Uudet yrittäjät Pohjois-Haagaan

Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haagan uusina yrittäjinä aloittavat Satu Mikkola ja Sanna Nyman, Haagan asuntokaupan ja -markkinan tuntijat ja osaajat.

Kiinteistömaailmalla on ollut asuntomyymälä Pohjois-Haagassa Thalianaukion laidalla kesästä 2020 alkaen. Maaliskuussa 2021 Satu Mikkola ja Sanna Nyman siirtyivät palvelemaan Pohjois-Haagan asukkaita aiemmista toimipaikoistaan, ja helmikuusta 2022 lukien he ottavat myös yrittäjävastuun asuntomyymälästään.

Pohjois-Haagan uusista yrittäjistä Sanna Nymanilla on vuosien kokemus niin Vantaan kuin Helsingin kantakaupunginkin asuntokaupasta. ”Pohjois-Haagassa on ainutlaatuista on kylämäista tunnelmaa kaupungissa ”, sanoo Sanna Nyman.

Satu Mikkola puolestaan on tehnyt pitkän uran myynnin ja markkinoinnin tehtävissä aluemyyntipäällikkönä. Asuntokaupan pariin hän siirtyi puolisentoista vuotta sitten.

”On kuin olisin tullut ammatillisesti kotiin. Asuntokaupat ovat tyypillisesti isoimpia päätöksiä, joita ihmiset tekevät – sekä rahallisesti että tunnemielessä. Asiakkaitten auttaminen asumisessaan seuraavaan vaiheeseen on äärimmäisen palkitsevaa työtä”, hän toteaa.

Kiinteistömaailma on kauppamäärissä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Kaikki Kiinteistömaailman asuntomyymälät ovat itsenäisten yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä, jotka toimivat yhteisen Kiinteistömaailma-brändin alla. Aiemmin Pohjois-Haagan asuntomyymälän yrittäjiä olivat Stefan Rehnström ja Pekka Wirtanen, jotka jatkossa keskittyvät kahden muun asuntomyymälänsä liiketoimintaan Vantaalla.

Lisätiedot:

Satu Mikkola, yrittäjä, Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haaga, puh. 050 5664666
Sanna Nyman, yrittäjä, Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haaga, puh. 044 7646864

03.03.2022 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.