Kiinteistömaailman yrittäjätarinoita

 

Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvia yrityksiä johtaa pitkälti yli 100 itsenäistä franchising-yrittäjää, joiden taustat ovat hyvinkin erilaiset. Monet yrittäjistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla, toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja saaneet meiltä alan koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaa. Varmistamme, että saat tarvitsemasi tuen yrityksesi menestymiseen ja työkaluja henkilöstösi hyvinvoinnin ylläpitoon.

Tutustu yrittäjiemme tarinoihin Uudeltamaalta Lappiin

Pekka Wirtanen ja Stefan Rehnström aloittivat Kiinteistömaailma-yrittäjinä Vantaalla keväällä 2019.
Katso, mitä Stefan ja Pekka kertovat yrittäjyydestä Kiinteistömaailmassa.

Helsingin Kruununhaan yrittäjä Antti Kainulainen arvostaa sitä, että Kiinteistömaailmassa voi keskittyä ydinliiketoimintaan, koska kaikki taustapalvelut on mietitty valmiiksi ketjutasolla. Katso Antin ajatuksia yrittämisestä.

Maarit Pelli ja Harri Kalliovalkama, Kangasala-Tampere

Emme ole juristeja tai psykologeja, mutta hoidamme asuntoasiat alusta loppuun asti hyvin huolellisesti ja toimimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tilanteen mukaan. Vaikka meillä olisi kuinka kiire, aina on aikaa asiakkaalle, sanovat Kiinteistömaailma Kangasalan ja Tampere Koilliskeskuksen yrittäjät Maarit Pelli ja Harri Kalliovalkama.

Lue koko tarina tästä >

Kirsi Savikko, Helsinki

Kiinteistömaailma Helsinki Myllypuron yrittäjä Kirsi Savikko nauttii Itä-Helsingissä työskentelystä. – Olemme Myllypuron ainoa oma kiinteistönvälitysyritys ja tämän alueen asiantuntija. Väitän, että jokainen välittäjämme tuntee joka ikisen kadun ja kaiken mahdollisen Myllypurosta, Savikko sanoo.

Lue koko tarina tästä >

Tiina ja Pasi Bergqvist, Tampere

Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkadun yrittäjät Tiina ja Pasi Bergqvist ovat alalla kuin kotonaan. Yhdessä he ovat myös remontoineet useita asuntoja. ”Aina kun elämäntilanne muuttuu tai koti ei enää tunnu omalta, kannattaa vaihtaa.”

Lue koko tarina tästä >

Merja Sundberg, Kotka

Kiinteistömaailma Kotkan yrittäjä Merja Sundberg on pikkukaupungin julkkis, joka tuntee paikallisen asuntokaupan markkinat ja seudun taloyhtiöt kuin omat taskunsa. – Kotka on täydellinen paikka asua ja tehdä asuntokauppaa, koska alueesta on tullut yhä houkuttelevampi, ja ihmiset ovat välittömiä.

Lue koko tarina tästä >

Timo ja Marja-Leena Lampi, Tampere

Kiinteistömaailma Tampere Lielahden yrittäjät Timo ja Marja-Leena Lampi saavat asiakkaat hyvää palautetta muun muassa rakennusteknisten asioiden osaamisesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. – Tehtävämme on selvittää asiakkaan kysymät asiat ja nekin seikat, joita asiakas ei osaa edes kysyä, pariskunta sanoo.

Lue koko tarina tästä >

Tapio Anttila ja Riku Muurimäki, Pirkkala

Kiinteistömaailma Pirkkalan yrittäjät Tapio Anttila ja Riku Muurimäki ovat pitkän linjan kiinteistöalan ja myynnin ammattilaisia. ”Teemme kaikkemme asiakkaan eteen”, miehet tuumivat.

Lue koko tarina tästä >

Minna Nyström ja Minna Ehrola, Tampere

Ihmisten ja asiakaspalvelun parissa toimiminen on Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin yrittäjien Minna Nyströmin ja Minna Ehrolan sydäntä lähellä. Molemmilla on myös omakohtaista kokemusta omakotitalon rakentamisesta ja remontoinnista sekä eri aikakausien taloissa asumisesta.

Lue koko tarina tästä >

Mertsi Friberg, Tampere

Kiinteistömaailma-yrittäjä Mertsi Fribergin välittäjätiimi tuntee erityisesti Hervannan ja Kalevan erityispiirteet, mutta hoitaa myös vapaa-asuntojen ja metsätilojen myynnin. Haastattelusta Friberg lähtikin tekemään kauppoja muutaman sadan hehtaarin metsätilasta.

