Pamela Hannula yrittäjäksi Kiinteistömaailma Raaseporiin

Kiinteistömaailma Raaseporin yrittäjä vaihtuu kesä-heinäkuun taitteessa. Aiemmin Raaseporin Kiinteistömaailman omistaneet Päivi ja Hannu Salo ovat myyneet liiketoiminnan myymäläpäällikkö Pamela Hannulalle. Asiakkaiden palvelu jatkuu yrittäjävaihdoksesta huolimatta saumattomasti Kuninkaankadun asuntomyymälässä.

Kiinteistömaailma on toiminut Raaseporissa vuoden 2021 keväästä, ja alusta alkaen asuntomyymälän myymäläpäällikkönä on toiminut Pamela Hannula.

”Kun tuli mahdolliseksi vaihtaa roolia myymäläpäälliköstä yrittäjäksi, tartun siihen mieluusti”, Hannula toteaa. Koulutukseltaan Pamela Hannula on farmanomi, merkonomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä.

Yrittäjäkokemusta hänellä on kahdenkymmenen vuoden ajalta palveluliiketoiminnasta, ja suurimmillaan jopa 20 henkisen tiimin esimiestehtävistä. Kiinteistönvälityksen pariin hän siirtyi vajaa viisi vuotta sitten, ensin pienen välitysliikkeen palvelukseen.

”Suhtauduin aluksi jopa hiukan epäilevästi isoihin välitysketjuihin, mutta nämä viime vuodet Kiinteistömaailmassa ovat osoittaneet, että isomman valtakunnallisen välittäjäyhteisön jäsenenä pystyn tarjoamaan asiakkaalle enemmän. Ketju järjestää koulutusta ja pitää ajan tasalla juridisista muutoksista, ja tunnettu brändi herättää luottamusta sekä myyjissä että ostajissa”, Hannula toteaa.

Roolimuutoksen kynnyksellä hän korostaa puolisonsa Samin roolia.

”Jo aikaisemman yrittäjätaipaleeni aikana sparrailin mielelläni asioita myös kotona. Myös nyt puoliso kannusti astumaan välittäjätyössä uuteen vaiheeseen”, Pamela Hannula mainitsee.

”Kiinteistönvälittäjän työ on sanalla sanoen mahtavaa. Pääsee auttamaan ihmisiä elämäntilanteissa, joihin liittyy isoja muutoksia. Monipuolisuudessaan välitystyötä ei voita mikään.”

 

Lisätiedot:

yrittäjä Pamela Hannula, Kiinteistömaailma Raasepori – Raseborg (Damex palvelut tjänster Oy Ab), puh. 050 550 3990

Kiinteistömaailma Raasepori – Raseborg, Kuninkaankatu 5, 10600 Raasepori

03.07.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.