Kiinteistömaailma Raaseporin yrittäjä: "Aiemmin suhtauduin epäilevästi välitysketjuihin"

Pamela Hannula aloitti Raaseporissa uutena Kiinteistömaailma-yrittäjänä kesällä 2023. Useamman vuoden alalla toiminut Hannula tunnustaa aikaisemmin epäilleensä isoissa välitysketjuissa työskentelyn etuja, kunnes vuodet Kiinteistömaailman välittäjänä muuttivat hänet mielensä.

Pamelahannula

 

Kiinteistömaailman asuntomyymälä on toiminut Raaseporissa vuoden 2021 keväästä, ja Pamela Hannula on ollut sen myymäläpäällikkönä aivan alusta alkaen.

”Kun tuli mahdolliseksi vaihtaa roolia myymäläpäälliköstä yrittäjäksi, tartun siihen mieluusti”, Hannula toteaa.

Koulutukseltaan hän on farmanomi, merkonomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä. Yrittäjäkokemusta Hannulalla on kahdenkymmenen vuoden ajalta palveluliiketoiminnasta, suurimmillaan jopa 20 henkisen tiimin esimiestehtävistä. Siirtyminen kiinteistönvälityksen pariin tapahtui noin viisi vuotta sitten, ensin pienen välitysliikkeen palvelukseen.

”Suhtauduin aluksi jopa hiukan epäilevästi isoihin välitysketjuihin, mutta nämä viime vuodet Kiinteistömaailmassa ovat osoittaneet, että isomman valtakunnallisen välittäjäyhteisön jäsenenä pystyn tarjoamaan asiakkaalle enemmän. Ketju järjestää koulutusta ja pitää ajan tasalla juridisista muutoksista, ja tunnettu brändi herättää luottamusta sekä myyjissä että ostajissa”, Hannula kertoo.

”Kiinteistönvälittäjän työ on sanalla sanoen mahtavaa. Pääsee auttamaan ihmisiä elämäntilanteissa, joihin liittyy isoja muutoksia. Monipuolisuudessaan välitystyötä ei voita mikään.”
 

Harri Kastikainen
Lisätietoja yrittäjyydestä franchisingkonsultti Harri Kastikaiselta
harri.kastikainen@kiinteistomaailma.fi
040 533 1161
12.03.2024

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.