Kiinteistömaailman yrittäjätarinoita

 

Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvia yrityksiä johtaa yli 100 itsenäistä franchising-yrittäjää, joiden taustat ovat hyvinkin erilaiset. Monet heistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla, toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja saaneet meiltä alan koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaansa.

Varmistamme, että saat tarvitsemasi tuen yrityksesi menestymiseen ja työkaluja henkilöstösi hyvinvoinnin ylläpitoon.

Kiinnostuitko yrittäjyydestä? Ota yhteyttä!

Tutustu yrittäjiemme tarinoihin Uudeltamaalta Lappiin

Erika Ylimutka ja Jukka-Matti Roth, Helsinki

Ylimutka Roth Iltalehti kasvokuva

Erika Ylimutka ja Jukka-Matti Roth välittävät uniikkiasuntoja Helsingin arvostetuimmilla postinumeroalueilla. Kantakaupungin arvoasunnot liikkuvat pitkälti yksityisesittelyjen, verkostoitumisen ja toisinaan myös ostotoimeksiantojen kautta. Bisnesmaailmasta asuntokaupan pariin ponnistanut parivaljakko haluaa kyseenalaistaa alan vallitsevia käytäntöjä.

Lue koko tarina tästä >

Antti Iivari ja Matti Palovaara, Rovaniemi

Kiinteistömaailma Roi Iivari Palovaara kuva1

Rovaniemi on keikkunut useana vuonna kärjen tuntumassa Suomen parasta asuntosijoitustuottoa tarjoavien kaupunkien vertailussa. Erityisesti lyhytaikaismajoitus tarjoaa erinomaista tuottopotentiaalia kaupungissa, joka elää turismista. Vastikään Kiinteistömaailma Rovaniemen ohjaksiin tarttuneet huippuvälittäjät Antti Iivari ja Matti Palovaara jakavat saman filosofian mitä onnistuneisiin asuntokauppoihin tulee: ”Palvellaan ihmisiä, ei neliöitä.”

Lue koko tarina tästä >

Jarmo Kinnunen, Joensuu

Yrittajan tarina Kinnunen KUVA1

Täältä saa pääkaupunkiseudun keskihintaisen perheasunnon hinnalla uudenkarhean omakotitalon, kesämökin, ja vielä jää rahaa jäljellekin, lupaa Joensuun Kiinteistömaailman asuntomyymälää 15 vuoden ajan luotsannut yrittäjä Jarmo Kinnunen heti kättelyssä.

Lue koko tarina tästä >

Kirsi ja Kimmo Raappana, Vantaa

Yrittajan tarina raappanat kuva1

Kun Kirsi ja Kimmo Raappana reilut 12 vuotta sitten avasivat Kiinteistömaailman asuntomyymälän Suomen vilkkaimmalle kauppapaikalle Jumbon kauppakeskukseen, ympärillä näkyi vielä enimmäkseen nostokurkia. Asuntoja nousi vauhdilla, ja lisää suunniteltiin koko ajan.

Lue koko tarina tästä >

Nico Autero, Helsinki

Autero Nico 1

Kiinteistönvälittäjä Nico Autero luotsaa Helsingin Pakilassa yritystä, joka on toiminut alueella lähes 50 vuotta. – Se, että olemme yrityksenä toimineet alalla ja alueella pitkään ja panostaneet aluetuntemukseen, kantaa hedelmää. Hyvä lisää hyvää, Autero sanoo.

Lue koko tarina tästä >

Sari Honkalehto, Mervi Paakkala ja Jani Kesälä, Hyvinkää

Yrittäjän tarina paakkala kesala honkalehto 1

Moni hakeutuu asumaan Hyvinkäälle isomman tilan ja elämänlaadun perässä, sanovat Kiinteistömaailma Hyvinkään yrittäjät Sari Honkalehto, Mervi Paakkala ja Jani Kesälä. Kolmikon luotsaamasta asuntomyymälästä löytyy korkeaa osaamista ja paikallista asiantuntijuutta.

Lue koko tarina tästä >

Helsingin Kruununhaan yrittäjä Antti Kainulainen arvostaa sitä, että Kiinteistömaailmassa voi keskittyä ydinliiketoimintaan, kun kaikki taustapalvelut on mietitty valmiiksi ketjutasolla.

