HELSINKI BULEVARDI: Kiinteistönvälittäjäksi Bulevardille!

Kasvatamme voimakkaasti liiketoimintaamme viihtyisässä Bulevardin asuntomyymälässä. Alue tarjoaa alan osaajalle erinomaiset mahdollisuudet menestykseen ja mielenkiintoisten projektien hoitamiseen. Olemme myös valmiita kouluttamaan alaan innokkaasti suhtautuvia uusia kykyjä: sinulla on näyttöjä palvelujen myynnissä tai muussa asiakastyössä. Tärkeintä on oma asenteesi, me annamme täyden tuen työssä menestymiseen.

Roolisi tulee kehittymään tulostesi mukaisesti ja kasvavassa tiimissä on tilaa erilaisille osaajille.  Meille on tärkeää, että hoidat asiakkaidesi asuntovarallisuutta ja saat heiltä yhä uusia toimeksiantoja. Pitkäaikaisten asiakkaiden antamat referenssit ovat meillä arvossaan.    
Kannustamme sinua reilun palkkausmallin ja koulutuksen lisäksi myös muilla työtäsi tukevilla toimilla. LKV- tutkinto katsotaan eduksesi. Vahva yhteistyö Kiinteistömaailma- ketjun ja Danske Bankin kanssa auttaa sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Voimme myös jatkossa keskustella sitoutumisesta osakkuuden kautta yhtiöömme, mikäli omat näyttösi ja asenteesi tiimityöhön tekevät sen mahdolliseksi.   

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!
Eeva Kyläkoski, yrittäjä +358 46 8505850, eeva.kylakoski@kiinteistomaailma.fi

 

13.05.2016 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.