Asuntoesittelyvideot yhdessä yksityisesittelyjen kanssa murtavat asuntokaupan käytäntöjä

Kiinteistömaailman verkkopalvelussa on jo noin tuhat videoesittelyä myytävistä kohteista. Asuntojen videoesittelyt yhdessä verkon kautta tilattavien yksityisesittelyjen kanssa murtavat asuntokaupan käytäntöjä.

Kiinteistömaailma toi ensimmäisenä välitysketjuna 15 vuotta sitten valokuvat kaikista myytävistä kohteista verkkoon. Nyt 25-vuotias välitysketju tuo valokuvien rinnalle asuntojen videoesittelyt. Muualla maailmalla video on tuttu keino: esimerkiksi Yhdysvalloissa jo 70 % asunnonostajista tutustuu asuntovaihtoehtoihin videoesittelyiden avulla. 

”Video ei korvaa valokuvia, vaan se täydentää niitä. Video on erityisen hyvä apu tilan hahmottamiseen. Se kertoo minuutissa kaiken oleellisen asunnosta” kertoo Kiinteistömaailman tuore toimitusjohtaja Erkki Heikkinen

Kiinteistömaailman asuntoesittelyvideot eivät ole pelkästään nuorten juttu, vaan niitä katsovat kaikenikäiset: joka kolmas silmäpari kuuluu yli 45-vuotiaalle.

Uusi joustava tapa

Videon avulla asunnoista on käynnissä jatkuva esittely myyjän elämän siitä häiriintymättä, ja kodinvaihtaja voi tutustua tarkemmin haluamiinsa asuntoihin rauhassa. Jatkossa Kiinteistömaailman kaikista kohteista on myös mahdollista tilata yksityisesittely verkon välityksellä. Yhdessä nämä murtavat asuntokaupan käytäntöjä lähemmäs kuluttajien omaksumia toimintamalleja. Yhä useampi suomalainen haluaa hoitaa kaikki ajanvarauksensa verkossa, myös yksityisesittelyn.

”Emme ole poistamassa asuntojen yleisesittelyjä, vaan tuomme niiden rinnalle asiakkaalle joustavan vaihtoehdon: asuntoesittelyvideot palvelevat verkossa 24/7 ja yksityisnäytölle asiakas pääsee silloin kun se parhaiten hänelle sopii ”, Heikkinen kiteyttää.

Lisätiedot:
Erkki Heikkinen, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 433 2080
Hanna Lantto, viestintäsuunnittelija, Kiinteistömaailma Oy, puh. 044 714 0090

13.05.2016 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.