Asuntojen esittelyvideot ottivat huiman loikan kuukaudessa - kesällä esittelyvideot palvelevat myös mökinostajia

Kiinteistömaailman alkuvuonna lanseeraamat asuntoesittelyvideot ovat saaneet tuulta alleen. Lähes 2500 kohdetta on jo videoitu ja katselukerroissa rikotaan ennätyksiä joka viikko.

Kiinteistömaailma lanseerasi videoesittelyt toukokuun puolessa välissä 1000 esittelyvideon voimin ja määrä on yli kaksinkertaistunut kuukaudessa. Videoista satelee kiitosta niin ostavilta kuin myyviltä asiakkailta. 

”Pelkästään kesäkuun ensimmäisellä viikolla videoita katsottiin yhteensä yli 37 000 minuuttia. Se tarkoittaa, että viikon jokaisena hetkenä on ollut keskimäärin neljä esittelyä käynnissä. Samaan aikaan alalla tuskaillaan, että asuntojen yleisesittelyissä käy kovin heikosti asiakkaita”, kertoo Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Erkki Heikkinen.

Kiinteistömaailman videoiden valtavat katselumäärät näkyvät suoraan kiinteistönvälittäjien arjessa. 

”Verkkopalvelumme kautta tulevat esittelypyynnöt kohteista ovat kolminkertaistuneet viime vuoteen verrattuna. Videon voiman on oivaltanut myös asunnon myyjät ja he pyytävät lähes poikkeuksetta itsekin videon tekemistä. Helpoin tapa ostaa asunto tänä päivänä on aloittaa videoista”, Heikkinen jatkaa.

Kiinteistömaailman videoiden hyödyt ovat löytäneet kodinostajien lisäksi myös mökkeilijät. Kesämökkien ostajat asuvat yleensä toisella paikkakunnalla. Nyt vaihtoehtoihin voi tutustua kunnolla etukäteen koko perheen voimin kotisohvalta käsin.

”Enää ei tarvitse lähteä hatarin tiedoin usean tunnin ajomatkalle tutustumaan tarjontaan, vaan tehdään täsmäisku suosikkivaihtoehtoon. Mökkivideoissa korostuu, että näkee ympäristön, maaston muodon, luonnon ja kokonaisuuden paremmin kuin yksittäisistä kuvista”, kertoo Kiinteistömaailma Mikkelin yrittäjä Pertti Orava.

Lisätiedot:
Erkki Heikkinen, toimitusjohtaja, p. 050 433 2080
Hanna Lantto, viestintäsuunnittelija, p. 044 714 0090

13.05.2016 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.