Kiinteistömaailma-ketjuun kuuluva Amuletti Asunnot Oy ylsi Suomen edustajana finaalikolmikkoon Vuoden franchisingketjuyritys -kisassa

Kiinteistömaailma-ketjun Amuletti Asunnot Oy saavutti pronssisijan Eurooppa-tason Vuoden Franchisingketjuyritys -kilpailussa (Franchisee of the Year), jonka palkintojenjako pidettiin eilen Brysselissä.

Suomen edustajana mittelössä ollut Amuletti Asunnot Oy tarjoaa kiinteistönvälityspalvelua seitsemässä Kiinteistömaailman asuntomyymälässä eli Espoon Tapiolassa sekä Helsingin Alppilassa, Etelä-Haagassa, Herttoniemessä, Lauttasaaressa, Munkkiniemessä ja Viikissä. Viime vuonna peräti 80 prosenttia liiketoimintaansa kasvattanut Amuletti Asunnot Oy rikkoi Kiinteistömaailma-ketjun kaikkien aikojen liikevaihtoennätyksen yltäen ensimmäisenä yksittäisenä yrityksenä yli 4,5 miljoonan euron rajapyykin. Amuletti Asunnot Oy:n yrittäjiä ovat Maria Pusa, Janne Kumpulainen, Antti Haataja ja Jesse Nylund ja sen asuntomyymälöissä työskentelee noin 40 asuntokaupan ammattilaista.

”Menestys kilpailussa, jossa ovat mukana koko mantereen parhaat ketjut, kertoo siitä, miten ammattitaitoista ja menestyvää suomalainen franchisingyrittäjyys on. Franchisingista on tullut tärkeä osa suomalaista yrityskenttää. Taloudellisen epävarmuuden aikoina sen merkitys korostuu entisestään”, sanoo Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäki.

Kiinteistömaailman liiketoimintajohtaja Mika Laurikainen toteaa finaalipaikan ja pronssisijan olevan suurenmoinen ilo ja kunnia. ”Yrittäjät ovat franchising-ketjun kivijalka. Henkilöstötyytyväisyys, taloudellinen menestyminen, liiketoiminnan laajentaminen ja hyvien käytäntöjen jakaminen ovat Antin, Jannen, Jessen ja Marian arkipäivää. Ketjukumppanuuden paras ilmentymä on saada tehdä työtä yhdessä yrittäjien kanssa”, sanoo Mika Laurikainen.

Amuletti Asunnot Oy on yksi Kiinteistömaailma-ketjun noin 80 ketjuyrityksestä. Yli 30 vuoden ajan suomalaisia asunto- ja kiinteistökaupoissa auttanut Kiinteistömaailma on noussut maan suurimmaksi kiinteistönvälitysketjuksi.

 

Lisätiedot:

Janne Kumpulainen, toimitusjohtaja, yrittäjä, Amuletti Asunnot Oy (Kiinteistömaailma Espoo Tapiola sekä Helsingin Alppila, Etelä-Haaga, Herttoniemi, Lauttasaari, Munkkiniemi ja Viikki), puh. 0407531753

Maria Pusa, yrittäjä, Amuletti Asunnot Oy, puh. 0500852258

Antti Haataja, yrittäjä, Amuletti Asunnot Oy, puh. 0505560660

Jesse Nylund, yrittäjä, Amuletti Asunnot Oy, puh. 0505564130

 

Mika Laurikainen, liiketoimintajohtaja, Kiinteistömaailma-ketju, puh. 0405607514

Juha Vastamäki, toiminnanjohtaja, Suomen Franchising-Yhdistys, puh. 0503375768

20.09.2022 Kiinteistömaailma

Valitse Kiinteistömaailma

Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan.

Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.