Sami Uurinmäki, Järvenpää-Mäntsälä

Yrittäjän tarina 20230410 Uurinmaki kuva1

”Koskaan ei tiedä mitä päivä tuo mukanaan”
– järvenpääläinen kiinteistönvälitysyrittäjä Sami Uurinmäki paitsi myy myös neuvoo ja opastaa.

Lue koko tarina tästä >

Antti Kainulainen, Helsinki

Kainulainen Antti 1

20-vuotiaana kiinteistönvälitysalalle tullut Antti Kainulainen huomasi, että koulutus ja osaaminen olivat paras tapa taklata asiakkaiden ennakkoluulot ja epäilykset. Nykyään hän on asiakkaidensa luottohenkilö.

Lue koko tarina tästä >

Tiina ja Pasi Bergqvist, Tampere

Tiina ja Pasi Bergqvist kuva2

Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkadun yrittäjät Tiina ja Pasi Bergqvist ovat alalla kuin kotonaan. Yhdessä he ovat myös remontoineet useita asuntoja. ”Aina kun elämäntilanne muuttuu tai koti ei enää tunnu omalta, kannattaa vaihtaa.”

Lue koko tarina tästä >

Timo ja Marja-Leena Lampi, Tampere

Marja Leena ja Timo Lampi 2

Kiinteistömaailma Tampere Lielahden yrittäjät Timo ja Marja-Leena Lampi saavat asiakkaat hyvää palautetta muun muassa rakennusteknisten asioiden osaamisesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. – Tehtävämme on selvittää asiakkaan kysymät asiat ja nekin seikat, joita asiakas ei osaa edes kysyä, pariskunta sanoo.

Lue koko tarina tästä >

Joonas Niskala, Ilmajoki-Kurikka

Joonas Niskala 2545

Joonas Niskala perusti alle kolmekymppisenä oman kiinteistönvälitysliikkeen kotiseudulleen Ilmajoelle. Franchising-yrittäjyys tuntui luontevalta askeleelta tradenomiopintojen ja Kiinteistömaailma-ketjussa työskentelyn jälkeen. ”Ihmisten kanssa kun osaa asioida niin se on paras lähtökohta”, Niskala tiivistää menestyksensä reseptiä.

Lue koko tarina tästä >

Mia Majasalmi,  Lohja

Majasalmi Mia 2

Kiinteistömaailma Lohjan yrittäjä Mia Majasalmi pitää lain kiemuroiden selvittämisestä, asiakkaiden odotusten ylittämisestä, pyöräilemisestä sekä kaikenlaisista vimpaimista ja moottoroiduista kulkupeleistä.

Lue koko tarina tästä >

Tero Naskali ja Timo Talvilaine, Tampere-Nokia-Lempäälä

Yrittajan tarina Tero Naskali, Timo Talvilaine 2

Kiinteistömaailma-yrittäjät Tero Naskali ja Timo Talvilaine panostavat välittäjien ammattitaitoon: “Olemme ylpeitä hienosta työporukastamme”

Lue koko tarina tästä >

Misa Roito, Tommi Luosmala, Kimmo Ärlig ja Lasse Lehtervo, Tampere

Yrittäjän tarinoita Ratina 2 jpg

Kiinteistömaailma Tampere Ratinan yrittäjänelikko Misa Roito, Tommi Luosmala, Kimmo Ärlig ja Lasse Lehtervo panostavat asiakkaan kuuntelemiseen. – Hyvä välittäjä on empaattinen ja kuulee asiat rivienkin välistä. Joskus sopiva koti voi olla jotain ihan muuta, kuin mitä itse suunnitteli.

Lue koko tarina tästä >

Maarit Pietarila, Helsinki

Kiinteistomaailma Maarit Pietarila IL

Maarit Pietarilan työsuhde-etuihin kuuluu ainutlaatuinen työympäristö Etelä-Helsingissä keskellä Ullanlinnan jugend- ja uusrenessanssitaloja sekä suurlähetystöjä. Kaiken kruunaa kulman takana aukeava Huvilakatu, kaduista kenties tyylikkäin.

Lue koko tarina tästä >

Mertsi Friberg, Tampere

Friberg 2

Kiinteistömaailma-yrittäjä Mertsi Fribergin välittäjätiimi tuntee erityisesti Hervannan ja Kalevan erityispiirteet, mutta hoitaa myös vapaa-asuntojen ja metsätilojen myynnin. Haastattelusta Friberg lähtikin tekemään kauppoja muutaman sadan hehtaarin metsätilasta.