Lue koko tarina tästä >

Tero Naskali ja Timo Talvilaine, Tampere-Nokia-Lempäälä

Kiinteistömaailma-yrittäjät Tero Naskali jaTimo Talvilaine panostavat välittäjien ammattitaitoon: “Olemme ylpeitä hienosta työporukastamme”

Lue koko tarina tästä >

Misa Roito, Tommi Luosmala, Kimmo Ärlig ja Lasse Lehtervo, Tampere

Kiinteistömaailma Tampere Ratinan yrittäjänelikko Misa Roito, Tommi Luosmala, Kimmo Ärlig ja Lasse Lehtervo panostavat asiakkaan kuuntelemiseen. – Hyvä välittäjä on empaattinen ja kuulee asiat rivienkin välistä. Joskus sopiva koti voi olla jotain ihan muuta, kuin mitä itse suunnitteli.

Lue koko tarina tästä >

Maarit Pietarila, Helsinki

Maarit Pietarilan työsuhde-etuihin kuuluu ainutlaatuinen työympäristö Etelä-Helsingissä keskellä Ullanlinnan jugend- ja uusrenessanssitaloja sekä suurlähetystöjä. Kaiken kruunaa kulman takana aukeava Huvilakatu, kaduista kenties tyylikkäin.

Lue koko tarina tästä >

Sanna Hotanen ja Visa Suojanen, Jyväskylä

Kiinteistömaailmalla on Jyväskylässä kaupungin kattavin tarjonta koteja – ja vahva halu palvella parhaiten niin ensiasunnon ostajaa kuin kokenutta asuntosijoittajaakin. Yrittäjät Sanna Hotanen ja Visa Suojanen nauttivat kiinteistönvälitystyöstä.

Lue koko tarina tästä >

Mia Majasalmi, Lohja

Kiinteistömaailma Lohjan yrittäjä Mia Majasalmi pitää lain kiemuroiden selvittämisestä, asiakkaiden odotusten ylittämisestä, pyöräilemisestä sekä kaikenlaisista vimpaimista ja moottoroiduista kulkupeleistä.

Lue koko tarina tästä >

Antti Kainulainen, Helsinki

20-vuotiaana kiinteistönvälitysalalle tullut Antti Kainulainen huomasi, että koulutus ja osaaminen olivat paras tapa taklata asiakkaiden ennakkoluulot ja epäilykset. Nykyään hän on asiakkaidensa luottohenkilö.

Lue koko tarina tästä >

Markku Kilpeläinen, Helsinki

Hyvä kiinteistönvälittäjä joutuu välillä olemaan myös juristi, psykologi, pappi, kirjailija ja siivooja, sanoo Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylän yrittäjä Markku Kilpeläinen.

Lue koko tarina tästä >

Pekka Laukkanen, Helsinki

Sosiaalisuus ja verkostoitumiskyky ovat syntymälahjoja, mutta kaiken muun tarvittavan kiinteistönvälitysalalla menestymiseen Pekka Laukkanen on saavuttanut pitkäjänteisyydellä ja puurtamisella.

Lue koko tarina tästä >

Mika Lehtiniemi, Rovaniemi

Kiinteistömaailma Rovaniemen yrittäjän Mika Lehtiniemen asuntomyymälä on oikea asumisen tavaratalo. Jokaiselle asiakkaalle löytyy jotakin ostettavaksi tai vuokrattavaksi.

Lue koko tarina tästä >

Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, Helsinki-Sipoo

Psykologinen veivaaja ja rauniokoirien kouluttaja. Sellainen on Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, joka tämän lisäksi on myös kolmen menestyvän Kiinteistömaailman myymälän yrittäjä Koillis-Helsingissä ja Etelä-Sipoossa.

Lue koko tarina tästä >

Kari Puustinen, Kerava–Tuusula

Kiinteistömaailma Kerava–Tuusulan yrittäjä Kari Puustinen on ideanikkari, jonka sydän on täynnä kotiseuturakkautta. Hän on vetänyt Keravalla kaupunkikiertoajeluja, julistanut rottasodan ja ehdottanut metroliikennettä junaradalle. Tämän lisäksi hän on myös rautainen kiinteistökaupan asiantuntija.

