Kiinteistömaailman 2-in-1 on tehokas lisä jo ennestään laajaan palveluvalikoimaamme. Kokeile videoesittelyn ja yksityisnäytön yhdistelmä jo tänään!

Videoesittelyt


Löydä uusi koti: tutustu paremmin, tiedä enemmän, valitse varmemmin

Kun etsit kotia, videoesittelyistä näet tulevan unelmakotisi tarkemmin. Näet asunnon kaikki tilat omalta ruudultasi. Voit lopettaa arvailun pelkkien valokuvien ja pohjapiirroksen pohjalta! Samalla voit tutustua seikkaperäisesti entistä useampaan kohteeseen kaikessa rauhassa, ja valita parhaat päältä. Ja kun olet löytänyt suosikkisi, pääset tutustumaan niihin yksityisnäytöllä, omassa rauhassasi — juuri silloin kun sinulle sopii. Hukkakäynnit ovat muisto vain.

  • Asunnossa esittely käynnissä 24/7.
  • Ostaja!  Käy asunnossa milloin ja mistä vain!
  • Myyjä! Asunnossa on jatkuva näyttö elämän siitä häiriintymättä.

Yksityisnäytöt


Myy asuntosi: esittele tehokkaammin, vähemmällä vaivalla, 24/7

Kun olet myymässä asuntoa, Kiinteistömaailman videoesittely myy sitä puolestasi 24/7. Ostajat voivat nähdä asuntosi omilta ruuduiltaan, kaikessa rauhassa. Voit unohtaa sunnuntaisen siivousrumban ja asuntokaupan renkaanpotkijat. Yksityisnäytölle tulevat vain aidosti kiinnostuneet ostajaehdokkaat. Heille asuntoa on ilo esitellä, ja kun jokainen näyttö on yksityinen, ostaja voi vakuuttua kaikessa rauhassa asuntosi sopivuudesta tarpeisiinsa. Näin kaupat syntyvät varmemmin.

  • Ei tyhjiä näyttöjä.
  • Ostaja! Pääset katsomaan asuntoa rauhassa itsellesi sopivana aikana.
  • Myyjä! Näytössä käy aina potentiaalinen ostajaehdokas.

Pohditko asunnon ostamista, mutta et ole löytänyt unelmakotia? Tee maksuton Kotihaku, niin kartoitamme unelmakotisi kriteerit!

Pohditko asunnon myyntiä? Kiinteistömaailmalta saat asiantuntijan perustellun hinta-arvion maksutta. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin kerromme sinulle miten asuntosi myynnissä voidaan hyödyntää uutta tehokkaampaa tapaa!

Kiitos yhteydenotosta!

Kyllä! Haluan perustellun hinta-arvion asunnostani Kotikäynnillä. Ottakaa minuun heti yhteyttä.

Välitämme yhteydenottopyynnön postinumeron perusteella lähimpään myymäläämme. Voit myös valita myymälän tai välittäjän itse:
Valitse myymälä itse » Valitse välittäjä itse »

Kiinteistömaailman uutiskirje pitää sinut ajan tasalla asuntomarkkinoista. Saat hyödyllistä ja räätälöityä tietoa vaikkapa oman alueesi hintakehityksestä sekä rahoitusmarkkinoista ja lainsäädännöstä. Tilaa uutiskirje tästä >>