Kiinteistömaailmalle uusi asuntomyymälä Ouluun

Kiinteistömaailma-ketju avaa uuden asuntomyymälän Oulun Kirkkokadulle, kun kokeneet kiinteistönvälitysammattilaiset Mari ja Petteri Juka sekä Jarno Kylmänen aloittavat uusina yrittäjinä vuoden alussa.

Kiinteistömaailman uusin asuntomyymälä avautuu vuodenvaihteessa Ouluun osoitteeseen Kirkkokatu 33. Kiinteistömaailma Oulun Marskinpuiston nimellä jatkossa tunnettavan asuntomyymälän yrittäjinä toimivat Mari ja Petteri Juka sekä Jarno Kylmänen. Moninkertaisesti valtakunnallisestikin palkitulle kiinteistönvälittäjäkolmikolle siirtyminen yrittäjiksi toteuttaa vuosien haaveen.

”Yhteensä meillä on noin 30 vuoden kokemus Oulun asuntokaupasta, mikä antaa vahvan pohjan palvella asiakkaita uudessa Marskinpuiston toimipaikassa”, he toteavat.

Ennen välitysalalle siirtymistään reilut kymmenen vuotta sitten Mari Juka työskenteli Nokialla, viimeisimmäksi globaalina tuotepäällikkönä. Tietojenkäsittelytradenomi Petteri Juka puolestaan toimi ennen välitysuraansa testaustiimin esihenkilönä ja Jarno Kylmänen lastensuojelun tehtävissä.

”Useiden satojen tällä alueella tehtyjen asunto- ja kiinteistökauppojen kokemus, jatkuva ammatillinen kouluttautuminen välitysalan lainsäädännön ja markkinoinnin uudistuessa ja aiemmissa työtehtävissä hankitut taidot erilaisten ihmisten kohtaamisessa ovat yhdistelmä, jonka haluamme tarjota asiakkaittemme hyödyksi”, he toteavat. Kaikki kolme jatkavat välitystyötä ja asiakaspalvelua yrittäjäroolissaankin.

 

Uuden asuntomyymälän avaamisen myötä Oulussa on yhteensä neljä Kiinteistömaailman asuntomyymälää, joista jokaisessa on omat yrittäjänsä. Muut kolme toimipistettä sijaitsevat Pakkahuoneenkadulla (Kiinteistömaailma Oulu Rotuaari), Isokadulla (Kiinteistömaailma Oulu Puistola) ja Valtatiellä (Kiinteistömaailma Oulu Tuira). Kiinteistömaailman toimintamallina on yhteismyynti, jossa kaikki ketjun välittäjät myyvät kaikkien ketjuun kuuluvien yritysten kohteita. Useammassa kuin joka kolmannessa asunto- ja kiinteistökaupassa ostajan kodille hankkiikin eri välittäjä, kuin joka on tehnyt kohteesta toimeksiannon myyjän kanssa.

 

Lisätiedot:

yrittäjä Jarno Kylmänen, Kiinteistömaailma Oulu Marskinpuisto (Terwa Kodit Oy, 1.1.24 lukien), puh. 0505949330

yrittäjä Mari Juka, Kiinteistömaailma Oulu Marskinpuisto (Terwa Kodit Oy, 1.1.2024 lukien), puh. 0458066200

yrittäjä Petteri Juka, Kiinteistömaailma Oulu Marskinpuisto (Terwa Kodit Oy, 1.1.2024 lukien), puh. 0504804429

08.12.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.