Haluatko yrittäjäksi Suomen parhaaseen kiinteistönvälitysketjuun?

Olemme useilla alueilla selkeä markkinajohtaja ja alan tunnetuin kiinteistönvälitysketju. Meidät tuntee nimeltä lähes jokainen suomalainen ja Kiinteistömaailma tuleekin useimmille ihmisille ensimmäiseksi mieleen puhuttaessa asuntokaupan ketjuista. Jos sinulla on yrittäjän sielu ja vahva menestymisen halu, uskomme vakaasti, että meidän kanssamme menestyt. Me tarjoamme sinulle alan toimivimmat toimintamallit sekä parhaan saatavilla olevan työkalupakin välitystyön ja yritystoiminnan sujuvaan pyörittämiseen. Uskallamme väittää, että menestymisesi meillä on vaan ja ainoastaan sinusta itsestäsi kiinni. Kiinteistömaailman yrittäjänä nautit yhteistyön eduista, mutta säilytät samalla itsenäisyyteesi. Taustatukenasi on koko ajan ketjun ja yrittäjäkollegoiden vahva tuki.

Ota yhteyttä >>

 

Ajankohtaista

6.9.2018 Yrittäjäksi pääkaupunkiseudulle (liiketoimintakauppa)
 Lue lisää>> 

Franchisingyrittäjyydellä menestyskonseptit käyttöön heti

Kiinteistömaailma-ketju toimii franchisingperiaatteella eli kaikki asuntomyymälät ja toimipisteet ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. Franchisingyrittäjyys eroaa tavallisesta yksityisyrittäjyydestä tietyiltä osin. Siinä missä yksityisyrittäjä hoitaa kaiken itse, franchisingyrittäjä noudattaa liiketoiminnassaan voimassa olevaa ketjukonseptia. Tavoitteena on, että asiakas saa samanlaisen palvelukokemuksen, asioipa hän missä tahansa Kiinteistömaailmassa ympäri Suomen. Jotta yhtenäinen konsepti toteutuisi, tekevät Kiinteistömaailman yrittäjät kiinteää yhteistyötä ketjuohjauksen ja muiden yrittäjien kanssa.

 

Kiinteistömaailman brändi, myymäläkonsepti, toimintamallit, palkittu markkinointi ja tehokkaat tietojärjestelmät antavat loistavan pohjan menestyä yrittäjänä. Ei siis ihme, että Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut Kiinteistömaailman jo useita kertoja vuoden franchising -ketjuksi. Franchisingyrittäjä saa monet asiat ketjusta valmiiksi mietittyinä, jolloin hän voi itse keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen. Franchisingyrittäjä on kuitenkin juridisesti ja taloudellisesti yksityisyrittäjä eli hänellä on mahdollisuus vaurastua paljon enemmän kuin toisen palveluksessa.
 

Onnistumisen avaimet kädessä ensimmäisestä päivästä

Brändi

Kiinteistömaailma-ketjun yrittäjänä sinulla on loistava mahdollisuus menestyä. Vahva ja hyvämaineinen brändimme antaa sinulle hyvän liikkeelle lähdön. Saat käyttöösi testatun ja alati kehittyvän ketjukonseptin sekä ketjun yhteiset palvelut.

Yhteismyynti

Kiinteistömaailma-ketjun tärkeimpiä kilpailuetuja on yhteismyynti. Se tehostaa asuntojen myyntiä ja parantaa sekä myyjä- että ostaja-asiakkaiden palvelua. Yhteismyynti tarkoittaa sitä, että kun yksi välittäjämme saa asunnon myyntiin, myös hänen liki 700 kollegaansa ympäri Suomen voivat esitellä ja myydä asuntoa omille asiakkailleen. Asuntokauppaa yhtenä joukkueena!

Danske Bank

Kiinteistömaailma ja Danske Bank tekevät asuntokaupan ja asuntorahoituksen saralla jokapäiväistä yhteistyötä, josta on hyötyä sekä meille että asiakkaillemme. Danske Bankin henkilökunta ohjaa kodinvaihdosta kiinnostuneita asiakkaitaan Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailman välittäjät taas ohjaavat tapaamiaan asiakkaita Danske Bankiin asiakkuusneuvotteluihin. Tämä yhteistyö ei ainoastaan tuo molemmille osapuolille uusia asiakkuuksia, vaan se myös vauhdittaa asuntokauppaa.

Välitysjärjestelmä

Kiinteistömaailmalla on oma helppokäyttöinen ja nopeasti opittava välitysjärjestelmä, Vilpas. Sitä voi paikasta riippumassa käyttää selaimen kautta. Vilppaassa samaa tietoa ei tarvitse syöttää useaan paikkaan vaan tieto seuraa mukana sinne, jossa sitä tarvitsee. Vilppaaseen kuuluu Tehtävälista, joka auttaa ajanhallinnassa ja muistaa asioita välittäjän puolesta. Vilpas on järjestelmä, jota koko ajan kehitetään palvelemaan välittäjiä paremmin.

