Kiinteistömaailman Pulssi 3.10.2023: Omakotitalokauppa positiivinen yllätys – kerrostalokauppa vaatimatonta syyskuussa

Kiinteistömaailma-ketju välitti juuri päättyneessä syyskuussa yhteensä 923 kohdetta. Niistä 702 oli käytettyjen myynnissä olleiden kohteiden välitystä, 5 uudiskohteiden välitystä ja 216 vuokrakotien välitystä.

”Omakotitalokaupassa nähtiin paras myyntikuukausi kokonaiseen vuoteen, mikä on todella iloinen yllätys, ja myös rivitalokaupassa kuukautta voi pitää varsin vahvana. Kerrostalokaupan piristyminen sen sijaan antaa edelleen odottaa itseään”, sanoo Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Mika Laurikainen.

”Näissä oloissa kannustan tekemään laskelman: kuinka paljon itseä kiinnostavan kohteen hinta on laskenut vuoden takaisesta ja paljonko lainan korkoihin menee nykytasolla – tulos voi olla yllättävä ja mahdollisuuksia avaava”, Laurikainen lisää.

Kiinteistömaailma julkaisee puolivuosittaisen barometrinsä asuntokaupan näkymistä torstaina 5.10.2023 kello 9. Ennuste pohjautuu 330 välitysammattilaisen vastauksiin oman markkina-alueen tilanteesta ja eri asuntotyyppien kaupan näkymistä.

Ilmoittautumiset barometrin julkistusaamukahville: taina.mustamo@kiinteistomaailma.fi. Osallistua voi myös etänä (Teams). Tilaisuus on lehdistön edustajille.

 

Lisätiedot:

Mika Laurikainen, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 040 5607514

03.10.2023 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.