Kiinteistömaailman yrittäjätarinoita

 

Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluvia yrityksiä johtaa yli 100 itsenäistä franchising-yrittäjää, joiden taustat ovat hyvinkin erilaiset. Monet heistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla, toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja saaneet meiltä alan koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaansa.

Varmistamme, että saat tarvitsemasi tuen yrityksesi menestymiseen ja työkaluja henkilöstösi hyvinvoinnin ylläpitoon.

Kiinnostuitko yrittäjyydestä? Ota yhteyttä!

Tutustu yrittäjiemme tarinoihin Uudeltamaalta Lappiin

Erika Ylimutka ja Jukka-Matti Roth, Helsinki

Ylimutka Roth Iltalehti kasvokuva

Erika Ylimutka ja Jukka-Matti Roth välittävät uniikkiasuntoja Helsingin arvostetuimmilla postinumeroalueilla. Kantakaupungin arvoasunnot liikkuvat pitkälti yksityisesittelyjen, verkostoitumisen ja toisinaan myös ostotoimeksiantojen kautta. Bisnesmaailmasta asuntokaupan pariin ponnistanut parivaljakko haluaa kyseenalaistaa alan vallitsevia käytäntöjä.

Lue koko tarina >

Antti Iivari ja Matti Palovaara, Rovaniemi

Kiinteistömaailma Roi Iivari Palovaara kuva1

Rovaniemi on keikkunut useana vuonna kärjen tuntumassa Suomen parasta asuntosijoitustuottoa tarjoavien kaupunkien vertailussa. Erityisesti lyhytaikaismajoitus tarjoaa erinomaista tuottopotentiaalia kaupungissa, joka elää turismista. Vastikään Kiinteistömaailma Rovaniemen ohjaksiin tarttuneet huippuvälittäjät Antti Iivari ja Matti Palovaara jakavat saman filosofian mitä onnistuneisiin asuntokauppoihin tulee: ”Palvellaan ihmisiä, ei neliöitä.”

Lue koko tarina >

Jarmo Kinnunen, Joensuu

Yrittajan tarina Kinnunen KUVA1

Täältä saa pääkaupunkiseudun keskihintaisen perheasunnon hinnalla uudenkarhean omakotitalon, kesämökin, ja vielä jää rahaa jäljellekin, lupaa Joensuun Kiinteistömaailman asuntomyymälää 15 vuoden ajan luotsannut yrittäjä Jarmo Kinnunen heti kättelyssä.

Lue koko tarina >

Seppo Kairikko, Savonlinna

230918 Seppo Kairikko 2717

Savonlinnan Kiinteistömaailma-yrittäjä Seppo Kairikko pitää itseään etuoikeutettuna, kun saa olla todistamassa talouden suhdanteita näköalapaikalta. "Aina jaksaa ihmetyttää, miten herkkä ilmapuntari asuntokauppa onkaan, niin hyvässä kuin huonossakin."

Lue koko tarina >

Antero Immonen, Varkaus

230918 Antero Immonen 2831

Antero Immonen on tehnyt asunto-, kiinteistö-, tontti- ja toimitilakauppaa Varkauden seudulla jo neljällä vuosikymmenellä. Omaa Kiinteistömaailman yritystä hän on pyörittänyt viimeisen kymmenen vuoden ajan. Työn imu on edelleen vahva: ”Välillä on suorastaan vaikea himmailla aamulla, että pääsee aloittamaan työt.”

Lue koko tarina >

Evamaria Poikolainen, Turku

Evamaria Poikolainen

Kiinteistönvälittäjien osaaminen on nyt arvossa arvaamattomassa. ”Ostajat ovat entistä kriittisempiä, eikä kaupoille pääseminen ole itsestäänselvyys ilman kovaa asiantuntemusta ja neuvottelutaitoja”, kertoo Turun seudulla lähes 20 vuotta kiinteistönvälitysyrittäjänä toiminut Evamaria Poikolainen Kiinteistömaailmasta.

Lue koko tarina >

Timo ja Marja-Leena Lampi, Tampere

Marja Leena ja Timo Lampi 2

Kiinteistömaailma Tampere Lielahden yrittäjät Timo ja Marja-Leena Lampi saavat asiakkaat hyvää palautetta muun muassa rakennusteknisten asioiden osaamisesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. – Tehtävämme on selvittää asiakkaan kysymät asiat ja nekin seikat, joita asiakas ei osaa edes kysyä, pariskunta sanoo.

