Kodeissa ja niiden asukkaissa on eroja, niin myös välittäjissä. Yksi ymmärtää arvoasuntojen päälle, toinen on parhaimmillaan kiinteistökaupassa. Asuntokaupassa liikkuvat isot rahat ja tunteet, joten välittäjä kannattaa valita huolella.

Valitse itsellesi sopiva kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailmassa voit halutessasi valita itse Oman Välittäjäsi. Ellet tunne jo ennestään hyvää luottovälittäjää, löydät varmasti mieluisan kiinteistönvälittäjän. Oma Välittäjä auttaa sinua asunnonvaihdon suunnittelussa ja pitää huolta, että asuntoasi markkinoidaan parhaalla mahdollisella tavalla. Oman Välittäjän tukena on aina Kiinteistömaailman paikallinen yrittäjä. Oli asia mikä tahansa, voit aina kääntyä myös hänen puoleensa.

Oman Välittäjän lisäksi saat asuntosi myyntiin maan laajimman ja tehokkaimman myyntiverkoston: yli 800 välittäjäämme eri puolilla Suomea voivat esitellä ja myydä asuntoasi asiakkailleen. Tietokannassamme on valmiina tuhansia ostaja-asiakkaita, jotka saavat tiedon uusista myyntiin tulevista asunnoista ennen kuin ne tulevat julkiseen markkinointiin.

Kiinteistömaailmassa välittäjien palkkio on aina sidottu kauppaan. Jos asunnostasi ei tule kauppoja, välittäjät eivät saa työstään palkkiota. Voit olla siis varma, että välittäjämme tekevät kaikkensa, jotta asunnollesi löytyy hyvä ostaja.

Älä mene halpaan

Välittäjää valitessa ei kannata tuijottaa pelkästään välityspalkkiota. Välitysliikkeet ja välittäjät ovat erilaisia, samoin heidän toimintatapansa ja osaamisensa. Kiinteistömaailman välittäjillä on käytössä alan tehokkaimmat markkinointikanavat ja laajin myyntiverkosto. Heidän esimiehinään toimivat paikalliset yrittäjät, jotka vastaavat viime kädessä asuntokauppasi onnistumisesta. Onnistunut asuntokauppa alkaa siitä, että valitsee itselleen parhaan välittäjän. Sellaisen, joka tekee mitä lupaa ja saa aikaan tuloksia. Sellaisen, joka välittää oikeasti. Kiinteistömaailman välittäjä on aina hintansa väärti.

 

30.05.2017 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Kuolinpesän asunnon myyntiMitä tulisi tietää asuntokaupan lainsäädännöstä?Sukupolvelta sukupolvelle - asuntovarallisuuden hyödyntäminen suunnittelussaKuka päättää kuolinpesän myynnistä?

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.