Asuntojen myyntiajat Suomessa

Kiinteistömaailman myyntiaikavertailu kertoo, että huonokuntoisen asunnon myyntiaika on jopa kaksi kuukautta hyväkuntoista lyhyempi.

Kiinteistömaailma julkaisee Kiinteistönvälittäjäbarometrien yhteydessä asuntojen neliöhintavertailuja, jotka osoittavat, että asuntomarkkinoilla on kahtiajakoa asunnon kunnon mukaan: neliöhinnoissa on huomattava ero hyväkuntoisten ja remontoitavien asuntojen välillä. Myyntiajat eivät ole jakautuneet niin selkeästi kahtia, mutta niiden vertailu osoittaa: mitä huonokuntoisempi asunto on, sitä nopeampi se on myydä.

Katso asunnon myyntiaika ja hintatietoja omalta paikkakunnaltasi.

 

Lisätietoja asuntojen hintakehityksestä löydät kattavasti Kiinteistömaailman verkkopalvelusta.

Harkitsetko kodinvaihtoa? Kutsu meidät maksuttomalle Kotikäynnille - saat perustellun hinta-arvion asunnostasi sekä rutkasti hyödyllistä tietoa kodinvaihtoon liittyen. Kerromme myös asuntojen myyntiajoista alueellasi.

08.09.2022 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Kauppahinta ja velaton kauppahinta - mitä niillä tarkoitetaan?Onko vuodenvaihde hyvä hetki asuntokaupoille?Milloin on paras aika ostaa asunto?

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.