Haluatko yrittäjäksi Suomen parhaaseen kiinteistönvälitysketjuun?

Olemme useilla alueilla selkeä markkinajohtaja ja alan tunnetuin kiinteistönvälitysketju. Meidät tuntee nimeltä lähes jokainen suomalainen ja Kiinteistömaailma tuleekin useimmille ihmisille ensimmäiseksi mieleen puhuttaessa asuntokaupan ketjuista. Jos sinulla on yrittäjän sielu ja vahva menestymisen halu, uskomme vakaasti, että meidän kanssamme menestyt. Me tarjoamme sinulle alan toimivimmat toimintamallit sekä parhaan saatavilla olevan työkalupakin välitystyön ja yritystoiminnan sujuvaan pyörittämiseen. Uskallamme väittää, että menestymisesi meillä on vaan ja ainoastaan sinusta itsestäsi kiinni. Kiinteistömaailman yrittäjänä nautit yhteistyön eduista, mutta säilytät samalla itsenäisyyteesi. Taustatukenasi on koko ajan ketjun ja yrittäjäkollegoiden vahva tuki.

Ota yhteyttä >>

 

Franchisingyrittäjyydellä menestyskonseptit käyttöön heti

Kiinteistömaailma-ketju toimii franchisingperiaatteella eli kaikki asuntomyymälät ja toimipisteet ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. Franchisingyrittäjyys eroaa tavallisesta yksityisyrittäjyydestä tietyiltä osin. Siinä missä yksityisyrittäjä hoitaa kaiken itse, franchisingyrittäjä noudattaa liiketoiminnassaan voimassa olevaa ketjukonseptia. Tavoitteena on, että asiakas saa samanlaisen palvelukokemuksen, asioipa hän missä tahansa Kiinteistömaailmassa ympäri Suomen. Jotta yhtenäinen konsepti toteutuisi, tekevät Kiinteistömaailman yrittäjät kiinteää yhteistyötä ketjuohjauksen ja muiden yrittäjien kanssa.

 

Kiinteistömaailman brändi, myymäläkonsepti, toimintamallit, palkittu markkinointi ja tehokkaat tietojärjestelmät antavat loistavan pohjan menestyä yrittäjänä. Ei siis ihme, että Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut Kiinteistömaailman jo useita kertoja vuoden franchising -ketjuksi. Franchisingyrittäjä saa monet asiat ketjusta valmiiksi mietittyinä, jolloin hän voi itse keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen. Franchisingyrittäjä on kuitenkin juridisesti ja taloudellisesti yksityisyrittäjä eli hänellä on mahdollisuus vaurastua paljon enemmän kuin toisen palveluksessa.
 

Onnistumisen avaimet kädessä ensimmäisestä päivästä

Brändi

Kiinteistömaailma-ketjun yrittäjänä sinulla on loistava mahdollisuus menestyä. Vahva ja hyvämaineinen brändimme antaa sinulle hyvän liikkeelle lähdön. Saat käyttöösi testatun ja alati kehittyvän ketjukonseptin sekä ketjun yhteiset palvelut.

Yhteismyynti

Kiinteistömaailma-ketjun tärkeimpiä kilpailuetuja on yhteismyynti. Se tehostaa asuntojen myyntiä ja parantaa sekä myyjä- että ostaja-asiakkaiden palvelua. Yhteismyynti tarkoittaa sitä, että kun yksi välittäjämme saa asunnon myyntiin, myös hänen liki 700 kollegaansa ympäri Suomen voivat esitellä ja myydä asuntoa omille asiakkailleen. Asuntokauppaa yhtenä joukkueena!

Danske Bank

Kiinteistömaailma ja Danske Bank tekevät asuntokaupan ja asuntorahoituksen saralla jokapäiväistä yhteistyötä, josta on hyötyä sekä meille että asiakkaillemme. Danske Bankin henkilökunta ohjaa kodinvaihdosta kiinnostuneita asiakkaitaan Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailman välittäjät taas ohjaavat tapaamiaan asiakkaita Danske Bankiin asiakkuusneuvotteluihin. Tämä yhteistyö ei ainoastaan tuo molemmille osapuolille uusia asiakkuuksia, vaan se myös vauhdittaa asuntokauppaa.

Välitysjärjestelmä

Kiinteistömaailmalla on oma helppokäyttöinen ja nopeasti opittava välitysjärjestelmä, Vilpas. Sitä voi paikasta riippumassa käyttää selaimen kautta. Vilppaassa samaa tietoa ei tarvitse syöttää useaan paikkaan vaan tieto seuraa mukana sinne, jossa sitä tarvitsee. Vilppaaseen kuuluu Tehtävälista, joka auttaa ajanhallinnassa ja muistaa asioita välittäjän puolesta. Vilpas on järjestelmä, jota koko ajan kehitetään palvelemaan välittäjiä paremmin.

