Kiinteistömaailma avaa asuntomyymälän Raaseporiin

Kolme kertaa Kiinteistömaailman Vuoden ketjuyrityksenäkin palkittu Espoon Kodit Oy laajentaa toimintaansa Raaseporiin. Päivi ja Hannu Salon ketjuyritys on ostanut Lea Adolfssonin omistaman Adolfsson Oy Ab LKV AFM liiketoiminnan, joka uudistui Kiinteistömaailman asuntomyymäläksi maaliskuun aikana. Raseborg-Raaseporin uusi asuntomyymälä sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 5, Tammisaari.

Aikaisemmin Päivi ja Hannu Salon omistamalla Espoon Kodit Oy:llä on ollut neljä asuntomyymälää: Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kirkkonummi, Helsinki Etu-Töölö ja Helsinki Konala. Kahden erillisen liiketoimintakaupan myötä Espoon Kotien toiminta laajentuu nyt myös Espoon Matinkylään ja Raaseporiin, muodostaen sillan Helsingistä aina Hankoon asti. Raaseporin uusi asuntomyymälä sijaitsee osoitteessa Kuninkaankatu 5.

”Palvelemme jatkossa asiakkaitamme kuudessa eri toimipisteessä 35 välitysalan huippuosaajan voimalla”, kertovat yrittäjät Päivi ja Hannu Salo.

”Kuusi asuntomyymäläämme muodostavat tiiviin joukkueen ja myös täysin ainutlaatuisen linjan Länsiväylää ja 51-tietä pitkin Helsingistä Hankoon. Tavoitteenamme on huolehtia yhtenä yrityksenä esimerkiksi kirkkonummelaisen pariskunnan toiveesta löytää asunto Helsingistä tai Espoosta ja samalla ostajan löytämisestä heidän nykyiselle kodilleen. Silloin uusi asukas voi olla vaikkapa kasvava lapsiperhe Helsingin kantakaupungista”, kuvaavat Salot.

Sama rannikkoseutu on täynnä vapaa-ajan asuntoja. Niiden suhteen toimii sama logiikka kuin asuntojenkin kohdalla: huvila tai mökki Raaseporissa tai Hangossa löytää useimmiten ostajan Helsingistä tai Espoosta.

”Meidät tunnetaan tinkimättömästä laadustamme. Olemme innoissamme tästä palveluverkoston linjakkaasta laajenemisesta. Espoon Kodit on palkittu mm. Tarjouskaupan osaamisesta ja alan johtavasta markkinoinnista. Nyt me tuomme kaikkien rannikkoseudun asiakkaiden saataville nämä kilpailutekijät yhdessä alueen asiantuntijavälittäjien kanssa”, yrittäjäpariskunta Salot kertovat.

 

Lisätiedot:

Päivi Salo, yrittäjä, Kiinteistömaailma (Espoon Kodit Oy) puh. 0505343402
Hannu Salo, yrittäjä, Kiinteistömaailma (Espoon Kodit Oy), puh. 0503137626

 

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Se on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 600 asuntokaupan ammattilaista noin 100 asuntomyymälässä eri puolilla Suomea.

07.04.2021 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.