Haluathan tietää, miltä tuntuu olla voittaja?

Uskallamme väittää, että menestymisesi meillä on vaan ja ainoastaan sinusta itsestäsi kiinni. Kiinteistömaailman yrittäjänä nautit yhteistyön eduista, mutta säilytät samalla itsenäisyyteesi. Varmistamme, että saat tarvitsemasi tuen yrityksesi menestymiseen ja työkaluja henkilöstösi hyvinvoinnin ylläpitoon.

Kanssamme olet yksi parhaista!

Mitä on franchising-yrittäjyys?

Kiinteistömaailma-ketju toimii franchisingperiaatteella. Kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä, ja ne toimivat saman konseptin mukaisesti. Konseptiin kuuluu yhtenäinen tuote- ja palveluvalikoima. Valmiiden liiketoimintamallien käytöstä yrittäjät maksavat sopimuksen mukaista franchising-maksua.

Tavoitteena on, että asiakas saa samat palvelut samalla laatutasolla jokaisesta ketjun myymälästä. Yrittäjät tekevät kiinteää yhteistyötä ketjuohjauksen ja muiden yrittäjien kanssa.

Kiinnostuitko? Katso, mitä franchising-yritäjämme sanovat.

Apunasi valmiit menestystekijät

Franchising-yrittäjänä Kiinteistömaailmassa tukenasi on tunnettu brändi, testatut ja menestyksekkäät toimintamallit, markkinointityökalut ja tehokkaat tietojärjestelmät. Pakettiin kuuluu myös koulutus sekä suuren ketjun tuomat yhteistoimintaedut. Ne antavat sinulle loistavan pohjan menestymiselle.

Saat monet asiat ketjusta valmiiksi mietittyinä, jolloin voit itse keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Juridisesti ja taloudellisesti olet yksityisyrittäjä - sinulla on siis mahdollisuus vaurastua paljon enemmän kuin toisen palveluksessa.

Haluatko tietää lisää? Katso, mitä tarjoamme.