Markkinointi

Kilpailijoita aktiivisempi ja ammattitaitoisempi markkinointi on ollut vuosia yksi Kiinteistömaailma-ketjun vahvuuksista. Markkinointi toteutetaan ketjussa ammattilaisten voimin ja sen tehtävä on edistää systemaattisesti ketjun liiketoimintaa.

Verkkopalvelu

Oma verkkopalvelumme www.kiinteistomaailma.fi on kuin verkossa toimiva valtakunnallinen asuntomyymälä, joka opastaa ja tukee asiakkaita kodinvaihdossa, auttaa heitä kiinnostavien kohteiden löytämisessä esimerkiksi kohdevideoitten avulla ja ohjaa heidät ottamaan yhteyttä välittäjään. Verkkosivuillamme käy useita satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa.

Koulutus ja lakineuvonta

Oman koulutusjärjestelmämme tavoitteena on kehittää kiinteistömaailmalaisten osaamista pitkäkestoisesti, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Välittäjät pääsevät syventämään osaamistaan esimerkiksi lakiasioiden parissa. Oma lakimiehemme on puhelinsoiton päässä asuntokaupan ongelma- ja reklamaatiotilanteissa.  Hän seuraa myös alan lainsäädännön kehitystä sekä tiedottaa ajankohtaisista lakiasioista.
 

Mistä on Kiinteistömaailman yrittäjät tehty?

Kiinteistömaailman brändin alla toimii valtakunnallisesti yli 100 itsenäistä franchising –yritystä ja lähes 700 välittäjää. Joukkoon kuuluu eri-ikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia, joiden taustat voivat olla hyvinkin erilaiset. Toiset yrittäjistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla yksityisyrittäjinä tai myyntitehtävissä. Toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja hankkineet alan kokemuksen ja koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaa.

Kiinteistömaailman yrittäjänä toimiminen on moni-ilmeistä työtä, joka vaatii monipuolista osaamista. Yrittäjäksi valituksi tuleminen ei siis edellytä tiettyä, tarkasti rajattua pohjakoulutusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >>

Toivomme sinun olevan:

  Joukkuepelaaja
  Intohimoinen - täytyy rakastaa sitä, mitä tekee!
  Tavoitteellinen ja päämäärätietoinen
  Rohkea ja kunnianhimoinen
  Menestyksennälkäinen
  Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
  Periksiantamaton
  Rehti ja suoraselkäinen
  Johtamistaitoinen - innostava yhdessä tekemisen malli!

Kiinteistömaailmalaisten suusta

YRITTÄJÄN TARINA: KARI HUUSKO, OULU

Kari HuuskoLähes koko työikäni olen toiminut yrittäjänä ja erilaisissa myyntitehtävissä. 15-vuotisen kauppiasuran jälkeen siirryin yksityiseen kiinteistönvälitystoimistoon myyntineuvottelijaksi, mutta pian pohdin oman yrityksen perustamista. Kiinteistömaailma tuntui kiinnostavalta ja toimivalta ketjukonseptilta, ja lopulta päätin avata oman asuntomyymälän Ouluun yhdessä liikekumppanini kanssa. Tätä nykyä meillä on Oulussa kolme asuntomyymälää.

Mielestäni on eduksi, jos yrittäjällä on muutaman vuoden kokemus kiinteistönvälitysalasta ja että hän tunteen hyvin oman markkina-alueensa. Yrittäjä johtaa alaisiaan omalla osaamisellaan, mutta hyvästä välittäjästä ei kuitenkaan automaattisesti tule hyvää yrittäjää. Yrittäjältä vaaditaan esimies- ja asiakaspalvelutaitoja, delegointikykyä sekä kokemusta liiketoiminnan johtamisesta. Yrittäjätutkinnosta on paljon hyötyä. Lisäksi Kiinteistömaailman yrittäjän on sisäistettävä ketjuyrityksen toimintamalli sekä palvelukonsepti ja innostettava koko asuntomyymälän väki puhaltamaan yhteen hiileen.

Koen, että Kiinteistömaailman yrittäjyydessä on paljon positiivista. Parasta on se, että saan olla osa nuorekasta menestyvää ketjua. Tapaan usein kollegoitani ympäri Suomen ja olen Yrittäjätoimikunnan jäsen. Tunnetun brändin ansiosta kauppa käy ja ammattitaitoisen henkilökunnan rekrytointi on helpompaa. Yrittäjäuraa harkitseville voin lämpimästi suositella Kiinteistömaailmaa. Ketju tarjoaa hyvät työkalut menestymiseen.

