Asuntojen myyntiajat Suomessa

Kiinteistömaailman myyntiaikavertailu kertoo, että huonokuntoisen asunnon myyntiaika on jopa kaksi kuukautta hyväkuntoista lyhyempi. Vertailussa on mukana vuosina 2011-2014 välitysliikkeiden myymät kerrostalokolmiot ympäri Suomen. Kiinteistömaailma julkaisi kevään Kiinteistönvälittäjäbarometrinsä yhteydessä asuntojen neliöhintavertailun, joka osoitti, että asuntomarkkinoilla on tapahtunut kahtiajako asunnon kunnon mukaan: neliöhinnoissa on huomattava ero hyväkuntoisten ja remontoitavien asuntojen välillä. Myyntiajat eivät ole jakautuneet niin selkeästi kahtia, mutta niiden vertailu osoittaa: mitä huonokuntoisempi asunto on, sitä nopeampi se on myydä.


Katso asunnon myyntiaika omalla paikkakunnallasi

Valitse alla olevasta valikosta haluamasi alue, jota haluat tarkastella. Kuvassa esitetään 3 huoneen asuntojen toteutuneet myyntiajat laskettuna päivissä vuosilta 2011 - 2014 asunnon kunnon mukaan.

 

 

Asuntojen myyntiaika Suomessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja asuntojen hintakehityksestä löydät Kiinteistömaailman Kiinteistönvälittäjäbarometristä.

Harkitsetko kodinvaihtoa? Kutsu meidät maksuttomalle Kotikäynnille - saat perustellun hinta-arvion asunnostasi sekä rutkasti hyödyllistä tietoa kodinvaihtoon liittyen. Kerromme myös asuntojen myyntiajoista alueellasi.

Vertailun tiedot on kerätty Kiinteistömaailman välitystietojärjestelmästä sekä KVKL Hintaseurantapalvelusta

30.05.2017 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Onko vuodenvaihde hyvä hetki asuntokaupoille?Myyntihinta ja velaton hinta - mitä niillä tarkoitetaan?Asuntolainan lyhentäminen ei ole enää ainoa keino kasvattaa varallisuuttaMilloin on paras aika ostaa asunto?

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.