Kiinteistömaailma Kouvolan yrittäjä vaihtuu – Samuli Hyry aloittaa uutena yrittäjänä

Kiinteistömaailma Kouvolan yrittäjänä lähes 25 vuoden ajan toiminut Harri Vauhkonen on myynyt yrityksensä liiketoiminnan Samuli Hyrylle. Viime vuonna 150 asunto- ja kiinteistökauppaa tehnyt ja liikevaihtoaan noin viidenneksen kasvattanut Kouvolan asuntomyymälä siirtyy uuden yrittäjän hoitoon helmi-maaliskuun vaihteessa. Uutena yrittäjänä aloittava Samuli Hyry on toiminut aiemmin yrittäjänä rakennusalalla ja sitä ennen poliisina.

Kauppamäärillä mitattuna Suomen suurimman kiinteistönvälitysketjun eli Kiinteistömaailman Kouvolan asuntomyymälän yrittäjä Harri Vauhkonen on myynyt yrityksensä liiketoiminnan Samuli Hyrylle. Asuntomyymälän kokenut henkilöstö – kiinteistönvälittäjät Satu Hurmalainen, Susanna Mentu ja Satu Kuukka sekä myyntisihteeri Päivi Borisov – jatkaa asiakaspalvelua ja toimeksiantojen hoitoa uuden yrittäjän johdolla entiseen tapaan. Kokonaan ei Vauhkonenkaan ole välitystyöstä välittömästi luopumassa, vaan hän on lupautunut auttamaan Samuli Hyryä Kiinteistömaailma-yrittäjyyden alkuun kesään saakka.

”Neljännesvuosisadan aikana Kiinteistömaailma on tullut kouvolalaisille tutuksi: olemme olleet välittäjinä tuhansissa alueen kodinvaihdoissa. Kokenut henkilöstömme ja rakennusalaa tunteva uusi yrittäjä ovat erinomainen yhdistelmä, jolla Kiinteistömaailma jatkaa tästä eteenpäin”, Vauhkonen sanoo. Lähes 40 vuoden kiinteistönvälitysuran ja 25 vuoden yrittäjyyden jälkeen Vauhkonen aikoo keskittyä vapaisiin päiviin kesämökeillään, ja tuleepa eri puolille Etelä-Suomea muuttaneita lapsiakin tavattua todennäköisesti aiempaa enemmän.

Elimäkeläislähtöinen mutta Kouvolassa asuva Samuli Hyry tuntee yrityksensä toiminta-alueen hyvin.

”Kouvolassa on omaleimaisia, hyvinkin erilaisia asuinalueita, ja yli 7000 vapaa-ajanasunnollaan Kouvola kuuluu Suomen kesämökkirikkaimpiin paikkakuntiin. Kiinteistömaailma haluaa olla jatkossakin vahva kiinteistönvälittäjä sekä asunnoissa että vapaa-ajankiinteistöissä”, Hyry sanoo.

 

Lisätiedot:

yrittäjä Samuli Hyry, Kiinteistömaailma Kouvola, puh. 040 539 8230

08.03.2022 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.