 

YRITTÄJÄN TARINA: MIIKA MUROMA, ESPOO

Miika MuromaTulin alalle yli kaksikymmentä vuotta sitten. Kun siirryin Kiinteistömaailma-yrittäjäksi vuonna 1995, oli se jatkumo omalle polulle kasvaa ammattilaisena. Olen luonut omalle henkilökunnalleni selkeän tavoitetilan: haluamme olla alueemme merkittävin ja halutuin palvelualan yritys, joka antaa asiakkaille ainutlaatuisen palvelukokemuksen kannattavasti kaikissa markkinatilanteissa. Toinen tavoitteeni on luoda asuntomyymälästäni paikka, jossa työntekijäni voivat kasvaa ja menestyä.

Oma työpäiväni muodostuu mitä moninaisimmista asioista: myynninjohtamisesta, valmentamisesta, auttamisesta, asiakaskohtaamisista sekä työn ja tekemisen suunnittelusta. En laske työtunteja, mutta pyrin kuitenkin joka päivä tuottavaan ja tulokselliseen tekemiseen.

Teemme Kiinteistömaailma-ketjussa työtä yhtenä joukkueena asiakkaalle hyötyä tuottaen. Vaihdan usein ajatuksia ja kokemuksia yrittäjäkollegoiden kanssa. On hienoa olla mukana rakentamassa Kiinteistömaailmaa kohti kiistatonta markkinajohtajuutta ja nähdä, miten hyvin oma asuntomyymäläni menestyy ketjussa. Positiivinen kilvoittelu ja tahto olla paras on itselleni sisäänrakennettu ominaisuus.

Kiinteistömaailman yrittäjältä vaaditaan alan osaamisen lisäksi myös bisneksen ja lukujen ymmärtämistä, kärsivällisyyttä, rohkeutta, sitkeyttä, päämäärätietoisuutta ja uudistumiskykyä. Lisäksi ketjuliiketoiminta edellyttää joukkuepeliä: kaikkien on pystyttävä sitoutumaan tekemiseen yhteisen päämäärän hyväksi.

 

YRITTÄJÄN TARINA: MAIRE SAINIO, RIIHIMÄKI

Maire SainioEnnen Kiinteistömaailmaan tuloani omistin tuotannollisen yrityksen ja työskentelin sivutoimisena isännöitsijänä. Myytyäni yritykseni suunnittelin siirtyväni päätoimisesti isännöintialalle. Samalla kuitenkin tuntui, että elämään mahtuisi vielä jotain uutta. Kun näin Kauppalehdessä ilmoituksen, jossa etsittiin yrittäjiä silloiseen PSW Kiinteistömaailmaan, innostuin. Laitoin kirjeen toimitusjohtajalle ja kuinka ollakaan sain kutsun neuvotteluihin ja lopulta avasin asuntomyymälän Riihimäelle. Mielessäni oli käsitys, että osaisin myydä asuntoja.

Kiinteistömaailman yrittäjänä omat työpäiväni venyvät helposti pitkiksi: 12 tunnin päivä on tavallinen. Samalla kun johdan myymälääni ja hoidan sen hallintoa, teen itse aktiivista välitystyötä. Hyvänä puolena tässä on se, että minulla säilyy hyvä tuntuma asiakastyöstä ja sen haasteista.

Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluminen antaa minulle paljon. Vahva brändi, jatkuva markkinointi ja yhteistyö Danske Bankin kanssa tuovat uskottavuutta asuntomyymälälleni. Lisäksi koen tärkeäksi, että voin keskustella avoimesti toisten yrittäjien kanssa eri asioista. Minulla on siis tukijoukot luonnostaan olemassa.

Hyvältä yrittäjältä vaaditaan mielestäni osaamisen lisäksi aktiivisuutta, itsekuria, ahkeruutta ja rehellisyyttä. Kiinteistömaailma-ketjulla on hyvä ja vahva konsepti. Se, että Kiinteistömaailmassa pärjää ja menestyy yrittäjänä, on vain itsestä kiinni.

 

Liity voittajajoukkueeseen - odotamme yhteydenottoasi!

Kirsi Tenhunen
Aluejohtaja
puh 044 745 5866
kirsi.tenhunen@kiinteistomaailma.fi

Heidi Ruippo
Aluejohtaja
puh 040 822 2275
heidi.ruippo@kiinteistomaailma.fi

Timo Voutilainen
Aluejohtaja
puh 050 568 8424
timo.voutilainen@kiinteistomaailma.fi