Päivi ja Hannu Salo valittu jälleen Kiinteistömaailman vuoden yrittäjiksi ja Satu Saranen huippumyyjäksi

Kiinteistömaailman yrittäjien Päivi ja Hannu Salon ketjuyritys Espoon Kodit Oy on valittu Vuoden ketjuyritykseksi Kiinteistömaailman vuosittaisessa päätapahtumassa Tampereella. Palkinto on jatkoa huomionosoitusten sarjalle, joita Salot ovat saaneet Kiinteistömaailma-urallaan. Vuoden huippumyyjä -palkinnon sai peräti neljättä kertaa peräkkäin Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkalan kiinteistönvälittäjä Satu Saranen.

Espoon Espoonlahdessa, Helsingin Etu-Töölössä ja Konalassa sekä Kirkkonummella asuntomyymäläänsä pitäville Päivi ja Hannu Salolle Vuoden ketjuyritys -tunnustus on kolmas heidän vuonna 2012 alkaneella Kiinteistömaailman yrittäjäurallaan. Heidät on valittu myös kaikkien Suomen franchising-ketjujen yrittäjien keskuudesta Vuoden Franchisingyrittäjiksi vuonna 2018.

Kiinteistomaailma espoon kohdit

”Reilun 80 ketjuyrityksemme joukosta valitulla Vuoden ketjuyrityksellä tekeminen on korkeatasoista useilla eri osa-alueilla: mm. liikevaihdon kasvussa, kauppakappaleissa, asiakastyytyväisyydessä ja ketjullemme tärkeissä kilpailueduissa eli Tarjouskaupassa ja kohdemarkkinoinnissa. Salojen asuntomyymälöissä ammattilaiset tekevät näillä kaikilla osa-alueilla erinomaista kasvuhakuista työtä”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä.

Menestyksen kivijalkoina Päivi ja Hannu Salo korostavat hyvää keskinäistä työnjakoa ja aktiivista yhteistyötä eri suunnilla. Hannu Salo toimii myös Kiinteistömaailman pääkaupunkiseudun yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana.

 

Kiinteistömaailman Vuoden huippumyyjien kärki: Satu Saranen, Antti Haataja ja Mikko Lehtiniemi

Kiinteistömaailman vuoden ykköstapahtumassa palkittiin myös 20 kiinteistömaailmalaista Vuoden huippumyyjä -palkinnolla. Kärkikolmikon muodostavat tällä kertaa Satu Saranen Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkalasta, Antti Haataja Kiinteistömaailma Espoo Tapiolasta ja Mikko Lehtiniemi Kiinteistömaailma Rovaniemeltä.

Satu saranenSaraselle ykkössija huippumyyjien listalla on peräti neljäs perättäinen; Haataja ja Lehtiniemi ovat viime vuosina nousseet kärkeen uusina alan ammattilaisina.

”Asiakkaan kuunteleminen, asiantuntemus ja ahkeruus”, kiteyttää Satu Saranen vuodesta toiseen jatkunutta menestystä välitystyössään. ”Hyvä välittäjä kuuntelee ja kuulee aidosti, mitä asiakas tarvitsee, jotta voi ohjata palvelullaan asiat toivottuun lopputulokseen.”

Kiinteistömaailman Vuoden kasvuyrityksenä ja parhaasta asiakastyytyväisyydestä palkittiin Kiinteistömaailma Bulevardi (Bulevardin Kodit Oy) yrittäjänä Eeva Kyläkoski. Vuoden tulokkaaksi nimettiin Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäki ja Martinlaakso (Wirtanen ja Rehnström Oy) yrittäjinä Pekka Wirtanen ja Stefan Rehnström. Muita huomioituja olivat Kiinteistömaailma Tampere Ratina ja Hämeenlinna Kasarmikatu 4 (Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy) yrittäjinä Tommi Luosmala, Misa Roito ja Kimmo Ärlig vuoden isoimmasta kauppamäärästä ja välitystuotoista, Kiinteistömaailma Rovaniemi (Rovaniemen Kodit Oy) yrittäjänä Mika Lehtiniemi isoimmasta myymäläkohtaisesta liikevaihdosta, Kiinteistömaailma Lohja (Länsi-Uudenmaan Kodit LKV) yrittäjänä Mia Majasalmi Danske Bank -yhteistyöstä, Kiinteistömaailma Ylivieska ja Kalajoki (Laaksojen Kodit Oy LKV) yrittäjänä Anne Anttiroiko-Takala aktiivisimmasta Tarjouskaupan hyödyntämisestä ja Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga (LHK-Invest Oy) yrittäjänä Seija Lammi laajimmasta videoiden käytöstä kohdemarkkinoinnissa.

 

Lisätiedot:

yrittäjä Hannu Salo, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Helsinki Etu-Töölä ja Konala sekä Kirkkonummi (Espoon Kodit Oy), puh. 050 3137 626

yrittäjä Päivi Salo, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Helsinki Etu-Töölä ja Konala sekä Kirkkonummi (Espoon Kodit Oy), puh. 050 534 3402

kiinteistönvälittäjä, osakas Satu Saranen, Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala (Probitas Oy), puh. 040 5749615

toimitusjohtaja Risto Kyhälä, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0400 998800

20.01.2020 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.