Juha Lamminkari nimitetty Kiinteistömaailman CDO:ksi ja Mika Lehtiniemi liiketoimintajohtajaksi 2.1.2019 alkaen

Juha Lamminkari on nimitetty Kiinteistömaailman digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi (CDO, Chief Digital Officer) ja Mika Lehtiniemi Kiinteistömaailma-ketjusta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi 2. tammikuuta 2019 lukien.

Digitaalisen liiketoiminnan johtajan tehtävä on Kiinteistömaailmassa uusi. Lamminkari johtaa tammikuusta alkaen tiimiä, joka vastaa Kiinteistömaailmassa käytössä olevista järjestelmistä ja niiden kehittämisestä, sähköisen asuntokaupan mahdollisuuksien täysimääräisestä hyödyntämisestä, verkkopalvelusta sekä digitaalisten palvelujen kaupallistamisesta. Ohjelmistoyrittäjätaustainen Juha Lamminkari on viimeksi työskennellyt Helsingin seudun liikenne (HSL) -kuntayhtymässä lippu- ja informaatiojärjestelmän pääarkkitehtina, ja hän on myös osallistunut useiden kiinteistöjen kauppaan liittyvien palveluiden kehittämiseen.

Kiinteistömaailma-franchisingketjun liiketoimintajohtajana vuodenvaihteessa aloittava Mika Lehtiniemi toimii Kiinteistömaailma Rovaniemen (Rovaniemen Kodit Oy LKV) toimitusjohtajana. Hän on ollut ketjun yrittäjänä kahdeksan vuoden ajan ja sitä ennen useiden vuosien ajan eri pankkitehtävissä, mm. pankinjohtajana Danske Bankissa. Liiketoimintajohtajana Lehtiniemi vastaa ketjun kehittämisestä ja mm. yrittäjärekrytoinnista valtakunnallisesti.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Erkki Heikkinen, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 4332080
CDO Juha Lamminkari, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0500 976986 (tehtävässä 2.1.2019 alkaen)
liiketoimintajohtaja Mika Lehtiniemi, Kiinteistömaailma Oy, puh. 0444 250250 (tehtävässä 2.1.2019 alkaen)

24.06.2019 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.