Markkinointi

Kilpailijoita aktiivisempi ja ammattitaitoisempi markkinointi on ollut vuosia yksi Kiinteistömaailma-ketjun vahvuuksista. Markkinointi toteutetaan ketjussa ammattilaisten voimin ja sen tehtävä on edistää systemaattisesti ketjun liiketoimintaa.

Verkkopalvelu

Oma verkkopalvelumme www.kiinteistomaailma.fi on kuin verkossa toimiva valtakunnallinen asuntomyymälä, joka opastaa ja tukee asiakkaita kodinvaihdossa, auttaa heitä kiinnostavien kohteiden löytämisessä esimerkiksi kohdevideoitten avulla ja ohjaa heidät ottamaan yhteyttä välittäjään. Verkkosivuillamme käy useita satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa.

Koulutus ja lakineuvonta

Oman koulutusjärjestelmämme tavoitteena on kehittää kiinteistömaailmalaisten osaamista pitkäkestoisesti, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Välittäjät pääsevät syventämään osaamistaan esimerkiksi lakiasioiden parissa. Oma lakimiehemme on puhelinsoiton päässä asuntokaupan ongelma- ja reklamaatiotilanteissa.  Hän seuraa myös alan lainsäädännön kehitystä sekä tiedottaa ajankohtaisista lakiasioista.
 

Mistä on Kiinteistömaailman yrittäjät tehty?

Kiinteistömaailman brändin alla toimii valtakunnallisesti yli 100 itsenäistä franchising –yritystä ja lähes 700 välittäjää. Joukkoon kuuluu eri-ikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia, joiden taustat voivat olla hyvinkin erilaiset. Toiset yrittäjistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla yksityisyrittäjinä tai myyntitehtävissä. Toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja hankkineet alan kokemuksen ja koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaa.

Kiinteistömaailman yrittäjänä toimiminen on moni-ilmeistä työtä, joka vaatii monipuolista osaamista. Yrittäjäksi valituksi tuleminen ei siis edellytä tiettyä, tarkasti rajattua pohjakoulutusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä >>

Toivomme sinun olevan:

  Joukkuepelaaja
  Intohimoinen - täytyy rakastaa sitä, mitä tekee!
  Tavoitteellinen ja päämäärätietoinen
  Rohkea ja kunnianhimoinen
  Menestyksennälkäinen
  Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
  Periksiantamaton
  Rehti ja suoraselkäinen
  Johtamistaitoinen - innostava yhdessä tekemisen malli!

Yrittäjän tarina: Petra Lagerblom, Kiinteistömaailma Helsinki Alppila

Satu-Maija ja Petra

”Millaistahan olisi olla yrittäjä?” työparini Satu-Maija (kuvassa vasemmalla) pohti ääneen kaivaessaan muistiinpanoja käsilaukustaan. Päivä oli kerrassaan ankea – räntää satoi ja taivas oli tasaisen harmaa. Olimme ajamassa kotikäynnille tapaamaan asiakasta. ”Ai Kiinteistömaailma-yrittäjä?” tarkensin ja koetin löytää sopivaa väliä kurvatakseni Sörnäisten rantatielle. ”Tietysti! Ei susta ainakaan formulakuskia näillä nopeuksilla tule” Satu-Maija nauroi. Ja siitä se sitten lähti.

Me olemme molemmat ammatin vaihtajia ja tulimme alalle samaan aikaan. Hyvin nopeasti totesimme, että tulemme mainiosti juttuun ja ajatuksemme asiakkaan palvelemisesta sopi 100-prosenttisesti yhteen. Sanon usein, että kiinteistönvälittäjän työ on Suomen amerikkalaisin ammatti – tässä työssä jokainen on oman onnensa ja tuloksensa seppä. Viihdyimme molemmat hyvin, mutta kaipasimme edellisestä elämästä tuttua tiiminä tekemistä lisää. Niinpä olimme aloittaneet tekemään työtä ’tandemina’. Parityöskentely sopi meille loistavasti ja asiakkaat tykkäsivät. Tuloksetkin olivat kohdillaan. Mutta yrittäjäksi? ”Tottakai! Mä olen aina tiennyt, että musta tulee yrittäjä ja että mulla on oma firma. Ja sulle yrittäminen sopii varmasti” selvensi Satu-Maija.

