Rovaniemen Kiinteistömaailman uudet yrittäjät ovat palkitut kiinteistönvälittäjät Antti Iivari ja Matti Palovaara

Kiinteistömaailma-ketjun Rovaniemen yrittäjinä aloittavat helmikuun alussa valtakunnallisestikin palkitut kiinteistönvälittäjät Antti Iivari ja Matti Palovaara. Aiemmin Kiinteistömaailma Rovaniemen yrittäjänä toiminut Mika Lehtiniemi luopuu Kiinteistömaailman yrittäjyydestä. Kiinteistömaailman hoidossa olevat asuntojen ja kiinteistöjen myyntitoimeksiannot jatkuvat yrittäjävaihdoksesta huolimatta saumattomasti, samoin kuin kohteiden myynti.

Kiinteistömaailma Rovaniemen uudet yrittäjät Matti Palovaara ja Antti Iivari ovat tuttuja asuntokaupan ammattilaisia paikkakunnan asuntokaupassa jo vuosien ajan. Molemmat on viime vuosina palkittu Kiinteistömaailman valtakunnallisilla huippumyyjä-palkinnoilla: Antti Iivari vuosina 2019 ja 2021 ja Matti Palovaara vuosina 2021 ja 2022.

”Asuntomyymälä vaihtaa uuteen osoitteeseen, mutta palvelut jatkuvat Rovaniemellä tuttuun tapaan. Kiinteistömaailmailmasta saatava asuntokaupan palvelu – esimerkiksi Tarjouskaupan hyödyntäminen myynnissä – jatkuu totutusti. Samoin tiivis yhteydenpito muihin Kiinteistömaailman ammattilaisiin eri puolilla Suomea jatkuu, sillä monesti ostaja rovaniemeläisasunnoille löytyy muilta paikkakunnilta”, korostavat Iivari ja Palovaara.

Kiinteistömaailma Rovaniemen tilat löytyvät jatkossakin Rovakadun varrelta, jatkossa osoitteesta Rovakatu 16. Ne ovat aiempia Rovaniemen Kiinteistömaailman tiloja pienemmät ja tehokkaammat, muuttunutta maailmaa vastaavat.

”Kohtaamme asiakkaat lähes aina heidän luonaan, ja yhä isompi osa asuntokaupoista tehdään sähköisillä allekirjoituksilla ajasta ja paikasta riippumatta. Uudet myymälätilat ovat kuitenkin tärkeä kohtaamispaikka, jos asiakas haluaa mieluummin tavata meidät keskustassa käydessään”, Palovaara korostaa.

 

Lisätiedot:
Yrittäjä Antti Iivari, Kiinteistömaailma Rovaniemi (Aurora Asunnot Oy LKV), puh. 0408436697

Yrittäjä Matti Palovaara, Kiinteistömaailma Rovaniemi (Aurora Asunnot Oy LKV), puh. 0400269928

02.02.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.