Kiinteistömaailma Mikkeli ostaa paikallisen Kotijoukkueen liiketoiminnan

Pertti Oravan ja Sisko Koobaksen luotsaama Kiinteistömaailma Mikkeli (Asuntoporras Oy) on ostanut Merja Kaustolta Mikkelin Kotijoukkueen (Kaikki Kotona Oy) liiketoiminnan. Kausto ja koko Mikkelin Kotijoukkueen henkilöstö siirtyy osaksi Kiinteistömaailman paikallista välitystiimiä, jossa asiakkaiden palvelu ja toimeksiantojen hoito jatkuvat saumattomasti tuttujen välitysammattilaisten kanssa.

Merja Kausto on toiminut Kotijoukkue-yrittäjänä Mikkelissä vuodesta 2017.

Kiinteistömaailma Mikkelin yrittäjät Pertti Orava ja Sisko Koobas toivottavat Merjan ja hänen kollegansa lämpimästi tervetulleiksi, osaksi heidän nyt reilu kymmenhenkiseksi kasvavaa välitystiimiään.

”Meillä on Mikkelissä koossa nyt todella vahva välitysammattilaisten porukka. Kiinteistömaailman keskeinen etu asiakkaille on yhteismyynti, jossa kaikki ketjun välittäjät voivat esitellä myynnissä olevia koteja omille asiakkailleen. Se tehostaa merkittävästi kohteiden myyntiä”, Koobas sanoo.

 

Kiinteistömaailma on Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Sen kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia ketjuyrityksiä. Ketjulla on noin 100 asuntomyymälää eri puolilla Suomea.


Lisätiedot:
Sisko Koobas, yrittäjä, Kiinteistömaailma Mikkeli, puh. 0440 540 034

Merja Kausto, ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, AKA-arvioija (asunnot), Kiinteistömaailma Mikkeli, puh. 044 033 8825

19.04.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.