

Olit sitten vasta harkitsemassa kodinvaihtoa tai asuntosijoittajana jo päättänyt sijoituskohteen, me autamme sinua. Yhteistyö kanssamme elämäsi kenties tärkeimmässä kaupassa kannattaa ja voimme ylpeästi kertoa, että hinta-arviomme osuvat noin 98 % varmuudella oikeaan. Tarjoamme myös täällä ajankohtaista tietoa markkinoihin liittyen ja uusimmat käytännön vinkit.

Asunto on sijoitus

Oma asunto on kannattava sijoitus ja pitkällä aikavälillä asuntosijoittaminen voi tuottaa paremman tuoton, kuin mikään muu säästämisen tai sijoittamisen muoto. Asunnonomistaja hyötyy asuntojen hintakehityksestä ja taloustilanteen käänteet eivät lyhyellä aikavälillä välity asumisen markkinoihin. Kotia etsiviä ostajia löytyy, vaikka taloustilanne muutoin olisi rajoittanut investointi-intoa sekä kuluttajien ostokäyttäytymistä.

Me arvioimme asuntosi hinnan ottaen huomioon tärkeimmät hintaan vaikuttavat tekijät, kuten esimerkiksi sijainnin sekä asunnon kunnon. Lue lisää asunnon arvioinnista ja poimi talteen tärkeimmät vinkit!