Tarjouskaupalla varmistetaan asunnon todellinen markkinahinta

Epävarmassa markkinassa asunnon todellisen arvon määrittäminen voi olla hankalaa. Liian korkea pyyntihinta voi karkottaa ostajat ja vaikuttaa siten ratkaisevasti asunnon myyntitodennäköisyyteen.

Tarjouskauppa tarjoaa myyjälle helpon tavan määrittää asunnon oikea markkinahinta. Markkinahinta on kysynnän ja tarjonnan kautta määräytyvä hinta, eli se hinta, jonka ostaja on asunnosta valmis maksamaan.

Videolla Kiinteistömaailman toimitusjohtaja kertoo, miksi Tarjouskauppa on sekä ostajalle että myyjälle hyödyllinen tapa tehdä asuntokauppaa.

 

06.05.2016 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluva Amuletti Asunnot Oy ylsi Suomen edustajana finaalikolmikkoon Vuoden franchisingketjuyritys -kisassaDigikotikäynnit pitävät asuntokauppaa liikkeessäKiinteistömaailman Pulssi 2.9.2022: Kuluttajien historiallisen matala luottamus näkyy yllättävän vähän asuntokaupassaMyyjä luopui vaatimuksistaan Helsingin Sanomien uutisoimassa asiassa

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.