Miten löydän minulle parhaan välittäjän

Kodeissa ja niiden asukkaissa on eroja, niin myös välittäjissä. Yksi ymmärtää arvoasuntojen päälle, toinen on parhaimmillaan kiinteistökaupassa. Asuntokaupassa liikkuvat isot rahat ja tunteet, joten välittäjä kannattaa valita huolella.

Kiinteistömaailmasta löydät varmasti sinulle mieluisan kiinteistönvälittäjän. Välittäjämme auttaa sinua asunnonvaihdon suunnittelussa ja pitää huolta, että asuntoasi markkinoidaan parhaalla mahdollisella tavalla ja välittäjien tukena on aina Kiinteistömaailman paikallinen yrittäjä. Oli asia mikä tahansa, voit aina kääntyä myös hänen puoleensa.

Huolellisesti asunnonvaihtosi paneutuvan välittäjän lisäksi saat asuntosi myyntiin maan laajimman ja tehokkaimman myyntiverkoston: yli 600 välittäjäämme eri puolilla Suomea voivat esitellä ja myydä asuntoasi asiakkailleen. Meiltä löytyy valmiina myös tuhansia ostaja-asiakkaita, jotka haluavat tiedon uusista myyntiin tulevista asunnoista ennen kuin ne tulevat julkiseen markkinointiin.

Kiinteistömaailmassa välittäjien palkkio on aina sidottu kauppaan. Jos asunnostasi ei tule kauppoja, välittäjät eivät saa työstään palkkiota. Voit olla siis varma, että välittäjämme tekevät kaikkensa, jotta asunnollesi löytyy hyvä ostaja.

Välittäjää valitessa ei kannata kuitenkaan tuijottaa pelkästään välityspalkkiota. Välitysliikkeet ja välittäjät ovat erilaisia, samoin heidän toimintatapansa ja osaamisensa. Kiinteistömaailman välittäjillä on käytössä alan tehokkaimmat markkinointikanavat ja laajin myyntiverkosto. Heidän esimiehinään toimivat paikalliset yrittäjät, jotka vastaavat viime kädessä asuntokauppasi onnistumisesta. Onnistunut asuntokauppa alkaa siitä, että valitsee itselleen parhaan välittäjän. Sellaisen, joka tekee mitä lupaa ja saa aikaan tuloksia. Sellaisen, joka välittää oikeasti.

08.09.2022 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Mistä neuvot ensimmäisen oman kodin ostoon?Ekologisen asunnonostajan muistilistaEnsiasunnon ostaminen harkinnassaMitä tulisi tietää asuntokaupan lainsäädännöstä?

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.