OP Kodin toimitusjohtajuus vaihtuu Kiinteistömaailma-yrittäjyyteen - Timo Voutilainen yrittäjäksi Kiinteistömaailmaan Tampereella ja Orivedellä

Timo Voutilainen aloittaa Tiina ja Pasi Bergqvistin yrittäjäkumppanina Kiinteistömaailma Tampere Kalevassa ja Orivedellä. Voutilainen palaa näin tuttuun ketjuun neljän OP Kodissa vietetyn vuoden jälkeen. Kiinteistömaailman ketjujohdossa Voutilainen työskenteli myyntiverkoston johto- ja valmennustehtävissä viime vuosikymmenen lopussa niin ikään noin neljän vuoden ajan.

Kiinteistömaailma Tampere Kalevan uudella yrittäjällä Timo Voutilaisella on kokemusta kiinteistönvälityksestä yli 30 vuoden ajalta. Ensimmäiset työvuodet hän työskenteli myyntineuvottelijana ja kiinteistönvälittäjänä; viimeiset vuodet välitysliikkeiden johtotehtävissä, viimeksi OP Koti Pirkanmaan toimitusjohtajana. Sitä ennen Voutilainen työskenteli Kiinteistömaailman ketjujohdossa useissa eri tehtävissä mm. aluejohtajana.

”Yrittäjyys on uusi haaste ja itselleni jälleen uusi näkökulma välitystyöhön, mitä todella innolla odotan”, Voutilainen sanoo.

”Yhdessä kokeneiden ja entuudestaan tuttujen Tiina ja Pasi Bergqvistin kanssa on mahdollisuus saada yrittäjyydelle lentävä lähtö. Kiinteistömaailma on ketjuna tuttu, sekä toimintatavoiltaan että kilpailueduiltaan, joten sikälikin paluu ’vihreään ketjuun’ tuntuu luontevalta”, Voutilainen lisää.

Bergqvistit toivottavat Timon lämpimästi tervetulleeksi ketjuyritykseensä, jolla on kaksi toimipaikkaa: toinen Tampereen Kalevassa, toinen Orivedellä. Yhteensä Kiinteistömaailma-ketjussa on yli 100 yrittäjävetoista asuntomyymälää noin 50 paikkakunnalla.

 

Lisätiedot:

yrittäjä Timo Voutilainen, Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkatu ja Orivesi, puh. 0505688424

yrittäjä Tiina Bergqvist, Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkatu ja Orivesi, puh. 0401205001

yrittäjä Pasi Bergqvist, Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkatu ja Orivesi, puh. 0401205010

13.10.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.