Asunnon arviointi

Väärin hinnoiteltu asunto voi jarruttaa asunnon myyntiä merkittävästi. Liian korkea hinta ei kerää katsojia ja liian edullinen voi viestiä harhaanjohtavasti asunnon kunnosta. Alakanttiin arvioitu hinta on paitsi pettymys myyjälle, myös joskus yllättävä myynnin este. Me tiedämme, mitkä seikat vaikuttavat asuntosi arvoon ja maanlaajuinen, lähes 600 kiinteistönvälittäjän verkosto takaa asiantuntevan palvelun koko myyntiprosessin ajan! Täältä löydät myös lisätietoa asunnon arvioinnista. Tutustu rauhassa!

Harkitsetko myyntiä?

Asunnon myynti ja kodinvaihto on yksi elämän suurimpia perheesi talouteen vaikuttavia tekijöitä. Mikäli asunnon myynti vielä askarruttaa, tilaa kiinteistönvälittäjämme maksuttomalle kotikäynnille. Silloin varmistut, että asunnon arvioinnissa otetaan huomioon oikeat asiat ja että aika myynnille on oikea. Kotikäynti ei sido sinua mihinkään, vaikka haluaisitkin ihan vain jutella myyntiaikeisestasi.

Välittäjä, joka tuntee alueesi

Asunnon arvioinnissa tärkein yksittäinen hintaan vaikuttava seikka on asunnon sijainti. Asuinalueen tuntemuksella on suuri merkitys hintaa muodostaessa, sillä myös alueen sisällä on eroja. Meiltä saat kiinteistönvälittäjän palvelukseesi, joka tuntee juuri sinun asuinalueesi ja osaa myyntitilanteessa kertoa potentiaalisille ostajaehdokkaille tärkeää tietoa alueesta ja taloyhtiöstä. Mikäli tiedät tarkalleen, minkälaista välittäjää haet, kokeile hakuamme.