Lue koko tarina tästä >

Sanna Hotanen ja Visa Suojanen, Jyväskylä

Sanna Hotanen 2

Kiinteistömaailmalla on Jyväskylässä kaupungin kattavin tarjonta koteja – ja vahva halu palvella parhaiten niin ensiasunnon ostajaa kuin kokenutta asuntosijoittajaakin. Yrittäjät Sanna Hotanen ja Visa Suojanen nauttivat kiinteistönvälitystyöstä.

Lue koko tarina tästä >

Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, Helsinki-Sipoo

Kirsi Marja Johansson 2

Psykologinen veivaaja ja rauniokoirien kouluttaja. Sellainen on Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, joka tämän lisäksi on myös kolmen menestyvän Kiinteistömaailman myymälän yrittäjä Koillis-Helsingissä ja Etelä-Sipoossa.

Lue koko tarina tästä >

Markku Kilpeläinen, Helsinki

Kilpeläinen2

Hyvä kiinteistönvälittäjä joutuu välillä olemaan myös juristi, psykologi, pappi, kirjailija ja siivooja, sanoo Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylän yrittäjä Markku Kilpeläinen.

Lue koko tarina tästä >

Minna Nyström ja Minna Ehrola, Tampere

Ehrola Nyström 1

Ihmisten ja asiakaspalvelun parissa toimiminen on Kiinteistömaailma Tampere Klingendahlin (nyk. Pyynikin) yrittäjien Minna Nyströmin ja Minna Ehrolan sydäntä lähellä. Molemmilla on myös omakohtaista kokemusta omakotitalon rakentamisesta ja remontoinnista sekä eri aikakausien taloissa asumisesta.

Lue koko tarina tästä >

Niko Merikko, Levi

Niko Merikko 3 jpeg

Kausityöntekijästä kiinteistötykiksi – Levin kiinteistönvälittäjältä Niko Merikolta voi ostaa oman palan tunturimaisemaa.

Lue koko tarina tästä >

Kari Puustinen, Kerava–Tuusula

Kari Puustinen 2

Kiinteistömaailma Kerava–Tuusulan yrittäjä Kari Puustinen on ideanikkari, jonka sydän on täynnä kotiseuturakkautta. Hän on vetänyt Keravalla kaupunkikiertoajeluja, julistanut rottasodan ja ehdottanut metroliikennettä junaradalle. Tämän lisäksi hän on myös rautainen kiinteistökaupan asiantuntija.

Lue koko tarina tästä >

Kukka Kauppila ja Marko Välimäki, Helsinki

Kauppila Valimaki 2

Kiinteistönvälittäjänä pääsee toteuttamaan sekä omia että asiakkaiden unelmia, ja se on palkitsevaa, sanovat Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaaren, Itäkeskuksen ja Hakaniemen yrittäjät Kukka Kauppila ja Marko Välimäki.

Lue koko tarina tästä >

Marko From, Vantaa

Marko From 2

Entisestä SM-liigapelaajasta Marko Fromista ei tullut NHL-tähteä. Sen sijaan hänestä tuli Kiinteistömaailma Vantaan Tikkurilan, Koivukylän ja Kivistön asuntomyymälöiden yrittäjä ja vahva toimija Vantaan asuntokaupassa. Yrittämisessä hän suosii joukkueurheilusta tulevia arvoja.

Lue koko tarina tästä >

Anne Kuiri ja Christoffer Henriksson, Espoo

Kuiri Henriksson 1

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa tunnetaan yhtenä Suomen parhaista uudiskohteiden myyjistä. Siitä on kiittäminen yrittäjiä Anne Kuiria ja Christoffer Henrikssonia, jotka ovat paitsi toisiaan täydentäviä yhtiökumppaneita, myös anoppi ja vävy.

Lue koko tarina tästä >

Anne-Mari Kalliopuska, Oulu

Kalliopuska1

Kiinteistömaailma Oulun Tuiran yrittäjä Anne-Mari Kalliopuska käy asiakkaan kanssa läpi monenlaisia elämäntilanteita. Myös työntekijöiden kasvupolun seuraaminen on antoisaa. – Työssä ajaa eteenpäin sen merkityksellisyys.

