Haluatko yrittäjäksi Suomen parhaaseen kiinteistönvälitysketjuun?

Olemme useilla alueilla selkeä markkinajohtaja ja alan tunnetuin kiinteistönvälitysketju. Meidät tuntee nimeltä lähes jokainen suomalainen ja Kiinteistömaailma tuleekin useimmille ihmisille ensimmäiseksi mieleen puhuttaessa asuntokaupan ketjuista. Jos sinulla on yrittäjän sielu ja vahva menestymisen halu, uskomme vakaasti, että meidän kanssamme menestyt. 

Me tarjoamme sinulle alan toimivimmat toimintamallit sekä parhaan saatavilla olevan työkalupakin välitystyön ja yritystoiminnan sujuvaan pyörittämiseen. Uskallamme väittää, että menestymisesi meillä on vaan ja ainoastaan sinusta itsestäsi kiinni. Kiinteistömaailman yrittäjänä nautit yhteistyön eduista, mutta säilytät samalla itsenäisyyteesi. Taustatukenasi on koko ajan ketjun ja yrittäjäkollegoiden vahva tuki.

Ota yhteyttä >


Franchisingyrittäjyydellä menestyskonseptit käyttöön heti

Kiinteistömaailma-ketju toimii franchisingperiaatteella eli kaikki asuntomyymälät ja toimipisteet ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. Franchisingyrittäjyys eroaa tavallisesta yksityisyrittäjyydestä tietyiltä osin. Siinä missä yksityisyrittäjä hoitaa kaiken itse, franchisingyrittäjä noudattaa liiketoiminnassaan voimassa olevaa ketjukonseptia. Tavoitteena on, että asiakas saa samanlaisen palvelukokemuksen, asioipa hän missä tahansa Kiinteistömaailmassa ympäri Suomen. Jotta yhtenäinen konsepti toteutuisi, tekevät Kiinteistömaailman yrittäjät kiinteää yhteistyötä ketjuohjauksen ja muiden yrittäjien kanssa.

Kiinteistömaailman brändi, myymäläkonsepti, toimintamallit, palkittu markkinointi ja tehokkaat tietojärjestelmät antavat loistavan pohjan menestyä yrittäjänä. Ei siis ihme, että Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut Kiinteistömaailman jo useita kertoja vuoden franchising -ketjuksi. Franchisingyrittäjä saa monet asiat ketjusta valmiiksi mietittyinä, jolloin hän voi itse keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen. Franchisingyrittäjä on kuitenkin juridisesti ja taloudellisesti yksityisyrittäjä eli hänellä on mahdollisuus vaurastua paljon enemmän kuin toisen palveluksessa.
 

Brändi

Kiinteistömaailma-ketjun yrittäjänä sinulla on loistava mahdollisuus menestyä. Vahva ja hyvämaineinen brändimme antaa sinulle hyvän liikkeelle lähdön. Saat käyttöösi testatun ja alati kehittyvän ketjukonseptin sekä ketjun yhteiset palvelut.

Yhteismyynti

Kiinteistömaailma-ketjun tärkeimpiä kilpailuetuja on yhteismyynti. Se tehostaa asuntojen myyntiä ja parantaa sekä myyjä- että ostaja-asiakkaiden palvelua. Yhteismyynti tarkoittaa sitä, että kun yksi välittäjämme saa asunnon myyntiin, myös hänen liki 700 kollegaansa ympäri Suomen voivat esitellä ja myydä asuntoa omille asiakkailleen. Asuntokauppaa yhtenä joukkueena!

Danske Bank

Kiinteistömaailma ja Danske Bank tekevät asuntokaupan ja asuntorahoituksen saralla jokapäiväistä yhteistyötä, josta on hyötyä sekä meille että asiakkaillemme. Danske Bankin henkilökunta ohjaa kodinvaihdosta kiinnostuneita asiakkaitaan Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailman välittäjät taas ohjaavat tapaamiaan asiakkaita Danske Bankiin asiakkuusneuvotteluihin. Tämä yhteistyö ei ainoastaan tuo molemmille osapuolille uusia asiakkuuksia, vaan se myös vauhdittaa asuntokauppaa.

Välitysjärjestelmä

Kiinteistömaailmalla on oma helppokäyttöinen ja nopeasti opittava välitysjärjestelmä, Vilpas. Sitä voi paikasta riippumassa käyttää selaimen kautta. Vilppaassa samaa tietoa ei tarvitse syöttää useaan paikkaan vaan tieto seuraa mukana sinne, jossa sitä tarvitsee. Vilppaaseen kuuluu Tehtävälista, joka auttaa ajanhallinnassa ja muistaa asioita välittäjän puolesta. Vilpas on järjestelmä, jota koko ajan kehitetään palvelemaan välittäjiä paremmin.

Markkinointi

Kilpailijoita aktiivisempi ja ammattitaitoisempi markkinointi on ollut vuosia yksi Kiinteistömaailma-ketjun vahvuuksista. Markkinointi toteutetaan ketjussa ammattilaisten voimin ja sen tehtävä on edistää systemaattisesti ketjun liiketoimintaa.

