Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkadun yrittäjä vaihtuu – Jussi Puuska aloittaa uutena yrittäjänä

Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkadun yrittäjinä pitkään toimineet Riitta Turunen ja Hannu Väänänen ovat myyneet yrityksensä liiketoiminnan Jussi Puuskalle. Viime vuonna lähes 450 asunto- ja kiinteistökauppaa tehnyt Lahden Hämeenkadun asuntomyymälä siirtyi uuden yrittäjän hoitoon marraskuussa 2022. Jussi Puuska tehnyt aiemman työuransa mm. rakennustyömaaprojektien johtotehtävissä.

Kauppamäärillä mitattuna Suomen suurimman kiinteistönvälitysketjun eli Kiinteistömaailman Lahden Hämeenkadun asuntomyymälän yrittäjäkaksikolla eli Riitta Turusella ja Hannu Väänäsellä on yhteensä lähes neljännesvuosisadan kokemus Kiinteistömaailma-yrittäjyydestä: Riitalla vuodesta 2005 ja Hannulla vuodesta 2015. Molemmat ovat lupautuneet tukemaan uutta yrittäjää tulevien kuukausien ajan ennen ansaituille vapailleen siirtymisiä, jotta yrittäjävaihdos sujuu myös asiakasnäkökulmasta saumattomasti. Asuntomyymälän kokenut henkilöstö niin ikään jatkaa asiakaspalvelua ja toimeksiantojen hoitoa Jussi Puuskan johdolla entiseen tapaan.

”Kiinteistömaailmalla on Lahdessa vahva, yli viidenneksen markkinaosuus kaupungin asunto- ja kiinteistökaupasta. Kokenut henkilöstömme ja rakennusalaa tunteva yrittäjä ovat erinomainen yhdistelmä, jolla Hämeenkadun asuntomyymälä jatkaa tästä eteenpäin”, Hannu Väänänen sanoo.

”Lahdessa on omaleimaisia, hyvinkin erilaisia asuinalueita, joiden asuntokaupan asiantuntijana Kiinteistömaailma on vahvasti profiloitunut. Yhteistyö on tiivistä myös esimerkiksi pääkaupunkiseudun Kiinteistömaailman asuntomyymälöiden kanssa, sillä muuttoliike on vahvaa molempiin suuntiin. Valtakunnallisena ketjuna voimme palvella asiakkaita yli paikkakuntarajojenkin”, Jussi Puuska sanoo.

Kiinteistömaailmalla on Lahdessa kaksi asuntomyymälää, joista molemmissa on oma yrittäjänsä. Lahti Aleksanterinkadun asuntomyymälän yrittäjänä on toiminut vuodesta 2010 Juha Hirvonen.

 

Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälittäjä. Sen kaikki asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia ketjuyrityksiä. Ketjulla on noin 100 asuntomyymälää eri puolilla Suomea.

 

Lisätiedot:

Jussi Puuska, yrittäjä, Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu, puh. 0504142294

Hannu Väänänen, yrittäjä (31.10.2022 asti), Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu, puh. 050 575 6704 Riitta Turunen, yrittäjä (31.10.2022 asti), Kiinteistömaailma Lahti Hämeenkatu, puh. 050 501 4734

15.12.2022 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.