Kiinteistömaailma avaa Kurikassa

Kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju Kiinteistömaailma avaa uuden asuntomyymälän Kurikkaan Keskuspuistikko 12:een. Aiemmin Ilmajoelta käsin kurikkalaisia asunto- ja kiinteistökaupassa palvellut yrittäjä Joonas Niskala joukkueineen vahvistaa näin alueen kiinteistönvälityspalveluita uudessa paikallisessa asuntomyymälässä.

Kuuden vuoden ajan kiinteistönvälittäjänä toiminut ja sittemmin myös julkisen kaupanvahvistajan oikeudet saanut Joonas Niskala aloitti Kiinteistömaailman yrittäjänä Ilmajoella syksyllä 2020.

”Meillä on jatkuvasti ollut asuntoja ja kiinteistöjä myynnissä myös Kurikassa. Tässä kohdin oli luonteva avata toinen toimipiste Kurikkaan, kun pitkään alueella toimineelta välitysliikkeeltä vapautuivat tilat hyvältä paikalta”, Niskala sanoo.

Keskuspuistikko 12:een huhtikuussa avautuvissa Kiinteistömaailman uusissa tiloissa tapaa todennäköisimmin myyntiassistentti Mikko Kaunismäen, joka vastaa toimeksiantojen hallinnoinnista. Niskala jakaa aikansa jatkossakin kotikäynneillä ja esittelyissä sekä Ilmajoen että Kurikan kesken.

Joonas Niskala haluaa panostaa palvelussaan erityisesti laadukkaaseen kohdemarkkinointiin, jossa kohteiden esittelyssä hyödynnetään ammattilaistasoisia valokuvia ja videoesittelyjä. Niskala palkittiin alkuvuodesta Kiinteistömaailma-ketjun valtakunnallisessa tilaisuudessa aktiivisimmasta Tarjouskaupan hyödyntämisestä asiakaskunnassaan.

”Toimeksiannon kanssamme tekevät asiakkaat voivat valita, myydäänkö asunto tai kiinteistö niin sanotulla perinteisellä kauppatavalla vai Tarjouskaupalla, jota Kiinteistömaailma on tarjonnut asiakkailleen jo viidentoista vuoden ajan. Tarjouskaupassa asunnolle asetetaan markkinahintaan suhteutettu houkutteleva lähtöhinta, ja asiakkaat antavat tarjouksia ylöspäin. Tarjotut hinnat ovat julkisesti nähtävissä, joten ostaja on koko ajan kartalla missä tarjousten suhteen mennään. Myyjä päättää, hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen eikä myyntipakkoa ole. Kun myyjä saa sellaisen tarjouksen, jonka haluaa hyväksyä, Tarjouskauppa päättyy ja asunto saa uuden onnellisen omistajan” Niskala kuvaa.

 

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Sen kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia ketjuyrityksiä. Ketjulla on noin 100 asuntomyymälää eri puolilla Suomea.

 

Lisätiedot:
yrittäjä Joonas Niskala, Kiinteistömaailma Ilmajoki ja Kurikka, puh. 0405619857

21.04.2022 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.