Verkkopalvelu

Oma verkkopalvelumme www.kiinteistomaailma.fi on kuin verkossa toimiva valtakunnallinen asuntomyymälä, joka opastaa ja tukee asiakkaita kodinvaihdossa, auttaa heitä kiinnostavien kohteiden löytämisessä esimerkiksi kohdevideoitten avulla ja ohjaa heidät ottamaan yhteyttä välittäjään. Verkkosivuillamme käy useita satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa.

Koulutus ja lakineuvonta

Oman koulutusjärjestelmämme tavoitteena on kehittää kiinteistömaailmalaisten osaamista pitkäkestoisesti, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Välittäjät pääsevät syventämään osaamistaan esimerkiksi lakiasioiden parissa. Oma lakimiehemme on puhelinsoiton päässä asuntokaupan ongelma- ja reklamaatiotilanteissa. Hän seuraa myös alan lainsäädännön kehitystä sekä tiedottaa ajankohtaisista lakiasioista.

 

 

...sekä paljon muuta!

Kiinnostuitko Kiinteistömaailma-yrittäjyydestä? Ota yhteyttä kehitysjohtaja Miika Muromaan, puh 0500 258 258.

Mistä on Kiinteistömaailman yrittäjät tehty?

Kiinteistömaailman brändin alla toimii valtakunnallisesti yli 100 itsenäistä franchising –yritystä ja lähes 700 välittäjää. Joukkoon kuuluu eri-ikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia, joiden taustat voivat olla hyvinkin erilaiset. Toiset yrittäjistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla yksityisyrittäjinä tai myyntitehtävissä. Toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja hankkineet alan kokemuksen ja koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaa.

Kiinteistömaailman yrittäjänä toimiminen on moni-ilmeistä työtä, joka vaatii monipuolista osaamista. Yrittäjäksi valituksi tuleminen ei siis edellytä tiettyä, tarkasti rajattua pohjakoulutusta.

Kuvitus6

Toivomme sinun olevan

  • Joukkuepelaaja
  • Intohimoinen - täytyy rakastaa sitä, mitä tekee!
  • Tavoitteellinen ja päämäärätietoinen
  • Rohkea ja kunnianhimoinen Menestyksennälkäinen
  • Hyvät vuorovaikutustaidot omaava Periksiantamaton
  • Rehti ja suoraselkäinen
  • Johtamistaitoinen - innostava yhdessä tekemisen malli!
Kuvitus3

Yrittäjän tarina: Jussi Kaulio, Kiinteistömaailma Kauppakatu, Jyväskylä

Kaulio JussiOlen aiemmin työskennellyt pankissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä, lehtorina ammattikorkeakoulussa sekä Startup-yrityksen toimitusjohtajana. Kun mietin, mikä täydentäisi urapolkuani ja antaisi uutta potkua sen haasteisiin, aloin tutkia eri toimialoja ja miettiä vaihtoehtoja.  Välitysalalla digitalisaatio ja henkilökohtainen asiakaspalvelu täydentävät toisiaan. Ala kehittyy nopeasti ja koko ajan pitää olla valmis uusiutumaan paremman palvelukokemuksen luomiseksi. Lisäksi omat kokemukseni toivat lisää kiinnostusta alaa kohtaan. 
 
Aloin tutkia eri vaihtoehtoja alalta. Halusin vahvan brändin, valmiin liiketoimintakonseptin ja ketjun tarjoaman tuen yritykseni tueksi. Aiemmasta kokemuksestani tiedän, mitä on kehittää liiketoimintaa ilman brändiä alusta asti, enkä enää ole valmis moiseen. Kiinteistömaailma tarjoaa vahvan valmiin brändin ja vankkumattoman ketjun tuen sekä noin 100 muuta yrittäjää, joiden kanssa on helppo verkostoitua. Lisäksi ketjussa on noin 700 alan rautaista ammattilaista, joten tiesin, että tuossa veneessä on turvallista olla.
 
Kiinteistömaailma-ketju tarjoaa paljon yrittäjän tueksi. Itse olen saanut eniten irti kattomarkkinoinnista, esimiesvalmennuksesta, lakineuvonnasta sekä some- ja verkkonäkyvyydestä. Lisäksi olen saanut paljon hyviä ystäviä ja kollegoita. Yhdessä tekemisen kulttuuri on kiinteistömaailmalle hyvin ominainen, ja avun ja asiantuntemuksen lisäksi jaamme myös liidejä.
 
Kiinteistömaailmassa on hyvä syke ja tässä sykkeessä olen saanut huomata sen, että koskaan ei voi tulla valmiiksi, mutta koko ajan voi kehittyä.

 

Liity voittajajoukkueeseen - odotamme yhteydenottoasi!

Miika Muroma
Kehitysjohtaja
puh 0500 258 258
miika.muroma@kiinteistomaailma.fi