Asuntojen videoesittelyt - tehokas tapa löytää uusi koti

Asuntojen markkinointi on ottanut jättiharppauksen Suomessa siitä, kun Kiinteistömaailma ensimmäisenä välitysketjuna aloitti kuvien julkaisemisen verkossa kaikista myytävistä kohteista. Tästä onkin vierähtänyt jo 15 vuotta, joten on korkea aika siirtyä seuraavalle tasolle. Tämän vuoksi aloitamme nyt asuntoesittelyt videon keinoin.

Video on muualla maailmalla tuttu keino ja esimerkiksi Yhdysvalloissa jo 70 % asunnonostajista tutustuu vaihtoehtoihin videoesittelyiden avulla.

Video ei korvaa valokuvia, vaan se täydentää niitä. Video on erityisen hyvä apu tilan hahmottamiseen. Kaikki me, jotka olemme joskus ostaneet asunnon, tiedämme että kodinvaihto on aikaa vievää. Pelkästään sopivien vaihtoehtojen löytäminen vie oman aikansa.  Tekstimuotoisen tiedon lukeminen ja valokuvien hahmottaminen pohjakuvaa vastaan on aikaa vievää. Video kertoo minuutissa kaiken oleellisen asunnosta. Tekstiin kannattaa syventyä ja kuvia tiirailla tarkasti sitten, kun tietää että kyseessä on aidosti kiinnostava vaihtoehto.

Kaikki asuntovideot julkaistaan Kiinteistömaailman verkkopalvelussa. Lisäksi videot ovat katsottavissa YouTube -videopalvelussa, joka tavoittaa 78 % suomalaisista. Kiinteistömaailman verkkopalvelusta löytyy jo noin tuhat videoesittelyä. Videoita katsovat kaikenikäiset eikä se ole pelkästään nuorten juttu: joka kolmas silmäpari kuuluu yli 45-vuotiaalle.

Tutustu, kokeile ja vaikutu osoitteessa www.kiinteistomaailma.fi/uusi
 

Harkitsetko kodinvaihtoa?

Jos olet pohtimassa uuden kodin hankkimista, katso myytävät asunnot. Kun haluat keskustella asunnon myynnistä, kutsu meidät maksuttomalle Kotikäynnille!

 

30.05.2017 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Sukupolvelta sukupolvelle - asuntovarallisuuden hyödyntäminen suunnittelussaVaihtaisinko kotia?

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.