Helsinki Design Weekin Tikku-kerrostalon saa omaksi Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla

Yksi Helsinki Design Weekin installaatioista, parkkiruudun kokoinen kerrostalo Tikku, saa uuden kotipaikan Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla. Kesäkauden työhuoneeksi, vapaa-ajanasunnolle vierastaloksi – mihin Tikun uusi omistaja pienoiskerrostalonsa ikinä haluaakaan sijoittaa.

Marco Casagranden suunnittelema Tikku demonstroi tulevaisuuden tiivistä asuinrakentamista sekä kotimaista puurakentamista. Parkkiruudun kokoinen kolmikerroksinen Tikku on Helsinki Design Weekin ajan (7.-17.9.2017) nähtävillä Keskuskadulla, minkä jälkeen se on siirrettävissä ostajan haluamaan käyttötarkoitukseen ja paikkaan.
 
- Tikku demonstroi tulevaisuuden tiivistä asuinrakentamista, ottaa kantaa kaupungistumiseen. Se, jatkuuko Tikun tarina kaupungissa vai kappaleena kaupunkielämää maaseudulla, on sen seuraavan omistajan päätettävissä, sanoo Helsinki Design Weekin toimitusjohtaja Kari Korkman.

CLT-massiivipuurakenteesta toteutettu Tikku on rakennettu Kuhmon Woodpoliksessa. Kaikki teoksessa käytettävät puumateriaalit ovat kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistettuja tuotteita ja PEFC-sertifioituja. 

Kiinteistömaailman Tarjouskaupalla tapahtuva myynti alkaa perjantaina 8.9.2017. Tikun lähtöhinnaksi on asetettu 17000 euroa, mistä ostajaehdokkaat voivat tehdä kirjalliset tarjouksensa ylöspäin. 

- Kiinteistömaailman Tarjouskaupan periaatteitten mukaisesti tarjotut summat ovat kaikille avoimia, ja niitä voi seurata verkkopalvelussamme. On erittäin mielenkiintoista olla mukana Tikun matkassa kohti sen seuraavaa sijoituspaikkaa, toteaa kohteen myyntiä hoitavan Kiinteistömaailma Lauttasaaren toimitusjohtaja Jussi Mansikka.

Oman tarjouksen Tikku-kerrostalosta voi tehdä Kiinteistömaailma Lauttasaaren kiinteistönvälittäjä Kirsi Orakselle, puh. 0400 388 534, tai kiinteistönvälittäjä Sirkku Ryhäselle, puh. 0500 476 095. Lisätietoja Tikusta ja sen esittelyvideoon voi katsoa perjantaista 8.9. alkaen Kiinteistömaailman verkkopalvelussa www.kiinteistomaailma.fi kohdenumerolla 1210071.

Lisätiedot: 
Petra Majander, markkinointijohtaja, Helsinki Design Week /Luovi Productions Oy, puh. 050 5289736
Jussi Mansikka, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Lauttasaari/Asuntovarma Oy, puh. 050 2993
Taina Mustamo, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0504240045

Vuonna 2005 perustettu Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka esittelee muotoilun uusia tekijöitä ja ilmiöitä ja promotoi muotoilua kansainvälisesti. Ohjelma sisältää vuosittain yli 250 tapahtumaa. Ne levittäytyvät ympäri kaupunkia museoista markkinoille ja seminaarisaleista salakauppoihin. Vuonna 2016 festivaali tavoitti 158 000 kaupunkilaista. Muotoilumedia Helsinki Design Weekly ilmestyy ympäri vuoden. Helsinki Design Weekiä tuottaa designpalvelutoimisto Luovi Productions Oy.

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 700 asuntokaupan ammattilaista yli 50 eri paikkakunnalla reilussa 100 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank; asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

 

07.09.2017 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.