Lue koko tarina tästä >

Hannu ja Päivi Salo, Espoo-Helsinki-Raasepori-Kirkkonummi

Salo Hannu Paivi 1

Yrittäjät Hannu ja Päivi Salo tunnetaan kiinteistönvälitysalan uudistajina – herra Tarjouskauppa ja rouva Markkinoija on palkittu alan ulkopuolellakin.

Lue koko tarina tästä >

Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Jesse Nylund ja Antti Haataja, Helsinki-Espoo

AmulettiAsunnot

"Työntekijöiden kokema kunnioitus näkyy asiakkaan saamassa palvelussa", toteavat palkitut Kiinteistömaailma-yrittäjät Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Jesse Nylund ja Antti Haataja Espoon Tapiolasta sekä Helsingin Munkkiniemestä, Herttoniemestä ja Viikistä.

Lue koko tarina tästä >

Karri Kekkonen, Valkeakoski

Karri Kekkonen 1

Kiinteistömaailma Valkeakosken yrittäjä Karri Kekkonen nauttii aidosti, kun saa työssään kehua kotipaikkakuntaansa. Yrityksen menestyksen taustalla ovat paitsi paikallinen tuntemus myös välittäjien hyvä tiimihenki.

 

Lue koko tarina tästä >

Pertti Orava ja Sisko Koobas, Mikkeli

Orava Koobas 1

Kiinteistömaailma Mikkelin yrittäjät Pertti Orava ja Sisko Koobas eivät epäröi ottaa käyttöön sopivia työkaluja, oli sitten kyse kotikäynneistä tai uusista digitaalisista innovaatioista.

Lue koko tarina tästä >

Anne Anttiroiko-Takala, Kalajoki-Ylivieska

Anne Anttiroiko 1

Kiinteistömaailma Kalajoen yrittäjä Anne Anttiroiko-Takala tuntee hyvin alueensa vapaa-ajan asuntojen ja kotien tarjonnan. Hän on myös vahvasti mukana Hiekkasärkkien kiinteistökehityksessä.

Lue koko tarina tästä >

Pekka Wirtanen ja Stefan Rehnström, Vantaa

Wirtanen Rehnstrom 1

Asuntokauppa käy edelleen, mutta nyt markkinoilla korostuvat aiempaa enemmän asunnon oikeanlainen hinnoittelu ja välittäjän hyvät neuvottelutaidot, sanovat Kiinteistömaailma Vantaa Myyrmäen ja Martinlaakson yrittäjät Pekka Wirtanen ja Stefan Rehnström.

 
Kirsi Savikko, Helsinki

Savikko Kirsi kuva2

Kiinteistömaailma Helsinki Myllypuron yrittäjä Kirsi Savikko nauttii Itä-Helsingissä työskentelystä. – Olemme Myllypuron ainoa oma kiinteistönvälitysyritys ja tämän alueen asiantuntija. Väitän, että jokainen välittäjämme tuntee joka ikisen kadun ja kaiken mahdollisen Myllypurosta, Savikko sanoo.

Lue koko tarina tästä >

Arja Sarusto, Hämeenlinna

Arja Sarusto1

Kiinteistönvälittäjä on oma ihmistyyppinsä, sanoo Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13:n yrittäjä Arja Sarusto. Hän löysi oman unelma-alansa 17 vuotta sitten. Hyvä niin, sillä hän kuolisi tylsyyteen, jos joutuisi tekemään yhtä ja samaa kahdeksasta neljään.

Lue koko tarina tästä >

Rolf ja Riikka Wirta, Helsinki-Espoo-Kauniainen

Wirrat

Hanko Sushista tunnetut Rolf ja Riikka Wirta ovat hankkineet kaksi yritystä, jotka pyörittävät yhteensä kuutta Kiinteistömaailman toimipistettä. Maaliskuussa on tarkoitus avata vielä pop-up-liike Espoon Westendiin.

Juttu maksumuurin takana.
Lue koko tarina tästä >

Jenny Karttunen ja Tiina Kallio, Espoo

Kallio Karttunen 2

Kiinteistönvälittäjät Jenny Karttunen ja Tiina Kallio ovat yhdessä rautainen tiimi: “Haluamme olla luotettavia ja ihmisläheisiä ammattilaisia, joiden kanssa on helppo jakaa asioita”.

Lue koko tarina tästä >

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harri Kastikainen

040 533 1161

franchising-konsultti
harri.kastikainen@kiinteistomaailma.fi