Lue koko tarina >

Joonas Niskala, Ilmajoki-Kurikka

Joonas Niskala 2545

Joonas Niskala perusti alle kolmekymppisenä oman kiinteistönvälitysliikkeen kotiseudulleen Ilmajoelle. Franchising-yrittäjyys tuntui luontevalta askeleelta tradenomiopintojen ja Kiinteistömaailma-ketjussa työskentelyn jälkeen. ”Ihmisten kanssa kun osaa asioida niin se on paras lähtökohta”, Niskala tiivistää menestyksensä reseptiä.

Lue koko tarina >

Timo Ojamäki, Nurmijärvi

240220 PÄÄKUVA Timo Ojamäki 3624 1440px (1)

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkalan yrittäjä Timo Ojamäki ponnisti aikanaan kiinteistönvälittäjän työhön vaikean elämänvaiheen ajamana. 30 vuotta myöhemmin hän on yhä kiitollinen sattumuksesta. ”Jaettu ilo siitä, kun joku saa itselleen kivan kodin, tuntuu edelleen sairaan hyvältä!”.

Lue koko tarina >

Helsingin Kruununhaan yrittäjä Antti Kainulainen arvostaa sitä, että Kiinteistömaailmassa voi keskittyä ydinliiketoimintaan, kun kaikki taustapalvelut on mietitty valmiiksi ketjutasolla.

Sami Uurinmäki, Järvenpää ja Tuusula

Yrittäjän tarina 20230410 Uurinmaki kuva1

”Koskaan ei tiedä mitä päivä tuo mukanaan”
– järvenpääläinen kiinteistönvälitysyrittäjä Sami Uurinmäki paitsi myy myös neuvoo ja opastaa.

Lue koko tarina >

Antti Kainulainen, Helsinki

Kainulainen Antti 1

20-vuotiaana kiinteistönvälitysalalle tullut Antti Kainulainen huomasi, että koulutus ja osaaminen olivat paras tapa taklata asiakkaiden ennakkoluulot ja epäilykset. Nykyään hän on asiakkaidensa luottohenkilö.

Lue koko tarina >

Tiina ja Pasi Bergqvist, Tampere

Tiina ja Pasi Bergqvist kuva2

Kiinteistömaailma Tampere Kaleva Rieväkadun yrittäjät Tiina ja Pasi Bergqvist ovat alalla kuin kotonaan. Yhdessä he ovat myös remontoineet useita asuntoja. ”Aina kun elämäntilanne muuttuu tai koti ei enää tunnu omalta, kannattaa vaihtaa.”

Lue koko tarina >

Kirsi ja Kimmo Raappana, Vantaa

Yrittajan tarina raappanat kuva1

Kun Kirsi ja Kimmo Raappana reilut 12 vuotta sitten avasivat Kiinteistömaailman asuntomyymälän Suomen vilkkaimmalle kauppapaikalle Jumbon kauppakeskukseen, ympärillä näkyi vielä enimmäkseen nostokurkia. Asuntoja nousi vauhdilla, ja lisää suunniteltiin koko ajan.

Lue koko tarina >

Nico Autero, Helsinki

Autero Nico 1

Kiinteistönvälittäjä Nico Autero luotsaa Helsingin Pakilassa yritystä, joka on toiminut alueella lähes 50 vuotta. – Se, että olemme yrityksenä toimineet alalla ja alueella pitkään ja panostaneet aluetuntemukseen, kantaa hedelmää. Hyvä lisää hyvää, Autero sanoo.

Lue koko tarina >

Sari Honkalehto, Mervi Paakkala ja Jani Kesälä, Hyvinkää

Yrittäjän tarina paakkala kesala honkalehto 1

Moni hakeutuu asumaan Hyvinkäälle isomman tilan ja elämänlaadun perässä, sanovat Kiinteistömaailma Hyvinkään yrittäjät Sari Honkalehto, Mervi Paakkala ja Jani Kesälä. Kolmikon luotsaamasta asuntomyymälästä löytyy korkeaa osaamista ja paikallista asiantuntijuutta.

Lue koko tarina >

Tero Naskali ja Timo Talvilaine, Tampere-Nokia-Lempäälä

Yrittajan tarina Tero Naskali, Timo Talvilaine 2

Kiinteistömaailma-yrittäjät Tero Naskali ja Timo Talvilaine panostavat välittäjien ammattitaitoon: “Olemme ylpeitä hienosta työporukastamme”

Lue koko tarina >

Misa Roito, Tommi Luosmala, Kimmo Ärlig ja Lasse Lehtervo, Tampere

Yrittäjän tarinoita Ratina 2 jpg

Kiinteistömaailma Tampere Ratinan yrittäjänelikko Misa Roito, Tommi Luosmala, Kimmo Ärlig ja Lasse Lehtervo panostavat asiakkaan kuuntelemiseen. – Hyvä välittäjä on empaattinen ja kuulee asiat rivienkin välistä. Joskus sopiva koti voi olla jotain ihan muuta, kuin mitä itse suunnitteli.