Kun ajatus heräsi, meille oli alusta saakka selvää, että haluamme pysyä Kiinteistömaailmassa. Brändi on
maan paras. Sitten miettimään, suunnittelemaan ja laskemaan. Mitenkähän tämä franchising-puolella toimii? Ajatus irti, mutta vasta kun bongasimme Facebookista ilmoituksen, jossa Kiinteistömaailma haki uutta yrittäjää, päätimme tarttua puhelimeen ja selvittää tarkalleen, miten homma toimii. Testeissä varmistui sekin, minkä olimme itse jo havainneet – täydennämme toisiamme erinomaisesti. Siitä eteenpäin kaikki kävikin yllättävän nopeasti.

Asunnonvälitys kaipaa mielestämme reipasta ja raikasta otetta, jotain uutta. Ensimmäiseksi päätimme hylätä perinteisen konttorikonseptin ja perustaa toimistomme asuntoautoon. No, se ei sitten ollut lainsäädännön puitteissa mahdollista, joten otimme molemmat – myymälän ja liikkuvan toimipisteen. Myymälämme seinälle maalattiin graffiti ja Liikkiksemme lähti liikenteeseen.

Heti alusta oli selvää, että haluamme koota kokoon parhaan mahdollisen jengin, sellaisen tiimin, jossa työteko on kivaa. Jossa voidaan jakaa ne kirvelevimmät pettymykset ja juhlia samppanjalla mahtavimmat onnistumiset, jossa töitä tehdään tosissaan ja lujasti, vaan ei hampaat irvessä. Sellaisen porukan, jossa on tarpeeksi erilaisia mutta tavoitteiltaan yhtenäisiä Tekijöitä isolla T:lla. Nyt meillä on sellainen ja olemme tästä sekä onnellisia että ylpeitä.

Tätä kirjoittaessani olemme olleet yrittäjiä reilun vuoden verran. Matkalle on mahtunut monta mielenkiitoista casea, työ-öiksi venyneitä työpäiviä, suruja ja iloja. Päin mäntyä menneitä neuvotteluja ja maailmanluokan onnistumisia. Ja paljon, paljon hikeä ja työtä. Ja päivääkään emme vaihtaisi pois.

Yrittäjän tarina: Jussi Kaulio, Kiinteistömaailma Kauppakatu, Jyväskylä

Kaulio JussiOlen aiemmin työskennellyt pankissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä, lehtorina ammattikorkeakoulussa sekä Startup-yrityksen toimitusjohtajana. Kun mietin, mikä täydentäisi urapolkuani ja antaisi uutta potkua sen haasteisiin, aloin tutkia eri toimialoja ja miettiä vaihtoehtoja.  Välitysalalla digitalisaatio ja henkilökohtainen asiakaspalvelu täydentävät toisiaan. Ala kehittyy nopeasti ja koko ajan pitää olla valmis uusiutumaan paremman palvelukokemuksen luomiseksi. Lisäksi omat kokemukseni toivat lisää kiinnostusta alaa kohtaan. 
 
Aloin tutkia eri vaihtoehtoja alalta. Halusin vahvan brändin, valmiin liiketoimintakonseptin ja ketjun tarjoaman tuen yritykseni tueksi. Aiemmasta kokemuksestani tiedän, mitä on kehittää liiketoimintaa ilman brändiä alusta asti, enkä enää ole valmis moiseen. Kiinteistömaailma tarjoaa vahvan valmiin brändin ja vankkumattoman ketjun tuen sekä noin 100 muuta yrittäjää, joiden kanssa on helppo verkostoitua. Lisäksi ketjussa on noin 700 alan rautaista ammattilaista, joten tiesin, että tuossa veneessä on turvallista olla.
 
Kiinteistömaailma-ketju tarjoaa paljon yrittäjän tueksi. Itse olen saanut eniten irti kattomarkkinoinnista, esimiesvalmennuksesta, lakineuvonnasta sekä some- ja verkkonäkyvyydestä. Lisäksi olen saanut paljon hyviä ystäviä ja kollegoita. Yhdessä tekemisen kulttuuri on kiinteistömaailmalle hyvin ominainen, ja avun ja asiantuntemuksen lisäksi jaamme myös liidejä.
 
Kiinteistömaailmassa on hyvä syke ja tässä sykkeessä olen saanut huomata sen, että koskaan ei voi tulla valmiiksi, mutta koko ajan voi kehittyä.

Liity voittajajoukkueeseen - odotamme yhteydenottoasi!

Kirsi Tenhunen
Aluejohtaja
puh 044 745 5866
kirsi.tenhunen@kiinteistomaailma.fi

Heidi Ruippo
Aluejohtaja
puh 040 822 2275
heidi.ruippo@kiinteistomaailma.fi

Timo Voutilainen
Aluejohtaja
puh 050 568 8424
timo.voutilainen@kiinteistomaailma.fi