Onko vuodenvaihde hyvä hetki asuntokaupoille?

Tarve asunnonvaihtoon lähtee ihmisten elämäntilanteiden muutoksista. Nämä muutokset eivät katso aikaa, ja asuntoja ostetaan ja myydään vuodenajasta riippumatta. Lomalla asuntokauppa voi jopa vilkastua, koska ihmisillä on paremmin aikaa tutustua myynnissä oleviin asuntoihin. Myös nykyinen markkinatilanne tarjoaa hyviä mahdollisuuksia sekä ostajalle että myyjälle.

Joulun ja uudenvuoden pyhien aikaan asunnonvaihto on monella ajankohtaista, ja toisin kuin luullaan, asuntokauppaa tehdään enenemässä määrin myös lomien aikaan. Lomalla asunnon ostajalla on aikaa perehtyä eri asuntovaihtoehtoihin paremmin kuin kiireisen arjen keskellä. Tämä tarjoaa myös myyjälle oivan tilaisuuden saada myynnissä olevalle asunnolle kiinnostuneita katsojia. Pyhien aikaan asuntojen esittelyvideot tarjoavat hyvän keinon tutustua asuntoihin rauhassa, omalla kotisohvalla ja koko perheen voimin.

Asunnonvaihdon tulee aina lähteä omista tarpeista ja sen taktisen ajoittamisen sijaan tärkeämpää on toimia silloin, kun oma elämäntilanne sitä vaatii. Asuntokaupoille lähdettäessä luonnollisesti myös sen hetkinen markkinatilanne kiinnostaa erityisen paljon.

04.01.2018 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Myyntihinta ja velaton hinta - mitä niillä tarkoitetaan?Asuntolainan lyhentäminen ei ole enää ainoa keino kasvattaa varallisuuttaMilloin on paras aika ostaa asunto?Mitä kesämökin rahoituksessa tulee ottaa huomioon?

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.