Lue koko tarina >

Maarit Pietarila, Helsinki

Kiinteistomaailma Maarit Pietarila IL

Maarit Pietarilan työsuhde-etuihin kuuluu ainutlaatuinen työympäristö Etelä-Helsingissä keskellä Ullanlinnan jugend- ja uusrenessanssitaloja sekä suurlähetystöjä. Kaiken kruunaa kulman takana aukeava Huvilakatu, kaduista kenties tyylikkäin.

Lue koko tarina >

Mertsi Friberg, Tampere

Friberg 2

Kiinteistömaailma-yrittäjä Mertsi Fribergin välittäjätiimi tuntee erityisesti Hervannan ja Kalevan erityispiirteet, mutta hoitaa myös vapaa-asuntojen ja metsätilojen myynnin. Haastattelusta Friberg lähtikin tekemään kauppoja muutaman sadan hehtaarin metsätilasta.

Lue koko tarina >

Sanna Hotanen ja Visa Suojanen, Jyväskylä

Sanna Hotanen 2

Kiinteistömaailmalla on Jyväskylässä kaupungin kattavin tarjonta koteja – ja vahva halu palvella parhaiten niin ensiasunnon ostajaa kuin kokenutta asuntosijoittajaakin. Yrittäjät Sanna Hotanen ja Visa Suojanen nauttivat kiinteistönvälitystyöstä.

Lue koko tarina >

Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, Helsinki-Sipoo

Kirsi Marja Johansson 2

Psykologinen veivaaja ja rauniokoirien kouluttaja. Sellainen on Kirsi-Marja Johansson-Torvinen, joka tämän lisäksi on myös kolmen menestyvän Kiinteistömaailman myymälän yrittäjä Koillis-Helsingissä ja Etelä-Sipoossa.

Lue koko tarina >

Markku Kilpeläinen, Helsinki

Kilpeläinen2

Hyvä kiinteistönvälittäjä joutuu välillä olemaan myös juristi, psykologi, pappi, kirjailija ja siivooja, sanoo Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylän yrittäjä Markku Kilpeläinen.

Lue koko tarina >

Niko Merikko, Levi ja Porvoo

Niko Merikko 3 jpeg

Kausityöntekijästä kiinteistötykiksi – Levin kiinteistönvälittäjältä Niko Merikolta voi ostaa oman palan tunturimaisemaa.

Jutun julkaisun jälkeen Niko Merikko on aloittanut myös Porvoon Kiinteistömaailman yrittäjänä.

Lue koko tarina >

Kari Puustinen, Kerava

Kari Puustinen 2

Kiinteistömaailma Keravan yrittäjä Kari Puustinen on ideanikkari, jonka sydän on täynnä kotiseuturakkautta. Hän on vetänyt Keravalla kaupunkikiertoajeluja, julistanut rottasodan ja ehdottanut metroliikennettä junaradalle. Tämän lisäksi hän on myös rautainen kiinteistökaupan asiantuntija.

Lue koko tarina >

Kukka Kauppila ja Marko Välimäki, Helsinki

Kauppila Valimaki 2

Kiinteistönvälittäjänä pääsee toteuttamaan sekä omia että asiakkaiden unelmia, ja se on palkitsevaa, sanovat Kiinteistömaailma Helsinki Vuosaaren, Itäkeskuksen ja Hakaniemen yrittäjät Kukka Kauppila ja Marko Välimäki.

Lue koko tarina >

Marko From, Vantaa

Marko From 2

Entisestä SM-liigapelaajasta Marko Fromista ei tullut NHL-tähteä. Sen sijaan hänestä tuli Kiinteistömaailma Vantaan Tikkurilan, Koivukylän ja Kivistön asuntomyymälöiden yrittäjä ja vahva toimija Vantaan asuntokaupassa. Yrittämisessä hän suosii joukkueurheilusta tulevia arvoja.

Lue koko tarina >

Anne Kuiri ja Christoffer Henriksson, Espoo

Kuiri Henriksson 1

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa tunnetaan yhtenä Suomen parhaista uudiskohteiden myyjistä. Siitä on kiittäminen yrittäjiä Anne Kuiria ja Christoffer Henrikssonia, jotka ovat paitsi toisiaan täydentäviä yhtiökumppaneita, myös anoppi ja vävy.

Lue koko tarina >

Anne-Mari Kalliopuska, Oulu

Kalliopuska1

Kiinteistömaailma Oulun Tuiran yrittäjä Anne-Mari Kalliopuska käy asiakkaan kanssa läpi monenlaisia elämäntilanteita. Myös työntekijöiden kasvupolun seuraaminen on antoisaa. – Työssä ajaa eteenpäin sen merkityksellisyys.

