Tarjouskaupalla varmistetaan asunnon todellinen markkinahinta

Epävarmassa markkinassa asunnon todellisen arvon määrittäminen voi olla hankalaa. Liian korkea pyyntihinta voi karkottaa ostajat ja vaikuttaa siten ratkaisevasti asunnon myyntitodennäköisyyteen.

Tarjouskauppa tarjoaa myyjälle helpon tavan määrittää asunnon oikea markkinahinta. Markkinahinta on kysynnän ja tarjonnan kautta määräytyvä hinta, eli se hinta, jonka ostaja on asunnosta valmis maksamaan.

Videolla Kiinteistömaailman toimitusjohtaja kertoo, miksi Tarjouskauppa on sekä ostajalle että myyjälle hyödyllinen tapa tehdä asuntokauppaa.

 

06.05.2016 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjiemme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Kiinteistömaailman Pulssi 4.9.2023: Elokuu 2023: Ensimmäinen yli 1000 välitetyn kohteen kuukausi tänä vuonna – yksiö- ja kaksiokaupassa selvää piristymistäMika Laurikainen on nimitetty Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtajaksiKiinteistömaailman Pulssi 8.8.2023: Heinäkuun asuntokauppa: Omakotitalokauppaa tehtiin normaalimäärä, kerrostalokauppaa ei – halutuimmissa perheasunnoissa selvä muutosKrista Hakonen ja Sonja Laitinen uusiksi yrittäjiksi Kiinteistömaailma Kotkaan

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.