Tätä odotamme sinulta yrittäjä

Olet joukkuepelaaja, joka rakastaa omaa työtään. Olet tavoitteellinen ja päämäärätietoinen, etsit menestystä työssäsi. Sinusta löytyy rohkeutta ja kunnianhimoa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat johtaa ihmisiä.

Menestyksesi tukipilarit

Paras brändi

Kiinteistömaailma-ketjun yrittäjänä sinulla on loistava mahdollisuus menestyä. Vahva ja hyvämaineinen brändimme antaa sinulle hyvän liikkeelle lähdön. Saat käyttöösi testatun ja alati kehittyvän ketjukonseptin sekä ketjun yhteiset palvelut.

Yhteismyynti

Kiinteistömaailma-ketjun tärkeimpiä kilpailuetuja on yhteismyynti. Yhteismyynti tarkoittaa sitä, että kun yksi välittäjämme saa asunnon myyntiin, myös hänen 600 kollegaansa ympäri Suomen voivat esitellä ja myydä asuntoa omille asiakkailleen.

Tehokas markkinointi

Kilpailijoita aktiivisempi ja ammattitaitoisempi markkinointi on ollut vuosia yksi Kiinteistömaailma-ketjun vahvuuksista. Markkinointi toteutetaan ketjussa ammattilaisten voimin ja sen tehtävä on edistää systemaattisesti ketjun liiketoimintaa.

Suurin verkkopalvelu

Oma verkkopalvelumme www.kiinteistomaailma.fi on kuin verkossa toimiva valtakunnallinen asuntomyymälä, joka tukee asiakkaita kodinvaihdossa ja auttaa heitä kiinnostavien kohteiden löytämisessä. Verkkosivuillamme käy useita satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa.

Koulutus ja lakineuvonta

Oman koulutusjärjestelmämme tavoitteena on kehittää kiinteistömaailmalaisten osaamista pitkäkestoisesti ja yksilöllisesti. Oma lakimiehemme on myös puhelinsoiton päässä. Hän seuraa tiiviisti alan lainsäädännön kehitystä.


Kiinnostuitko Kiinteistömaailma-yrittäjyydestä?
Ota yhteyttä franchising-konsultti Harri Kastikaiseen

puh. 040 533 1161
harri.kastikainen@kiinteistomaailma.fi

 

Kuva2