Lue koko tarina >

Hannu ja Päivi Salo, Espoo-Helsinki-Kirkkonummi

Salo Hannu Paivi 1

Yrittäjät Hannu ja Päivi Salo tunnetaan kiinteistönvälitysalan uudistajina – herra Tarjouskauppa ja rouva Markkinoija on palkittu alan ulkopuolellakin.

Lue koko tarina >

Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Jesse Nylund ja Antti Haataja, Helsinki-Espoo

AmulettiAsunnot

"Työntekijöiden kokema kunnioitus näkyy asiakkaan saamassa palvelussa", toteavat palkitut Kiinteistömaailma-yrittäjät Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Jesse Nylund ja Antti Haataja Espoon Tapiolasta sekä Helsingin Munkkiniemestä, Herttoniemestä ja Viikistä.

Lue koko tarina >

Karri Kekkonen, Valkeakoski

Karri Kekkonen 1

Kiinteistömaailma Valkeakosken yrittäjä Karri Kekkonen nauttii aidosti, kun saa työssään kehua kotipaikkakuntaansa. Yrityksen menestyksen taustalla ovat paitsi paikallinen tuntemus myös välittäjien hyvä tiimihenki.

 

Lue koko tarina >

Sisko Koobas, Mikkeli

Orava Koobas 1

Kiinteistömaailma Mikkelin yrittäjä Sisko Koobas ei epäröi ottaa käyttöön sopivia työkaluja, oli sitten kyse kotikäynneistä tai uusista digitaalisista innovaatioista.

Kuvassa Siskon kanssa on myös yrittäjä Pertti Orava, joka siirtyi eläkkeelle alkuvuodesta 2024.

Lue koko tarina >

Anne Anttiroiko-Takala, Kalajoki-Ylivieska

Anne Anttiroiko 1

Kiinteistömaailma Kalajoen yrittäjä Anne Anttiroiko-Takala tuntee hyvin alueensa vapaa-ajan asuntojen ja kotien tarjonnan. Hän on myös vahvasti mukana Hiekkasärkkien kiinteistökehityksessä.

Lue koko tarina >

Kirsi Savikko, Helsinki

Savikko Kirsi kuva2

Kiinteistömaailma Helsinki Myllypuron yrittäjä Kirsi Savikko nauttii Itä-Helsingissä työskentelystä. – Olemme Myllypuron ainoa oma kiinteistönvälitysyritys ja tämän alueen asiantuntija. Väitän, että jokainen välittäjämme tuntee joka ikisen kadun ja kaiken mahdollisen Myllypurosta, Savikko sanoo.

Lue koko tarina >

Arja Sarusto, Hämeenlinna

Arja Sarusto1

Kiinteistönvälittäjä on oma ihmistyyppinsä, sanoo Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13:n yrittäjä Arja Sarusto. Hän löysi oman unelma-alansa 17 vuotta sitten. Hyvä niin, sillä hän kuolisi tylsyyteen, jos joutuisi tekemään yhtä ja samaa kahdeksasta neljään.

Lue koko tarina >

Rolf ja Riikka Wirta, Helsinki-Espoo-Kauniainen

Wirrat

Hanko Sushista tunnetut Rolf ja Riikka Wirta ovat hankkineet kaksi yritystä, jotka pyörittävät yhteensä kuutta Kiinteistömaailman toimipistettä. Maaliskuussa on tarkoitus avata vielä pop-up-liike Espoon Westendiin.

Juttu maksumuurin takana.
Lue koko tarina >

Pamela Hannula, Raasepori

Pamela Hannula aloitti Raaseporissa uutena Kiinteistömaailma-yrittäjänä kesällä 2023. Useamman vuoden alalla toiminut Hannula tunnustaa aikaisemmin epäilleensä isoissa välitysketjuissa työskentelyn etuja, kunnes vuodet Kiinteistömaailman välittäjänä muuttivat hänet mielensä.

Lue koko tarina >

Christian Helin ja Sami Ruokokoski, Helsinki

Christian Helin ja Sami Ruokokoski totisesti tuntevat Kallion kulmat. Helin uumoilee tehneensä asuntokaupat lähes jokaisesta Kallion alueen taloyhtiöstä, ja myös yhtiökumppani Sami Ruokokosken koti on vain kivenheiton päässä Karhupuiston laidalta, missä kaksikon asuntomyymäläkin sijaitsee.

Lue koko tarina >

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Harri Kastikainen

040 533 1161

franchising-konsultti
harri.kastikainen@kiinteistomaailma.fi