21.581.51h-4hHelsinginkuja 6, Helsinki, 00500

Asunto Oy Helsingin Berkka

223 600 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin BerkkaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Ainutlaatuinen uusi koti Kallion trendikkäiden kortteleiden sydämessä!

Hanki nyt uusi, uniikki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 30.4.2024 mennessä, YIT maksaa kumppanipankista ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden uuden kodin hankintaan ilman huolta asuntolainan koronnoususta. Kun ostat kauttamme muuttovalmiin YIT Kodin 31.8.2024 mennessä, YIT maksaa puolestasi Aktiasta* tai Nordeasta* ottamallesi asuntolainalle 2 % korkokaton 5 vuodelle**. Saadaksesi edun ja lisätietoja ota yhteyttä Kiinteistömaailma Punavuoren kiinteistönvälittäjiin: Kaj Roos puh. 045 318 7929 tai Auli Pohjaranta 040 159 7740. * Kumppanipankki päättää lainan myöntämisestä ja korkokaton lisäämisestä lainaan.

** Korkokaton suojataso viitekorolle (6 kk Euribor tai 12 kk Euribor kumppanipankista riippuen) on     2 %, jolloin asuntolainasi viitekorko on enintään 2 % seuraavat viisi vuotta.

Onko nykyinen kotisi vielä myymättä ja se askarruttaa mieltäsi? Ei huolta, autamme siinäkin. Ole meihin rohkeasti ja matalalla kynnyksellä yhteydessä. Löydämme varmasti sopivan ratkaisun kodinvaihtoosi. Asumisunelmat on tehty yhdessä toteutettaviksi.

Asunto Oy Helsingin Berkka

YIT:n rakentama Helsingin Berkka seisoo Kallion trendikkäillä kulmilla, Alppiharjussa. Pienen ja viihtyisän Helsinginkujan varteen valmistunut upea uusi yhtiö on jotakin ainutlaatuista – uudiskohde keskellä kaikkea – urbaanissa, eläväisessä ympäristössä. Täällä elinpiiri on valmiina satavuotiaan rakennuskannan keskellä kivijalkaliikkeineen, kahviloineen, ravintoloineen, päiväkoteineen ja kouluineen. Täällä asut vireässä kantakaupungissa, mutta suojassa kaupungin hälinältä: rauhallisen kujan varrella, sisäpihan tunnelmasta nauttien.

Kallion trendikkäät kivijalkaputiikit, kahvilat ja ravintolat ovat uuden kotitalosi naapurissa. Bussit ja ratikat kulkevat läheistä Fleminginkatua, ja metrolle on vain noin 400 metriä. Läheltä löydät legendaarisen Kallion kirjaston, puistot ja kalliot, Linnanmäen huvipuiston, Sea Lifen, monet teatterit, Hakaniemen kauppahallin ja paljon muuta hauskaa! Helsingin rautatieasemalle, Pasilan asemalle ja Mall of Triplaan on noin 2 km, Kauppakeskus REDIin vielä vähemmän.

Talo avautuu upeasti kolmeen suuntaan. Olemassa olevaa rakennuskantaa täydentävään kerrostaloon on valmistunut tavanomaisesta poikkeavia asuntoja. Perinteisessä vinttikerroksessa on uniikkeja ullakkohuoneistoja kattoterasseineen. Asukkaiden yhteiskäytössä on tilava kerhohuone vaikkapa juhlia varten, taloyhtiösauna ja arkea helpottava pesula.

Taloyhtiöllä on huoneistokohtainen omaksi lunastettava vuokratontti, jonka huoneistokohtaisen tonttiosuuden osakkeenomistaja voi lunastaa. Vaihtoehtoisesti huoneistokohtaisesta tonttiosuudesta voi maksaa tontinvuokravastiketta.

Astu sisään uuteen kotiisi ja aloita vireä elämä huippuympäristössä! Kysy meiltä lisää niin valitaan sinulle se oikea!

Kiinteistömaailma Punavuori
Sydänkoti Real Estate Punavuori Oy
Iso Roobertinkatu 15, 00120 Helsinki

Auli Pohjaranta puh. 040 159 7740
Kaj Roos puh. 045 318 7929
https://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-punavuori

Esite>>

Sisustusmateriaalit>>

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!