Lue koko tarina tästä >

Kukka Kauppila ja Marko Välimäki, Helsinki

Kiinteistönvälittäjänä pääsee toteuttamaan sekä omia että asiakkaiden unelmia, ja se on palkitsevaa, sanovat Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaaren, Itäkeskuksen ja Hakaniemen yrittäjät Kukka Kauppila ja Marko Välimäki.

Lue koko tarina tästä >

Marko From, Vantaa

Entisestä SM-liigapelaajasta Marko Fromista ei tullut NHL-tähteä. Sen sijaan hänestä tuli Kiinteistömaailma Vantaan Tikkurilan, Koivukylän ja Kivistön asuntomyymälöiden yrittäjä ja vahva toimija Vantaan asuntokaupassa. Yrittämisessä hän suosii joukkueurheilusta tulevia arvoja.

Lue koko tarina tästä >

Arja Sarusto, Hämeenlinna

Kiinteistönvälittäjä on oma ihmistyyppinsä, sanoo Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13:n yrittäjä Arja Sarusto. Hän löysi oman unelma-alansa 17 vuotta sitten. Hyvä niin, sillä hän kuolisi tylsyyteen, jos joutuisi tekemään yhtä ja samaa kahdeksasta neljään.

Lue koko tarina tästä >

Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Jesse Nylund ja Antti Haataja, Helsinki-Espoo

"Työntekijöiden kokema kunnioitus näkyy asiakkaan saamassa palvelussa", toteavat palkitut Kiinteistömaailma-yrittäjät Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Jesse Nylund ja Antti Haataja Espoon Tapiolasta sekä Helsingin Munkkiniemestä, Herttoniemestä ja Viikistä.

Lue koko tarina tästä >

Karri Kekkonen, Valkeakoski

Kiinteistömaailma Valkeakosken yrittäjä Karri Kekkonen nauttii aidosti, kun saa työssään kehua kotipaikkakuntaansa. Yrityksen menestyksen taustalla ovat paitsi paikallinen tuntemus myös välittäjien hyvä tiimihenki.

 

Lue koko tarina tästä >

Pertti Orava ja Sisko Koobas, Mikkeli

Kiinteistömaailma Mikkelin yrittäjät Pertti Orava ja Sisko Koobas eivät epäröi ottaa käyttöön sopivia työkaluja, oli sitten kyse kotikäynneistä tai uusista digitaalisista innovaatioista.

Lue koko tarina tästä >

Rolf ja Riikka Wirta, Helsinki-Espoo-Kauniainen

Hanko Sushista tunnetut Rolf ja Riikka Wirta ovat hankkineet kaksi yritystä, jotka pyörittävät yhteensä kuutta Kiinteistömaailman toimipistettä. Maaliskuussa on tarkoitus avata vielä pop-up-liike Espoon Westendiin.

Lue koko tarina tästä >

Anne Kuiri ja Christoffer Henriksson, Espoo

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa tunnetaan yhtenä Suomen parhaista uudiskohteiden myyjistä. Siitä on kiittäminen yrittäjiä Anne Kuiria ja Christoffer Henrikssonia, jotka ovat paitsi toisiaan täydentäviä yhtiökumppaneita, myös anoppi ja vävy.

Lue koko tarina tästä >

Anne-Mari Kalliopuska, Oulu

Kiinteistömaailma Oulun Tuiran yrittäjä Anne-Mari Kalliopuska käy asiakkaan kanssa läpi monenlaisia elämäntilanteita. Myös työntekijöiden kasvupolun seuraaminen on antoisaa. – Työssä ajaa eteenpäin sen merkityksellisyys.

Lue koko tarina tästä >

Hannu ja Päivi Salo, Espoo-Helsinki-Raasepori-Kirkkonummi

Yrittäjät Hannu ja Päivi Salo tunnetaan kiinteistönvälitysalan uudistajina – herra Tarjouskauppa ja rouva Markkinoija on palkittu alan ulkopuolellakin.

Lue koko tarina tästä >

Jenny Karttunen ja Tiina Kallio, Espoo

Kiinteistönvälittäjät Jenny Karttunen ja Tiina Kallio ovat yhdessä rautainen tiimi: “Haluamme olla luotettavia ja ihmisläheisiä ammattilaisia, joiden kanssa on helppo jakaa asioita”.

Lue koko tarina tästä >

Ota yhteyttä!

Harri Kastikainen

040 533 1161

franchising-konsultti
harri.kastikainen@kiinteistomaailma.fi