Marina Salenius nimitetty Kiinteistömaailman varatoimitusjohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Marina Salenius on nimitetty Kiinteistömaailma Oy:n varatoimitusjohtajaksi 1.2.2016 alkaen. Hän jatkaa edelleen myös Kiinteistömaailman talous- ja hallintojohtajana vastaten ketjun henkilöstö- ja lakiasioista sekä digitaalisten palveluiden kehittämisestä.

Vuodesta 2004 Kiinteistömaailma-ketjun palveluksessa työskennellyt Marina Salenius toimii jatkossa nykyisten tehtäviensä ohella myös Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtaja Erkki Heikkisen varahenkilönä.

"Kiinteistömaailmassa – alan edelläkävijäyrityksessä – olen saanut olla mukana kehittämässä alalle uusia toimintatapoja, kuten Kiinteistömaailman Tarjouskaupan ja videoiden nousun huimaan suosioon, sekä myös näkemässä perinteisten lehtimainosten merkityksen vähenemisen kohdeilmoittelussa. Haluamme jatkaa edelläkävijän roolissa ja luoda uusia toimintatapoja tulevaisuuden asuntokauppaan esimerkiksi tänään käynnistyvässä Asunto vaihtoon 2.0 -hackathonissa”, sanoo Marina Salenius.

Lisätiedot:

varatoimitusjohtaja Marina Salenius, Kiinteistömaailma Oy, puh. 040 7381776
toimitusjohtaja Erkki Heikkinen, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 4332080

13.05.2016 Kiinteistömaailma

Pyydä perusteltu hinta-arvio asunnostasi!

Kutsu välittäjämme Kotikäynnille, kun haluat keskustella tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Välittäjäme antamat hinta-arviot ovat toteutuneet tilastojemme mukaan keskimäärin 98 prosenttisesti.

Kotikäynti ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle mitään kuluja.

Uusimmat aiheesta

Kiinteistömaailman Pulssi: Ylivirittyneestä myyjän markkinasta kohti normaalimpaa asuntokauppaaKiinteistömaailma on ostanut Baltian maissa toimivan Ober-Hausin Realia Group -konserniltaKiinteistömaailman Pulssi: Asuntokaupassa vilkkain toukokuu sitten vuoden 2012Visa Suojasesta uusi yrittäjä Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourulaan

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.